30. november. Mandag. 0 grader, gråt og vinden er svag fra sydøst.
Vækkes af katten i nat, han vil ud. Vi har ofte det lille vindue i badeværelset til at stå åbent om natten så han selv kan slippe ud. Men når nu det er så koldt køler det sgu badeværelset ned, så elvarmen i gulvet nærmest går amok. En times tid senere vil han ind igen. Kort efter kommer nattrissen og nu kniber det med at falde i søvn igen.
Kaster mig over kabalerne og løser 4 ud af 5. Venter lidt med den sidste. Står så op og fodrer rovdyret og så skal vi gøre klart til Kristina kommer og træner med Aase omkring klokken 10.
I dag står den i påklædningens tegn, da Aase skal træne i at ta’ bukser af og på med bare en hånd. Vi får også prøvet at foretage en høj forflytning fra kørestol til spisebordsstol og retur. Det går såmænd også udmærket.
Visir tak for i dag til Kristina. Det sner, påstår Aase, jeg mener nu hun bare har hvide pletter for øjnene, men det er faktisk sne.
Eftermiddagen går med afslapning og snak med katten samt lidt kaffedrikning og et glas likør. Et par Berlinere blev også konsumeret.
Aftensmaden er en godt belagt laksemad med slik asppares til samt et stykke rå marcipan som dessert.
Katten kommer og vil ’snakke’ men ikke spise.
Ikke det store udbud fra tv-stationerne, så Netflix må holde for.
Katten bliver inde til natten.

01. december. Tirsdag. 2 grader, det er gråt og vinden er svag fra sydøst.
Er atter vågen tidligt, så kabalerne bliver lagt og så har vi aftalt at Aase skal bade i dag. Så kommer jeg også i bad inden klokken 12.
Sengetøj til vask og tømning af skraldespandene er blot et par af dagens opgaver.
Katten er hele tiden i nærheden og vil snakke, kæle og spise. Han tager sgu noget tid fra andre gøremål.
Så er det slut med at anvende Stofa som tv og Internet udbyder efter mere end 45 år. Fibia og Waoo holder nok ikke så længe, eller vi gør i hver fald ikke. 😊
Efter aftensmaden er der ’Kender Du Typen’ og noget om humor, men ingen af de selvudnævnte komikere jeg så, kan få noget smil frem hos mig, de er dumme og platte hele bundtet. De mener åbenbart, når bare man siger pik, kusse og røv hele tiden, så er det morsomt. Jøsses, det står sgu småt til med intelligensen.
Forsøger at komme tidligt til køjs, men glor lidt film fra Waoo. Katten overnatter efter vi har ’snakket’ en del.

02. december. Onsdag. 4 grader, lidt gråt og vinden er svag fra sydøst.
Må op i nat og hælde vandet fra. Ved ikke hvad jeg havde drukket som gav det overtryk, mener kun jeg drak vand. Står op ved sekstiden, da vi har et større program foran os. Jeg skal til frisør klokken halv 10, Aase skal til frisør klokken 10, men frisøren kommer dog til Aase. Klokken 12, skal Aase ad sted til træning og jeg venter på medicindamen som ofte kommer ved 13tiden. Er sat lidt på holdt når jeg ikke ved hvornår hun kommer. Kører en runde med støvsugeren og når faktisk det meste af huset. Så modtager vi en pakke fra Tena og minsandten også en pakke fra Pia og Kurt. Venter med at pakke op til Aase er hjemme igen.
Fruen er hjemme ved 15tiden og vi drikker kaffe og pakker op. Jamen dog, kassen er fyldt med julegodter, vaniljekranse, chokolade samt en julenisse og en flaske Faustino 1. Det er sgu guf.
Nå, jeg måtte ha’ fat i det kommunale beredskab og høre om der kom nogen medicindame i dag. Næh, hun var først sat på til i morgen sagde damen. Jamen, jamen, hvorfor fanden laves der nu om på noget der har fungeret i mere end 3 måneder.??? Nå, det var der ingen god forklaring på, og hun lovede at sende en sygeplejerske i aften.  Hun dukkede så op allerede ved godt 16tiden og så er der fordelt medicin til de næste 14 dage.
Suppen indtages, steg og is må vente til en anden gang. Vi ringer til Pia og siger tak for kassen med godter.
Ser Bonderøven og så kommer katten og vil ’snakke’. Bagefter er det fruens sengetid, hun er godt brugt i dag.!
Jeg zapper lidt og går så også til køjs.

