Efter at Henrik tog det store skridt, at købe en Mc’er, endda en Triumph Speedmaster, har det jo summet lidt i mit hoved……i dag blev den summen bare for meget.
Jeg kørte til Køge MC og Båd-center og investerede i en Hyosung 250 Aquila, og håber så at den daglige summen vil forsvinde…..jeg tror det…smiley
Kan afhentes onsdag eller torsdag i den kommende uge, uha. Det er 40 år siden at jeg har kørt på en MC’er. Det bliver spændende…….

Jeg ved i virkeligheden ikke hvad jeg håber på at den MC’er vil bibringe en noget aldrene person. Muligvis en illusion om lidt ungdom, og / eller lidt samvær på et niveau som vi (Henrik, Kenny og undertegnede) før i tiden havde, da vi cyklede et par gange om ugen.
Så Kenny, se nu at få taget det kort…….
Under alle omstændigheder forventer jeg at se lidt mere af det danske land fra en 2 hjuler….