Dagen i går havde Henrik og jeg egentlig sat af til en lille tur til Glumsø via Skelby / Sorø vej, for at se Dansk Cykel og Knallert Museum, men så på nettet at det kun har åbent i weekenden, så vi måtte nøjes med at rulle forbi denne gang, og forsatte til Sorø for at kaste et enkelt blik på Sorø Akademi og Sorø Sø.
Under gå turen til søen paserede vi en nydelig statue med Ludvig Holberg, med et par muser, se billedet.
Det er statuen i midten…….smiley
En ældre herre, som kunne ligne Christian den 4. på cykel, mødte vi flere gange og den venlige cyklist hilste på os hver gang, måske han var lidt urolig over de “rocker typer” som gæstede det fredelige akademi..

Turen gik mod Glumsø igen, og gennem Gelsted og så på Østre Ringvej.
Som nævnt i et tidligere indlæg, er der sq en utrolig masiv langsommelig trafik på den ringvej…

Tilfredsheden med byttet til en Suzuki stiger jævnt, selvom Henrik mener at jeg vist læner mig op ad en fart bøde.
Jeg skal jo altså lige vænne mig til at den accelererer en “anelse” hurtigere end Hyosung’en.smiley