Jeg var i går på en tur rundt til et par MC-forhandlere uden for Næstved. Havde fået “kig” på MC mærket Hyosung.

I Tappernøje, lidt gemt, ligger NP Motor som blandt meget andet sælger Hyosung. En venlig herre viste, og ikke mindst lod mig høre, de lidt støvede modeller som jeg havde kigget ud, samt en del andet guf.

Så forsatte jeg til Køge Mc & Båd-Center som havde meget at byde på.

Generelt er Hyosung noget billigere en andre gængse mærker, men den finish jeg så, er ligeså god som de Suzuki MC’er jeg har kigget på, men det er der måske en forklaring på, da Hyosung har fremstillet MC’ere til Suzuki siden sidst i 70’erne..
Her er mine inderligste ønsker om en rimelig billig MC’er.

Hyosung GV250 årgang 2010, eller en Hyosung GT 650 Naked Special.

Sidstnævnte er meget billig i Tappernøje, ca. 50 kilo, men er jo nærmest en “bombe” på hjul. I følge vor mand hos NP Motor, er den god for 220 km / timen på lige landevej….og med et lidt svedent grin påstod, at han vidste hvad han talte om.!!

Så nu er jeg gået i tænkeboks……………..smiley