03. december. Torsdag. 0 grader, meget gråt og vinden er let fra syd.
Vågner ved sekstiden og lægger kabalerne. Katten får morgenmad og går ind og sover.
Vækker Aase og gør klar til badedamens ankomst.
Så er det Kurt Jensens fødselsdag og han bliver vist 69 år. Et højlydt tillykke lyder herfra.
Badedamen er lidt sent på den, men dukker dog op. Jeg skal i Aldi og håber på at det kan foretages efter badet.
Nemlig, kører til Aldi og så sidst på formiddagen dit drøs, der er alt for mange.!
Jap, det var der, men jeg handler alligevel og stoler på mundbind og sprit.
Hjem med varerne og vi spiser en let frokost inden jeg henter Kenny og vi ruller til Bilka og bagefter til onkel Harald. Så til Figenvej hvor vi nyder kaffen og de hjemmelavede småkager fra Fru Jensen.
Kører Kenny hjem via Netto og på Figenvej lunes biksemaden.
Intet særligt i tv’et.
Katten har valgt at overnatte ude.

04. december. Fredag. 0 grader, gråt og vinden er kold og frisk fra sydøst.
Vækkes af nattrissen ved godt 4tiden, men falder i søvn igen efter en kort tur ! Vækkes ved 6tiden af katten som vil ind, han får morgenmad og går så ind og sover. Jeg synes der var lidt vel køligt i huset og ser på displayet på gasfyret at CO2 sensoren er stået af. Det er vel tiende gang på de 15 år vi har haft gas at det sker. Forsøger ikke uden kamp at finde et telefonnummer at ringe til for at få en teknikker herud. Kampen skyldes at Dong har skiftet navn til Ørsted og Ørsted har skiftet service til Varmeservice A/S.
Det lykkes mig dog at finde et telefonnummer og få bestilt en teknikker. Dan han kommer viser det sig at være Vladimir som så ofte tidligere. Problemet klares formedes et ’beskedent’ beløb. 1783 kr.
Vækker Aase og vi gør klar til dagens træning på Hjerneskadecenteret.
Ordner lidt i huset mens Aase er til træning. Hun vender tilfreds hjem omkring ved 14tiden og så er der kaffe og citronmåne. Slapper lidt og lægger kabaler inden aftensmaden.
Ser TV2 avis og småslumrer lidt. Fik ikke sovet så meget i nat. Katten overnatter.

05. december. Lørdag. 3 grader, lidt gråt og lidt sol og vinden er let fra øst.
Vågner med massiv flimmer, som næsten ikke er til at stoppe, kommer vist til at ha’ en ekspert på banen i næste uge.!
Står op ved 8tiden efter kabalerne er lagt og hjælper fruen og så spiser vi morgenmad.
Katten har være en tur udenfor og går så ind og sover efter morgenmaden.
Efter en let frokost henter jeg Lene og Kenny, som kommer for at hjælpe lidt med at jule i huset. Vi spiser æbleskiver til kaffen. Køre de to ’unge’ mennesker til Hvedevænget sidst på eftermiddagen og pensionisterne spiser pølser og pasta. Tv- tid og det er hurtigt overstået, der er ikke de store ting jeg gider se, men Aase ser Vild Med Dans.
Katten overnatter ude.

06. december. Søndag. 5 grader, gråt og den lette vind er i sydøst.
Er vågen ved 5tiden og atter får kabalerne en tur. Har en halvsøster som bliver 75 år i dag. Herfra sendes et tillykke ud i luften.  
Ellers holder vi store badedag for os begge inden morgenmaden. Let frokost og så slapper vi lidt af en del af eftermiddagen. Jeg ruller dog en tur i LIDL som et alternativ til Aldi. Dyrlægens natmad og en gravad lakse mad udgør aftensmaden.
Intet at se i tv’et heller ikke i dag. Aase ser dog lidt håndbold og jeg småblunder.
Katten overnatter ude.

OBS. Vejr statistikken er sat i bero indtil videre.

Lidt statistik omkring vejret på Figenvej.

ÅrstalUde temp.Regn i mm.Vindstyrke km/tVindretningLufttryk
2020     
2019     
2018     
2017     
2016     
2015     
2014     
2013     
Gsn.     

Tabellen sammenligner vejrdata fra i år med samme uge i de foregående år. Normalt målt om mandagen. Vejrdata