Det er faktisk et par dage siden at Henrik og jeg var på tur med mc’erne…
Men jeg tror jeg lider lidt af skrive blog’kering’, men nu forsøger jeg.
En lille tur mod Skelby ad Skelbyvej, jamen dog, dog først af Ringstedgade hvor der minsandten var radarkontrol, selvom jeg ikke bemærkede det, men da vi jo altid overholder hastighedsgrænserne, host, blev vi ikke fanget i den fælde.

Som skrevet, mod Skelby, mod Næsby da vi ville forsætte mod Tystrup, men nej den går altså ikke, tilbage til Skelbyvej, og ad Strandvejen.. hvilken strand…? gennem Vestre Broby og Suserup, forbi en golfbane.

Jeg kunne fristes til at tror at golfbanen’s 18 huller x 10, var flyttet ud på vejarealet, hvis det ikke var fordi hullerne var så store at en basketbold nemt kunne ligge i dem. Det er dog det mest hullede stykke vej vi har set endnu i år……

En lille pause, med udsigt over søerne, og så videre ad Tystrupvej, Rejstrupvej, mod Gunderslevholm, Holløsevej, Ladbyvej, og et lille kig på Ladby Mølle. Det er ikke verdens største. Så mod Næstved ad Vestre Ringvej….