03. maj. Mandag. 6 grader, gråt og regnfuldt og vinden er let fra vest.
Vækkes som sædvanlig af nattrissen, og slumrer så en time mere inden naturen kalder og det gør katten også. Han får tidlig morgenmad og lægger sig så en halvtimes tid inden han kommer og vil ud.
Kabalerne lægges og så er det op og i gang med dagens humanitære opgaver. Intet nyt under solen og snart efter indtages morgenmaden.
Så går jeg over til at skrive lidt blogindlæg inden jeg går i bad.
Så er vi klar til at kører mod Vadestedet og lander i god behold på p-pladsen, hvor der ikke er nogen ledige båse, så jeg kan få Aase ud ad højre fordør. Holder på kørebanen og læsser hende af, hvorefter jeg finder en ledig bås. Ind og starte cyklingen, men vi må vente lidt da cyklen er optaget. Fruen får rullet ca. 10 minutter inden John kommer og henter Aase til udstrækning af den dovne venstre arm, hånd og ben. Aase klager sig højlydt, men John stopper ikke og bagefter er Aase godt tilpas.
Da vi skal ud med kørestolen fra bygningen holder der et fjols parkeret så det nærmest var umuligt at kommer ud. Tror fjolset må være svagt synet, for parkering forbudt skiltet var ellers temmelig tydeligt.
Hjemme igen og en let frokost glider ned.
Så futter Aase 10 runder med rollatoren og bagefter en time på cyklen. Vi drikker kaffe og spiser resterne af kagen fra i går. Senere står den på æggekage og et glas rødvin.
Aase rydder lidt op og lægger kabaler og jeg redigerer blogindlæg og udgiver sidste uges notater. Ser lidt YouTube videoer som underholdning samtidig.

04. maj. Tirsdag. 6 gradet, det sprøjter ned fra himlen og vinden er frisk fra sydvest. Vi har fået godt 9 millimeter vand det sidste døgn.
Vækkes lidt for tidligt af den sædvanlige nattrisse og har vanskeligheder med at falde i søvn igen. Så banker katten på vinduet og vil ind, han vil også have noget at spise selvom klokken kun er fem. Nå, på med vanten senior og katten får sit foder hvorefter han tydeligt tilkendegiver han vil ud igen.
Det vil jeg ikke, så jeg kravler i høkassen igen og lægger kabalerne og forsøger bagefter at snuppe en time mere på øjet. Det lykkes sgu ikke rigtig, så jeg står op og Aase er vågen og vi går i gang med morgenens ritualer.
Efter morgenmaden gør jeg klar til en tur i Bilka efter kattemad og lidt lækkert til pensionisterne. Efter Bilka, ruller jeg i LIDL efter croissanter og Skagenssalat samt vand på flaske og for det ikke skal være løgn tager jeg også turen i Aldi efter de sidste punkter på huskelisten.
Let frokost og jeg drøner atter ud i det blå, nej grå, for at besøge apoteket og Fakta og ruller så til Hvedevænget for at lade Kenny se på den eksterne HD jeg købte for efterhånden længe siden og som jeg ikke kan få til at fungere. Han ser på den når han får en ledig stund.
Aase går 12 runder med rollatoren og cykler en time og bagefter træner vi lidt med ’Lars’
Aftensmaden bliver så croissanter fyldt med Skagenssalat, samt en alkoholfri pilsner til.
Ser atter nogle YouTube musikvideoer inden sengetid.

05. maj. Onsdag. 5 grader, vådt og regnfuldt med en frisk vind fra vest.
Vækkes af nattrissen, som jeg kan høre fortælle Aase at hun er sikker på det er efterår, da blade og blomster blæser af træerne. Jeg står op og går en runde og katten kommer for at få lidt tidlig morgenmad.
Jeg finder tilbage til sengen og lægger kabaler og står så op da Aase banker på væggen.
Morgen rutinerne gennemføres og jeg har en del korrespondance der skal foretages, med advokaten og Fibia. Når at komme i bad i dag. 😊
Så går vi 15 runder med rollatoren og Aase cykler en time. Vi når lige at få en slurk kaffe inden Anette dukker op for en sludder og et enkelt glas hvidvin. Jeg roder lidt med vores IT, da printeren med indbygget scanner ikke rigtig vil fungere. Kæmper lidt med den, men på et tidspunkt får jeg hul igennem, så den både kan printe og scanne trådløst.
Senere spiser vi frikadeller og kartoffelgratin. Får en snak med Kenny til aften.
Roder lidt med computerne og skriver blogindlæg og går så til køjs.

