Udover en cykeltur til Enø i lørdags, og inden de grillede foreller, nåede jeg faktisk også at rulle en tur til Feddet. Har vist ikke været der tidligere , men har ofte hørt om denne del af østsjælland, som værende et attraktivt feriested og nu måtte denne perle ses.
Det var en solo tur, da Henrik hellere ville til dyrskue i Roskilde….tror jeg nok..smiley
Kørte via Rønnebæk, Brandelev, Størlinge, Everdrup, gennem Bækkeskov, Lestrup Skov, til Præstø Fjord. Pause. Videre mod Vinbyholt, og så mod Feddet.
Afgrundsdyb skuffelse.
Det var ikke muligt blot at komme i nærheden af stranden, uden at parkere mc’en og derefter vandre gennem bomme og campingpladsen, hvilket jeg opgav, da jeg ikke ville parkere maskinen. Fik dog set den meget omfangsrige campingplads, med tilhørende administrative bygninger, samt vistnok en indendørs svømmehal….???
Tilbage mod Roholte, Orup, Hyllede, jeg var vist kommet på landet nu, på et tidspunkt anede jeg sgu ikke hvor jeg befandt mig, men så var der et skilt som viste til landevejen, dog ikke hvilken landevej….!
Tog chancen, og landevejen viste sig at føre til Rønnede. Hjemad via Toksværd til Rønnebæk…osv…………….
Billedet jeg tog, ja der var kun et, har øjensynlig gemt sig et eller andet sted, men måske det vil lykkes mig at finde det på et senere tidspunkt….
Jøp, her er et billedet med sværet ved Præstø Fjord.