09. september. Mandag. 17 grader, gråt, regn og vinden er let fra nordvest.
Vækkes ved fire tiden af et tordenvejr og så har jeg det sgu noget varmt, men temperaturen er vist dalende udenfor. Har svært ved at falde i søvn igen og roterer noget rundt i sengen. Lægger kabaler og slumrer lidt og står så op og sætter gang i ritualerne. Fruen og jeg bliver enige om at træningen hos John er suspenderet i dag, jeg er træt som bare fanden og Aase vil ikke ud i regn og tordenvejr. Ringer til Gitte og aflyser dagens seance. Ringer også til hjemmeplejen og gør opmærksom at de ikke overholde vores aftaler om ikke møde op før efter to om natten og ingen mandlige plejere til Aase. Hun vil forsøge at få det på skinner igen. Så hjemmetræner fruen og bagefter smutter jeg i fitness lokalet.
Katten var her kort i morges og kom tilbage midt på eftermiddagen, begge gange gik hun kort efter.
Aase spiser karbonade med sovs og kartofler og jeg spiser lever med samme type garniture. Begge dele var jævnt kedelige. Vil se i postkassen, men kan ikke finde nøglen, men til gængæld hører Sofus mig, så jeg må lige have en godbid med. Marley og Christian var der også. Går med Hanne og ser lidt på den nye forsegling omkring hendes vinduer, hun fik udskiftet den på dørene og på et enkelt vindue. Prisen var sgu lidt pebret synes jeg nok. Overvejer om vi skal gøre noget tilsvarende.
Fruen går tidligt til køjs og jeg følger efter lidt senere.

10. september. Tirsdag. 15 grader, lidt sol og vinden er frisk fra vest.
Må op en tur allerede ved halvtretiden, havde ellers ikke drukket andet end saftevand. Sover mildest talt elendigt de næste timer og får så lagt kabalerne inden jeg står op og starter vores dag, med de sædvanlige gøremål. Kan ikke tage mig sammen til at male vinduer og eller køre på lossen, så det bliver en tur i fitness lokalet med de sædvanlige øvelser. Aase har også gået sine runder og sidder nu foran fladskærmen og cykler. Lidt kaffe efter motionen og så kommer katten og vil have gourmet mad, den kræsne kat. Jeg havde ellers åbnet en dåse tun da Leo var på visit for kort tid siden, men det vil hun ikke have. Åbner så en dåse med laksemoussen, se det ryger hurtigt ned inden hun atter lister ud i blæsten. Vi spiser kylling og pasta og Risi Frutti til dessert.
Aase ser noget underholdning og jeg ser Barnaby fra lageret inden sengetid.

11. september. Onsdag. 13 grader, gråt og regnfuldt. Vinden er let fra vest.
Er oppe engang i nat, men forsøger med skiftende held at sove videre. Lægger nogle kabaler og slumrer til klokken halv otte og forsøger så at komme i gang med ritualerne. Skifter og vasker sengetøj, men kan ikke få hængt det ud, da det regner kraftigt og ved aftentiden havde vi fået lige knapt 20 millimeter. Jeg går en tur med støvsugeren og Aase støver af i eget værelse.
Vi ser lidt cykling og spiser så kyllingegryde med bulgur. Desserten er Panna Cotta.
Så kommer katten og jeg serverer makrel i tomat for hende og se bare, det ryger ned i en mægtig fart.
Let underholdning til pensionisterne via fladskærmen inden sengetid.

12. september. Torsdag. 9 grader, lidt sol, lidt skyer og vinden er let fra sydvest.
Som sædvanlig er jeg oppe en enkelt gang i løbet af natten og har desværre lidt besvær med at sove bagefter. Kabalerne holder for, og jeg småslumrer til jeg står op og sætter fut i ritualerne.
Har ikke det store overskud i dag, så jeg ruller bare en tur og handler lidt i 365 og Rema, mens Aase tørre støv af både højt og lavt.
Hjemme igen og slapper en stor del af eftermiddagen og fodrer og ’snakker’ med katten og ser lidt Italiensk cykelløb. Spiser gris mingnon, kartofler og sovs. Så møder katten op igen og redder lige aftensmaden. Underholdningen inden sengetid står fladskærmen for.

13. september. Fredag. 6 grader, ja, den er god nok, seks grader klokken godt tre i nat. 8 grader til morgen. Vinden er let fra vest.
Hører trissen, som desværre var en mand, så det har ikke hjulpet at jeg påtalte i mandags overfor hjemmeplejen, at Aase har frabedt sig mandligt personale. Nu får de en chance i weekenden på at rette op på det, ellers går vi videre til næste instans for at få det stoppet, ellers ser vi os nødsaget til at lukke helt for trisserne om natten. Kan sgu ikke falde i søvn igen og lægger kabaler og læser lidt indtil ved sekstiden, hvor jeg så slumrer til klokken lidt i otte. Gang i ritualerne og bagefter får fruen strøm inden frokosten serveres. Har tændt for varmen til morgen, så Aase ikke bliver forkølet. Der var kun lige 20 grader indendørs.
Jeg slås lidt med ondt i halsen og læser på sundhed.dk at man bør holde sig i ro et par dage og det passer mig fint. Slapper lidt og fodrer Messi og senere på dagen også Leo.
Aase spiser kylling og jeg rødspætter til aften. Fruen er ikke så begejstret for fisk.
Vi underholdes som så ofte før af fladskærmen inden sengetid.

14. september. Lørdag. 8 grader, let vind fra nordvest og solen skinner en del.
Vågner ved halvtretiden og går en lille tur. Sover videre til syv og går straks i gang med kabalerne. De klares alle. Så gælder det rutinerne og vi klarer alle i fin stil og bagefter kører jeg i 365 efter et par varer vi mangler. Hjemme igen og hjælper fruen lidt med træningen og frokosten. Går i gang med at male vinduesrammer på østsiden, med det blæser og sol og skygge generer lidt, så det kniber med at se hvor langt jeg er nået. Så kommer katten og vil spise og ’snakke’, så jeg afbryder maleriet for i dag, men nåede dog og fire vinduer. Ser lidt dame cykling EM, i dag linjeløb.
Vi vælger at spise en let ’frokost’ til aften, med et par snapse og et glas øl, til silden, laksen, rejerne og oste maden. Skriver lidt på bloggen og så kommer katten tilbage og spiser lidt og vi kæler lidt inden hun vasker sig og går ud igen. Gider ikke tv og sætter mig og ser lidt indlæg fra Facebook og hører musik.

15. september. Søndag. 8 grader, solen skinner gennem slørskyer og vinden er som sædvanlig i det kolde hjørne, nemlig nordvest. Er oppe ved fem tiden, lægger kabalerne og slumrer så til klokken næsten otte. Vi arbejder os gennem ritualerne og så ryddes der lidt op og vaskes håndklæder som bagefter hænges til tørre på det nye tørrestativ mens solen skinner. Så er det Livas 9. års fødselsdag og herfra lyder så et højlydt tillykke med dagen. Håber snart at se dig Liva.
Møder lige Hanne og Sofus, han er en ørn til at spotte mig når jeg går ud ad døren, så jeg må jo lige over at hilse på.
Helle kommer en tur på visit til kaffe og kage. Vi får lige en snak om familie genvordigheder med mere inden Helle atter ruller hjem ad.  
Har slukket for varmen, som jeg tændte i fredags. Ser lidt cykling, EM-linjeløb for herrer, inden aftensmaden, som i dag var ligesom i fredags. Så kommer Messi og er ikke meget sulten men enormt interesseret i at ’snakke’ og hygge sig, men vi var lige ved at spise så hun måtte vente lidt. Vi lod hende dog smage resten af isen på ispindene og det passer frøkenen godt. Leo nåede også at komme en tur forbi. Jeg skriver lidt med Kenny og bliver orienteret om situationen i Søborg. Noget med dårlige maver. ☹ Så, nu gider jeg ikke skrive mere.  Godnat. 

Vejrdata kan ses her. Vejrdata