06. maj. Torsdag. 5 grader, koldt og regnfuldt, vinden er også frisk fra vest i dag.
Hvad var nu det, hørte ikke nattrissen, men vågnede ved fem tiden og gik en runde hvor jeg mødte katten, som selvfølgelig ville have morgenmad inden han gik ud.
Lidt senere efter kabalerne en tur med fruen til toilettet inden morgenbadet. Ser lidt på mulighederne for at printe fra en iPhone f.eks. så jeg sætter en mailkonto op på telefonen, som er nødvendig hvis jeg vil sende et dokument til print.
Det lykkes sgu, sendte et billede ad sted og ganske rigtigt kom det igennem til printeren.
Har et hængeparti med Aase mobil og en NemID app. Ser jeg på efter at fruen har været til træning, som gik ganske godt. Kaffetid og så går jeg i gang med mobilen og minsandten om ikke også det lykkedes.
Jeg har dog et hængeparti mere, nemlig at sætte hold til Giroen for både Aase og mig selv. Sætter et midlertidigt hold til fruen, så kan hun selv rette det til inden lørdag. Et midlertidigt hold til mig selv også, som så rettes til i morgen.
Vi spiser pizza bøf til aften, men den var altså for solid til både fruen og mig. Ser lidt cykling fra Portugal og lidt hold præsentation i forbindelse med Giro Italia. Men det var vanskeligt at følge med, da rytternes navne ikke blev sat på skærmen. Jeg roder lidt med IT. Sengetid.

07. maj. Fredag. 5 grader, gråt, lidt køligt med en let vind fra sydvest.
Hører natmanden, men snupper en time mere inden jeg står op og finder et toilet. Katten sover de uskyldiges søvn og jeg går til køjs igen. Lægger kabaler og blunder lidt, så banker fruen og vi går i gang.
Efter morgenmaden ruller jeg en tur på GHR for at hente en ny strømforsyning til den elektriske kontorstol. Kører en tur til Onkel Harald for at købe et knæbind med mere, bagefter en tur i Jem & Fix for at købe et støttehåndtag til badeværelset, så det bliver nemmere for Aase at rejse sig fra toilettet.
Hjemme igen til en meget let frokost, vi forventer at Helle kommer på visit og det gør hun. Det er godt at se og tale med hende, det er alt for længe siden vi har mødtes. Hun har fødselsdagsgaver med i overflod, herunder en usædvanlig god rødvin fra Puglien. Vi hygger os i nogle timer, hvorefter Helle kører hjemad for at være hjemme når Morten kommer.
Vi spiser mørbrad og flødekartofler til aften og så ser vi lige overskrifterne på tv-avisen.
Arbejder lidt med computeren og Aase går til køjs. Katten er ude og jeg og på vej til sengen.

08. maj. Lørdag. 6 grader, delvis sol og vinden er let fra sydvest.
Også i nat hørte jeg natmanden, men kun ganske lidt. Sov videre til klokken halv seks. Kabalerne lægges og så nærmer vi os Aases foretrukne stå op tid. Ritualerne gennemføres og bagefter optræder jeg på slap line som håndværker, da jeg sætter et håndtag op på gæstetoilettet, så det skulle blive lettere for Aase at sætte sig ned og rejse sig op. Men lad os nu se.
Vi går 15 runder med rollatoren og så er der Giro Italia og den starter med en enkeltstart, som en af mine ryttere vinder.
Aftensmaden er kold kartoffelsalat og frikadeller.
Vi ser begge lidt forskelligt i tv-et inden sengetid. Jeg ser slutningen på en Barnaby. Katten er ude.

09. maj. Søndag. 6 grader, solen skinner og vinden er let fra sydvest.
Vækkes af natmanden, han er vist lidt sen på den. Falder i søvn igen og vågner ved godt sekstiden. Lægger kabaler og står så op for at aflæse vores forskellige målere. Vækker Aase bagefter og så er det i gang med søndagsrutinen. Lidt regnskab ordnes og så er det 15 rollatorture til Aase og derefter 1 time på cyklen inden hun tømmer opvaskemaskinen. Jeg kravler i bad.
Vejret er usædvanlig lunt, ca. 22 grader, men som så ofte, blæser det ad helvede til. ☹
Jeg slår græs for første gang i år. Rædsom græsplæne med flere hundrede mælkebøtter og masser af mos.
Så ser vi lidt cykling fra Italien og bagefter fra Portugal. Aftensmaden er æggekage med pølser.
Et par udsendelser i tv-et, vækker min interesse, så jeg optager dem til senere brug.
Katten er ude og vejret er rimeligt. Ca. 15 grader ved sengetid.

Statistikken er sat i bero indtil videre, men aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata