Hallo, i går skete det altså, at jeg hentede min koreanske MC i Køge. Du fredsens, efter 40 år i bil og på cykel, var det sgu noget af en opgave at køre sådan en maskine 54 km.

Jeg glemte kun at slukke blinklyset 6-7gange, godt Henrik sad i bilen bagved, så han kunne huske mig på det, med et blink eller dyt, og den gik kun i stå 2 gange under igangsætning.
En moderne MC arbejder bedst ved høje omdrejninger, og det er ganske anderledes end de MC’er jeg kørte på i 60’erne. Der var høje omdrejninger nærmest bandlyst, for ellers sprøjtede olien som en geyser fra maskinen..

Men hjem kom den da…
Nu er det så bare at blive dus med dyret(ørnen), en daglig tur på ca. 50 km på de gode danske bondeveje, hjælper rutinen godt på vej…..

Turen i dag gik mod Karrebækstorp, Strandskoven, Menstrup, Spjellerup, Marvede, Agerup, Hyllinge, Vallensved, og så hjemad af Slagelsevej, Herlufsholm allé og Østre Ringvej…satans trafik på den ringvej….!smiley

Før(fyrre år, godt og vel) og nu…