28. juni. Mandag. 16 grader, solen skinner fra en skyfri himmel og vinden er svag fra vest.
Atter vækkes jeg af nattrissen, som vist var ny i faget, for senere viste det sig at hun havde vendt Aases ble med ydersiden indad, hvilket resulterede i at Aase var sjasket godt til om morgenen.
Vi står tidligt op for at rette på fadæsen og går så i gang med at forberede os til en tur til Vadestedet ved frokosttid.
Vejret er sommerligt og vi ruller ad sted og finder vores ’private’ parkeringsplads. Ind og cykle et lille kvarter, inden John kommer og invitere Aase til en gang bentræning i barren og så til fruens og også min store overraskelse, en tur ud og gå på trapper. Det klarerede hun sgu godt.
Lettere rystet går vi ud til bilen og kører en tur i byggemarkedet efter myrespray til Anette og bagefter en tur i Aldi efter livsfornødenheder, vin og den slags. 😊
Cykling fra Frankrig fylder en del i tv’et lige pt, og vi ser det meste. I dag styrtede rytterne i store bundter, vistnok som følge af alt for snævre veje til de hastigheder.
Man tror det næppe, men jeg har sgu fundet lidt grej frem og er begyndt at pudse vinduer indvendig. Uha, uha, amatør værktøj siger jeg bare, hvis jeg forsat skal pudse vinduer skal jeg sgu have noget seriøst værktøj. Finder et sted på nettet som sælger prof-vinduespudser-udstyr og jeg køber et sæt. Måske jeg så også kan pudse udvendig og spare 1500 kr. om året. Tiden vil vise det, men vil altså ikke pudse vinduer i frostvejr.  
Gider ikke omtale aftensmaden. Læs, jeg har glemt hvad vi fik. Vi ser lidt tv og så er det sengetid.

29. juni. Tirsdag. 16 grader, lettere gråt og vinden er svag fra øst.
Vækkes om sædvanlig af en nattrisse og det er hende som vendte bleen forkert i går. Jeg har i aftes lagt den foldet ud, med indersiden opad, så kan hun nok spore sig ind på placeringen.
Aase er tidligt vågen og lempes på toilettet inden vi snupper en time mere på øjet.
Så er der gang i morgenritualerne og vi har besluttet at gøre lidt rent i løbet af dagen. Først skal dog de vinduer der ikke fik en omgang i går lige sjaskes lidt til. Aase nævner at hun vistnok er ved at få blærebetændelse igen. Satan og Helvede siger jeg bare, det er ikke lige det hun har brug for.
Jeg ringer til lægen / sygeplejersken og får efter nogen palaver en recept, så Aase kan starte med behandlingen med den ’kendte’ medicin. Jeg er dog noget i tvivl om hun i det hele taget har blærebetændelse, mener bestemt jeg kan via lugtesansen kan spore om der er noget galt og intet tyder på det. Kører til laboratoriet for at få undersøgt Aases urin.
Efter polering af vinduerne, kaster jeg mig over støvsugeren, men går ikke så grundigt til værks som sidste gang. Vasker også gulvene og bagefter ruller jeg en tur på apoteket og går så ind i Pyramiden hvor jeg bestiller 2 x stjerneskud til medtagelse.
Det er et par ordentlige portioner og Aase har sit hyr med at konsumere hele pakken, så vi gemmer en fisk til natmaden.
Det er lunt både ude og inde. Klokken 22 er det stadig 23 grader ude og 25 inde. Vi kryber til køjs efter at have luftet kraftigt ud.

30. juni. Onsdag. 18 grader, gråt og det har regnet en smule og vinden er let fra nordvest.
Hører trissen og må så en tur på det lille hus, det må være regnen. Lægger månedens sidste kabaler og småslumrer lidt indtil katten kommer for at få morgenmad og Aase vil op på toilettet.
Ritualerne gennemføres og imens kommer der en medicin kvinde og gør Aases medicin klar til de næste 14 dage. Vi ringer til lægecenteret for at høre om der er svar på Aases urinprøve, men kan ikke bare lige kommer igennem. Tålmodighed er en dyd. Lidt senere lykkes det at komme igennem til Heidi og ja, Aase har blærebetændelse og medicinen jeg hentede i går, er den rigtige til det formål.
Hjørnet ind mod gæstetoilettet i entreen er vist fugtigt og jeg rusker tapetet af og ser at der gemmer sig skimmelsvamp under tapetet. Henter et par tips på Internettet om rengøring af den slags. Vasker væggen af med klorin og tørrer bagefter med varmeblæseren.
Nu kan det få lov at stå nogle dage for at se om det forsat bliver fugtigt, eller det er en gammel skade som stammer fra utætheden i vandrøret under gulvet.
Ser lidt cykling mens jeg roder og det går ganske udmærket for de danske deltagere.
Så er der schnitzel, kroketter og bearnaisesovs til rødvinen.
Ser lidt i tv’et, men øjnene er ikke rigtig samarbejdsvillige, så vi går til køjs.

01. juli. Torsdag. 17 grader, let vind fra nordvest og det er gråt.
Hører natmanden og forsøger at slumre videre, men katten synes vist han skal have tidlig morgenmad og det får han så og bagefter lægges kabalerne.
Aase vil også gerne tidligt op, banker hun og så starter vi alle ritualerne.
Vasker og tørrer tøj i løbet af formiddagen og så begynder vi at gøre klar til en tur til Vadestedet.
Vi parkerer på vores ’private’ p-plads og går ind og cykler 10 minutter inden John kommer og slæber Aase med rundt i træningslokalet inden de går ind på briksen hos John, hvor de ’halvlamme’ lemmer får noget intens træning. Da Aase er færdig, ruller vi atter mod Figenvej, men vi foretager lige en afstikker til Aldi først. Kaffen og en lille kage nydes til cyklingen hvor etapen vindes af CAV.
Biksemad og spejlæg er sagen hen på dagen. Aase løser Ord Guf og jeg skriver til vor advokat, som har bedt Aase om en udtalelse omkring vurdering af mén grad.
Katten kommer og får aftensmad og lister så ud igen. Fruen er ved at gøre klar til at krybe til køjs, da hun er træt, måske som følge af blærebetændelsen og medicinen.
Jeg følger kort efter hendes eksempel efter at have fodret katten.

02. juli. Fredag. 16 grader, det regner og først på formiddagen er der kommet 10,7 millimeter. Vinden er let fra nordvest.
Sover forholdsvis længe, hørte dog natmanden, men slumrede videre. Lægger kabaler og så banker fruen og vi går i gang med dagens program.
Katten får morgenmad og går ind og lægger sig i soveværelset, da han øjensynlig ikke er tilfreds med det strålende vejr.
Jeg futter en tur i Bilka efter mad til både mennesker og dyr.
Vi træner først lidt med ’Lars’ og så går fruen 15 runder i huset og bagefter snupper hun 1 time på cyklen.
Vi følger naturligvis TDF mens dagen går og jeg når at rydde ukrudt op til de 3 første fag af den nye hæk. Føj for et job.
Aftensmaden byder på en laksemad og grønne asparges samt et glas øl til snapsen.
Lidt afslapning foran fladskærmen inden sengetid.

03. juli. Lørdag. 16 grader, gråt og vinden er let fra nordvest.
Hører natmanden og må så op en tur. Slumrer og lægger kabaler indtil Aase banker. Rutinerne gennemføres og så bestiller jeg dagens ret til 4 personer fra Rugvængets Smørrebrød. Lene og Kenny vil komme og se fodbold.
Fruen gennemfører de 15 ture i huset og cykler en godt halv time.
Anette kommer og har brug for lidt hjælp til nogle papirer i forbindelse med hussalget.
Vi får en snak om salg af hus og besværlighederne der er forbundet med det.
Jeg henter Lene og Kenny ved Kvickly, da bussen er kørt.
Vi ser lidt cykling og drikker kaffe og så dukker der en chauffør op med 4 x herregårdsbøf, kartofter og Bearnaisesovs. Ganske spiseligt og vi flytter fra det runde bord og ind til stuen for at se anden halv vej af fodboldkampen mellem Tjekkiet og Danmark og minsandten om vi ikke vinder 2-1 og er klar til halvfinalen mod England.
Ruller Lenne og Kenny til Hvedevænget og går op og ser Kennys renovere badeværelse og det ser bestemt godt ud.
Hjemme igen og vi ser lidt tv inden Aase lister til køjs. Katten får natmad inden jeg også drager mod sengen.

04. juli. Søndag. 16 grader, det er standarden lige i øjeblikket, lidt gråt, men forholdsvis svag vind fra vest.
Fruen banker mig op ved tre tiden, den medicin hun tager mod urinvejsinfektionen, giver urolig mave.
Vi går til køjs igen og natmanden kommer, men må gå med uforrettet sag.
Står op til de faste rutiner og bagefter lidt rengøring og tøjvask.
Vi forventer at Aases niece Lene og Carsten kommer på en lille visit i løbet af eftermiddagen. Vi ser lidt cykling mens vi venter.
Desværre har en af mine ryttere på TDF-holdet valgt at stå af i utide. Du er en elendig simulant, Mathieu van der Poel. Du er nu udelukket for at komme på mit hold for eftertiden.
Sidst på eftermiddagen kommer Lene og Carsten forbi efter en tur til Skovtårnet. De medbringer blomster til fruen og vi får en hyggelig sludder om lidt af hvert til et glas hvidvin. Lidt pauvert umiddelbart, men en anden gang må vi gøre lidt mere ud af det. Carsten fortæller han har været fly mekanikker, men nu er overgået til at styre logistikken i forbindelse reparationerne. Interessant job synes jeg bestemt.
Pensionisterne spiser lidt brasede kartofler og en frikadelle samt lidt bearnaisesovs. Et glas rødvin smuttede der også ned. Vi ser lidt tv og så bliver det sengetid også for katten.

Statistikken er sat i bero indtil videre, men aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata