01. juli. Mandag. 15 grader, nogen sol og vinden er let fra sydvest.
Hører trissen, som kører Aases seng op og ned. Jeg er holdt op med at bruge høreværn, da jeg tror det er medvirkende til at jeg er svimmel om dagen. Må op en tur klokken fem og lægger nogle af kabalerne.
Småslumrer til klokken næsten otte og sætter så fut i ritualerne. Katten møder op og får en kort snak og lidt at spise og lister så ad sted igen.
Jeg får en opringning fra AK-Centeret omkring mine blodprøver, som er inden for normalområdet og som så ikke giver anledning til bekymring. Jeg nævner for sygeplejersken at jeg slås lidt med svimmelhed i perioder og hun anbefaler mig at få kontrolleret blodtrykket. Det sætter jeg i scene med det samme og får en tid i eftermiddag hos lægen.
Let frokost og så ruller jeg en tur til medicinmanden og tager mit blodtryk og det ligger næsten inden for normalen, dog en anelse for højt, men ikke noget han vil regulere på. Aftaler at jeg får taget blodprøver i morgen og afventer så svaret derfra. Ruller ind til LIDL og handler alt for meget og kører så til Figenvej og læsser af. Så ser vi lidt TDF-cykling fra Italien og spiser hurtigmad til aften.
Så henter jeg Kenny på stationen som har været en tur sydpå og besøge Liva med flere.
Vi får en snak om løst og fast og så er det sengetid.

02. juli. Tirsdag. 14 grader, lidt gråt og vinden er let fra nordvest.
Hører trissen svagt men sover videre til klokken fire. Går en tur og sover til ved sekstiden. Kabalerne lægges og så er det tid til at sætte gang i ritualerne. Vi er jo en ekstra til morgenmad, så vi giver os godt tid. Jeg ruller en tur til Næstved Lægecenter og får taget nogle blodprøver og ruller så hjem igen hvor vi drikker en ekstra kop kaffe og spiser lidt banankage til. Kenny skal en tur til Guldtryk så han får lige en lift. Hjemme igen og så er der TDF fra Italien og rytterne kører så ind i Frankrig for første gang.
Tadaj Pogachar tager røven på alle podiekandidaterne og kører jo så også fra Jonas Vingegård og Tadaj vinder etapen. Vi spiser forårsruller og vilde ris med karrysovs til og det smagte godt. Katten har været her nogle gange men bliver ikke inde så længe af gangen.
 Aase lægger kabaler og jeg ser Inspektor Frost.

03. juli. Onsdag. 13 grader, nogen sol og vinden er let fra nordvest.
Vågner omkring halv fire og går en tur og slumrer så videre til klokken halv syv.
Ritualerne aktiveres og Jørgen fra Næstved Haveservice kigger lige forbi, men vælger ikke at slå græsset, da det stort set ikke er vokset de sidste fjorten dage. Lidt senere dukker der et par unge herrer op fra Næstved Haveservice og går i gang med at klippe hæk. Efter ca. halvanden time er de færdige.
Så ringer de fra Næstved Lægehus med svar på blodprøverne i går. Noget tyder på at jeg har udviklet type 2 diabetes. En kontrolmåling skal dog foretages i morgen med en ny blodprøve.
Vi ser lidt cykling og spiser så en gang kold kartoffelsalat med en stor pølse til. Mark Cavendish vinder dagens spurt og sætter ny rekord for antal sejre i TDF, nemlig 35. Eddy Merckx havde den indtil i dag.
Ser lidt film fra lageret, men gider ikke rigtigt og går i seng.

04. juli. Torsdag. 13 grader, gråvejr og det har regnet 6 millimeter i nat. Vinden er let fra sydvest.
Hører ikke trissen, men må op en tur ved fire tiden. Slumrer lidt uroligt videre og lægger kabaler ved seks tiden. Gider ikke stå op, men går alligevel i gang med at aktivere ritualerne.
Efter morgenmaden ruller jeg en tur til Næstved Læge Hus og får taget blodprøven af den samme laborant fra i tirsdags. Hjemme igen og Bodil ringer og spørger om hendes vanddunke er ankommet. Det er de og siger at hun kan komme over og hente dem og få en kop kaffe. Troede så hun ville komme med det samme, men hun kom først ved kaffetid om eftermiddagen. Aase og jeg har så trænet lidt i mellemtiden. Jeg for første gang i en måned. Slap senior. ☹
Aftensmaden er ægge / kartoffelkage og den var der sgu ikke mange kalorier i. Godt det samme, for det er vist der jeg skal sætte ind, hvis jeg skal have lidt styr på blodsukkeret.
Ser resterne af en film, ’Gran Torino’ med Clinten.

05. juli. Fredag. 13 grader, det er gråt og der blæser en frisk vind fra sydvest.
Må op en tur kort efter jeg er gået i seng, men sover så til klokken fem. Lægger alle kabalerne og småslumrer lidt og står så op og aktiverer rutinerne.
Katten kommer på en kort visit og jeg venter på at der ringes fra lægehuset, så jeg kan få svar på kontrolblodprøven. Kender faktisk svaret, for jeg har set på resultatet i min sundhedsplatform og tallene er lidt lavere end første gang, men stadig alt for høje. Lægen ringer og vi enes om at få en snak på tirsdag. Aase træner og jeg træner og bader og så får fruen strøm og så er vi klar til enkeltstarten i TDF. Vindes af Remco Evenepoel. Vi spiser frikadeller og stuvet spidskål. Katten kommer atter på en kort visit. Jeg ser Frost og går så til køjs.

06. juli. Lørdag. 17 grader, lidt gråt og det blæser lidt fra syd.
Er oppe ved fire tiden men slumrer videre og så lægges kabalerne. Småsover til klokken halv otte og lister op og gør klar til ritualerne. Familien fra Søborg skulle have været på visit, men de dårlige vejrudsigter gjorde at vi udsatte visitten. Det skulle vi ikke have gjort, for vejret blev bedre og bedre og solen skinnede og vejrstationen viste over 25 grader.
Jeg bestiller mad fra Rema, men ingen gider at snuppe ordren, så jeg annullerer den og kører selv ad sted. Vi ser lidt TDF og spiser så lidt hurtigmad, min hurtigmad var i dag kyllingesalat.
Katten kommer på visit og får list spiseligt og lidt håndspålæggelse og når så at gå ud kort før regnen og tordenen startede. Jeg ser Frost efter at have assisteret fruen til køjs.

07. juli. Søndag. 14 grader, nogen sol og vinden er frisk fra sydvest.
Er igen oppe ved fire tiden. Sover dog videre til klokken halv seks og lægger så alle kabalerne.
Står op ved halvottetiden og aktiverer rutinerne. Katten kommer på en kort visit og så sættes der vasketøj over i lange baner. Strømmen er nede i pris.
Let frokost og så træner vi begge to og gør os klar til dagens TDF-etape som blandt andet køres på grusveje til nogens store fortrydelsen. Jeg går i bad inden kaffen. Godt cykelløb. Katten kommer på en kort visit. Aftensmaden er kyllingefrikasse og kartofler. Aase ser noget underholdning og jeg ser Inspektor Frost. Sengetid.

Vejrdata kan ses her. Vejrdata