I går, var Henrik og jeg en tur ude for at se på ejendomme.
Dog er det ikke sådan at vi har ønsker om at købe nogen i den størrelse, selvom finanskrisen er medvirkende til at ejendomspriserne får nogle gevaldige dyk, ligger det vist uden for vor formåen, selv med den formidable folkepension jeg får, at tænke i de baner.

Men inden vi nåede at rulle mod nordøst, havde jeg lige en lidt kædelig oplevelse, og nej der skal ikke stå ‘kedelig’, for det var en kæde som afgik ved en stille død, nu bliver det næsten dødkædeligt.
Hvor om alting er, konstaterede jeg mens jeg havde gang i smørekanden, at kæden havde mistet fjederlåsen på samleledet, og så bør man vist ikke køre så langt.
Nå men jeg kan vel hurtig fremskaffe et samle led med det hele, næh du så nemt går det ikke.
Forhandleren af den budget racer jeg har købt, havde ikke nogen hjemme, og en lokal ellers vel assorteret mc forhandler heller ikke, og en tredie mc forhandler tog ikke telefonen.
Fælles for de to forhandlere, var dog rådet om at sætte en ny kæde på cyklen, og det fik jeg så gjort hos Suzuki i Næstved, mod en “lille” erkendtlighed…
Så nu kan vi forsætte mod Toksværd, videre mod Villa Gallina og Bråby til udkanten af Haslev, videre mod Bregentved Gods, og så ad Vordingborgvej til Herfølge for så at køre mod Strøby Egede, undervejs gjorde vi ophold ved Vallø Slot.
Elegant slot som vist i 60’erne lagde lokaliteter til et par gode gamle danske film.
Vi gik en tur i parken og jeg tror temperaturen lå tæt på de 20 grader, og det var vindstille, en sjældenhed efterhånden.

Tilbage på sporet til Støby Egede, hvor vi forsøgte at forstyrre et par gode venner, dog uden held….
Jeg har dog senere fået en sms fra Ole, som fortæller at vort besøg var blevet noteret af naboerne…Et par nydelige herrer var betegnelsen vist…. smiley
Nu da vi var tæt på vandet, Køge bugt, faldt temperaturen kraftigt, men vi forsatte mod Strøby Ladeplads, meget smal vej, og inden vi nåede enden, på vejen, drejede vi mod Strøby, Hårlev og til Dalby igen forbi Bregentved, og så forbi Gisselfelt Kloster, til Næstvedvej og så atter via Toksværd mod Næstved..
Så var kæden vist også afprøvet……en kæde(re)aktion…..