Måske Grundlovsdagen burde ha’ været brugt til at udvide horisonten ved diverse politiske møder, men Henrik, ja han er vendt tilbage fra dyrskuet uden at være præmieret, og undertegnede, valgte altså at snuppe en tur til Glumsø for at se på Dansk Cykel og Knallert museum.
Ganske interessant, mange gamle sager som jeg i hvert fald med nogen beklagelse kunne huske fra mine “lidt” yngre dage, uha. Men Henrik kunne bestemt også nikke genkendende til mange effekter. Han nærmer sig jo også stærkt et meget skarpt hjørne, ikke kun på Triumphen skal hjørnerne rundes…..smiley
Turen hjemad via Herlufmagle, Fensmark og Holme Olstrup og til Musvågevej, hvor ynglings datteren ventede med en flaske meget velsmagende Whisky, Chivas Regal 12 års. Hun ved ellers godt at jeg er modstander af alkoholiske drikke, nåh, så vidt jeg husker..cheerio miss Sofie smiley
Aftenens måltid bestod af stegt flæsk og persillesovs. Dette kulinariske indslag var frembragt af fruen, med meget stort held, tilsat en teskefuld dygtighed…
Der bør vist også lige nævnes at råmaterialerne, flæsket i hvert fald, naturligvis var indkøbt hos den lokale Kvalitetsslagter.
Kolesterol tallet steg til mindst til 7,5 på Richter skalaen, det er rystende……