Yesterday When I Was Young, er en gammel sang sunget af Charles Aznavour, men kunne godt anskueliggøre lidt hvorledes jeg har det i dag…. smiley
Tilbage til i går, da Henrik, ja han er tilbage i fin form og det er Speedmasteren også, og undertegnede valgte at køre mod Møn, og det hedder Møn og ikke Møen, da møen er noget helt andet.
I det nordvestlige hjørne af Møn ligger Nyord, som man med et (mis)brugt ny(t)ord vel kan kalde UdkantsDanmark. Ordet er formodentlig opfundet af en velbjerget og selvfed københavnsk politiker, men det ligger godt nok lidt fra alfavej. Det må koste mindst 8 kr at sende et brev derud, nåh, jeg hører nu i min øresnegl at det koster det sq over hele Danmark, ja man skulle være aktionær i Post Danmark……..
Turen mod Møn gik, eller rettere kørte via Mogenstrup, Tappernøje, Præstø by, drikke pause kort før Kalvehave, over Dronning Alexandrines Bro i en stiv pelikan, til selve Møn, videre mod Ulvshale.
Her ligger en ganske fin badestrand, og et hav af sommerhuse, mange godt gemt inde i skoven.
Henrik og jeg talte lidt om priserne på ejendomme formodentlig var på niveau med hus priserne på Lolland. Nogle opslag på internettet ved hjemkomsten rykkede noget ved den misforståelse.
Et 40 m2 sommerhus koster det samme som et 140 m2 helårshus på udkants Figenvej……
Over en dæmning til Nyord, videre af et vaskebræt, til Nyord by.
På parkeringspladsen ved byen er der skiltet med forbud for uvedkommende kørsel i byen. Henrik fandt hurtigt sin indre slubbert frem, og kørte ind i byen, så var jeg jo nød til at følge med….smiley
Efter et ½ minut havde vi set det meste af byen, og gjorde holdt på havnen. Her gik en gut og malede flagstængerne. Havde han malet langsommere ville malingen være størknet, og penslen være blevet siddende fast på stangen….
Lidt frokost kunne vi nu godt tænke os, så vi bulrede ind i byen igen, for at se lidt på udvalget..
Det eneste sted vi fandt var Lolles Gård, men menukortet fandt ikke nåde for Henriks øjne, og forøvrigt tror jeg heller ikke de ville ha’ vor mc’er stående ved bordet i haven.
Tilbage til Stege by, men lige inden, stoppede vi, for at se på en bygning vi havde bemærket på vejen ud.
Ellens Cabaret stod der på den, den lignede nu mere et dueslag, for kropduer forstås, men har åbentbart haft stort besøg periodevis…
Hjemad af den tidligere nævnte bro, via Mern til Allerslev, kroen er også lukket, mod Præstø, Bårse og Næstved.