22. juli. Mandag. 19. grader, det regner og vinden er let fra sydøst.
Blev vækket i nat af en ung mand som ikke kunne finde Aase, eller også ville han bare se sig omkring.
Slumrer dog videre til klokken seks og lægger et par kabaler og småslumrer lidt inden ritualerne startes. Både Malte og Leo har været her en tur i dag. Sætter strøm til Aase inden hun skal i gang med øvelser og gåture. Så møder Messi op og får lidt spiseligt. Tager en slapper på sengen, er ikke frisk lige pt. Lægger nogle af kabalerne og småslumrer lidt inden jeg sætter maden i ovnen. I dag frikadeller, kartofler og sovs med rabarberkompot som garniture. Et par glas rødvin sniger sig også ned.
Vi underholdes som så ofte før via fladskærmen.

23. juli. Tirsdag. 9,9 grader stod der sgu på vejrstationens display. Det er lidt gråt og vinden er svag fra sydlige retninger.
Vågner i nat og hoster aht. Så jeg må op en tur. Vågner igen ved fem tiden og lægger lidt kabaler. Synes generelt at helbredet generer mig en del lige pt. Så har jeg ondt der og så her osv. Er sgu lidt i tvivl om det er den nyopdagede diabetes 2 der generer eller det er ’oliepumpen’ som ikke får brændstof nok.
Rutinerne startes og jeg går i bad. Aase træner som sædvanlig og jeg slapper lidt inden jeg drøner ud for at handle i både 365 og Rema. Eftermiddagskaffe og så får jeg lige en snak med Sofus og Hanne.
Katten møder op og får lidt spiseligt og lægger sig så i fitnesslokalet, mens vi spiser kylling gryde og ris.
 Aase ser noget underholdning og jeg ser Inspektor Frost fra lageret.

24. juli. Onsdag. 12 grader, let vind fra nordvest. Nogen sol.
Vågner ved halvfiretiden og må op en tur og så er det slut med søvnen. Lægger alle kabalerne og forsøger at blunde et par timer, men uden det store held. Kommer til at sige det. Det er Juleaften om 5 måneder. Nå, så banker fruen og vi står op og går i gang med ritualerne.
Aase rydder op i sit klædeskab og jeg støvsuger og vasker gulvet i køkkenet. Drikker kaffe og spiser et par æbleskiver, guderne må vide hvad diabetes 2 siger til det.?
Vi ser på en alternativ rollator fra Onkel Harald, som måske er mere praktisk en den nuværende.
Aase spiser hurtigmad og jeg snupper et par forårsruller og noget ris.
Aase lægger kabaler og jeg roder lidt med bloggen. Gider ikke tv i dag og hører lidt muzak fra YouTube.

25. juli. Torsdag. 14 grader, svag vind fra nordvest og solen skinner i perioder.
Må op en tur ved firetiden og ser at trissen ikke har låst døren og det var for øvrigt er en ganske ung mand. Aase har ellers frabedt sig mænd til at skifte hende. Nu får de en sidste chance til at overholde de aftaler vi har. Lægger kabaler og småslumrer til jeg aktiverer ritualerne. Burde have vasket tøj, men gik i fitness lokalet i stedet og så må tøjet vaskes i morgen. Let frokost og jeg smutter i bad og så kommer katten og får lidt håndspålæggelse. Vi lader dagen gå og spiser pasta og kyllingespyd til aften. Vi går tør for rødvin, da jeg minsandten har glemt at købe et karton sidste gang jeg var i Rema. Elendige simulant.
Vi småpusler lidt inden sengetid.

26. juli. Fredag. 14 grader, svag vind fra sydlige retninger og truslen om regn er overhængende.
Trissen var her tidligt, men jeg hørte hende ikke. Må atter op midt på natten, men forsøger at falde i søvn igen. Det var ikke nemt, men jeg fik da lagt alle kabalerne og slumret lidt. Så er det op og sætte ritualerne på start. Sms’er lidt med Kenny og vi bliver enlige om at familien fra Søborg sætter kursen mod Næsted uanset vejrudsigten. De er fremme ved fjorten tiden og har medbragt boller til kaffen fra en rigtig god bager. Det er godt at se dem alle ikke mindst Dicte og Bertram som det er alt for længe siden vi har set. Dicte er en utrolig køn pige med en udstråling som ikke så mange har på hendes alder.
Bertram er en gut som har fundet indre ro efter han skiftede skole. Det var rart at erfare at han har det godt. Så siger Aase at gæstetoilettet ikke vil skylle ud og jeg må i gang med at skille cisternen ad og det lykkes mig at få gang i vandløbet.
Lauritz er en glad dreng for det meste, men synes han var lidt plaget af forkølelse og hoste. Det var synd. Vi spiser kinesermad til aften, desværre var det ikke rigtig varmt, så smagen kommer ikke rigtig til sin ret. Først på aftenen drager familien mod Søborg og vi siger tak for visitten, håber de når at komme en tur mere inden sommeren er slut. Først rydder vi op, vasker op og vasker lidt og så går vi i seng med hønsene.

27. juli. Lørdag. 12 grader, svag vind fra vest og solen skinner.
Jeg er vågen ved fem tiden og går en lille tur. Lægger alle kabalerne og forsøger så at snuppe et par timer mere. Op og sætte gang i ritualerne. Har bestem mig for en slapper dag og efter ritualerne fordrer jeg katten og fuglene og sætter strøm til Aases venstre arm og fremstiller så en minimal frokost inden fruen cykler. Senere ser vi OL i enkeltstart først for damerne og efter at have spist resterne af den kinesiske buffet fra i går, ser vi lige herrerne køre i mål. Evindelige Poul vandt i dag.
Katten har været her for anden gang i dag, hun føler sig noget glad for at være her lige i øjeblikket, men det kniber mig at bruge så megen tid på hende. Hun bliver overladt lidt til sig selv og det har jeg det faktisk ikke rigtig godt med. Så underholdes vi lidt via fladskærmen. Katten kommer sent og jeg sætter mig udenfor og snakker med hende og hun hygger sig gevaldigt. Hun går en tur ud på vejen og får på en eller anden måde aktiveret hundene i nærheden, så der bliver noget af en koncert og så kommer hun retur til terrassen og snakker lidt mere inden vi begge går hver sin vej.

28. juli. Søndag. 15 grader, let kold vind fra nord og solen skinner for det meste.
Atter vågner jeg ved fem tiden og lister en tur. Kabalerne lægges, minus en og jeg småblunder til ritualerne sættes i gang. Strømmen er billigere i dag end de andre dage, så der vaskes håndklæder.
Aase træner det bedste hun har lært og jeg futter i fitness lokalet og bruger små fyrre minutter på anstrengelserne. Så er det vist kaffetid. Vi ser lidt MTB-cykling for damer og katten kommer og ser med og lægger sig så til at sove på den lille stol i stuen. Vi spiser lidt rester sammen med en forårsrulle og et par frikadeller. Der vaskes op og katten går ud igen. Måske er hendes tilholdssted ikke tilgængeligt lige pt. siden hun opholder sig her i flere timer. Det har hun ikke gjort længe.
Aase hjælpes til køjs og jeg ser en udsendelse om Eiffeltårnet og så kommer katten og vil kæle og bagefter går vi udenfor og leger og katten er fuld af energi og farer frem og tilbage og hopper op i træerne og synes at have det dejligt. Godt misser, men nu går jeg altså til køjs.

Vejrdata kan ses her. Vejrdata