08. november. Mandag. 5 grader, gråt og det småregner, vinden er let fra sydvest.
Hører ikke nattrissen og sover sgu til klokken seks. En lille løbetur og så tilbage til sengen og lægge kabalerne. Mangler en enkelt, da Aase banker og vi står op og starter ritualerne.
Vi har besluttet at gøre lidt rent i dag. Aase starter i køkkenet og forsætter med at støve resten af huset af og jeg henter min gode ven hr. Dyson og starter i værelserne og bryggerset og slæber de fleste møbler ud af forstuen inden den får en omgang.
Entreen bliver også støvsuget og så er er hr. Dyson træt og skal have fat i opladeren. Vi spiser frokost og vasker gulve og så er støvsugeren 60% klar og stuen får en ordentlig tur.
Det var så rengøringen for i dag, små tre timer har vi brugt. Forsætter i morgen med soveværelset og lidt afspritning generelt.
Katten kommer og får mad et par gange i løbet af dagen og nu sover han på sengen i soveværelset.
Vi spiser flødekartofler og en skinkeschnitzel og så går vi over til tv-et. Ved ikke hvad Aase ser, men jeg ser en film som jeg optog i går. Sengetid for alle.

09. november. Tirsdag. 8 grader, let vind fra vest og det er noget gråt udenfor, regnet har det vist også. Hører ikke en dyt i nat og sover til klokken halv syv. Nå da, det var lidt overraskende at det tog så længe at sove. 😊
Lægger nogle få kabaler og så skal vi i gang, jeg har en aftale med advokaten klokken 11:30.
Ritualerne gennemføres og jeg galopperer i bad. Er dog færdig i god tid og har læst på lektien.
Så ringer Veronika fra advokatkontoret og siger at vores aftale ikke kan gennemføres som følge af advokatens sydom, heldigvis ikke Corona.
Får muligheden for at tale med en anden advokat, men vælger at holde fast i den oprindelige og vi finder en ny tid i næste uge.
Så er der lidt tid til andre opgaver og jeg drøner straks mod Aldi for at købe lidt ind. Min indkøbsliste blev faktisk opfyldt, bortset fra tranebær saften. Købte også nogle køkkenruller på tilbud fra et andet firma end sædvanlig. Synes de virkede lidt små og ja, jeg målte dem ved hjemkomsten og de er faktisk ikke bredere en to stykker toiletpapir lagt ved siden af hinanden. Man bliver bedraget.!
Aase går lidt med ’Tor’ og cykler så en times tid, senere prøves 4 punkts stokken ganske let, men fruen venter lidt med at gå længere ture lidt endnu.
Hurtigmad til aften, Bavdr. Vi har modtaget Aase holder til mobiltelefonen, så hun måske bedre kan bruge den generelt. Jeg har købt noget kattemad på nettet, jeg vil forsøge at lokke i vores meget kræsne kat, Men først i morgen.! Så er der Bonderøven. Resten af aftenen går med at se på fladskærmene og ikke blive en skid klogere.

10. november. Onsdag og Mortens Aften. 8 grader, det er gråt og vinden er let fra sydvest.
Er vågen op til flere gange i løbet af natten, øv. Hørte kun nattrissen ganske svagt.
Kabalerne synes vanskelige, men tror det fordi jeg ikke har fået hvilet ordentlig ud.
Ritualerne indledes og katten gider ikke spise det nye foder.
Aase stiger over i kørestolen og cykler en time.
Vi slapper lidt og så kører jeg til byen for at hente Kenny og maden hos Kim Søndergård og bagefter hente Helle som medbringer desserten, nougatkugler og marcipanbrød.
Aase har i dagens an(d)ledning sponseret Mortens Anden. Vi får hyggesnakket en del undervejs til Kims udmærkede an(d)retning samt til kaffen og de rigtig gode marcipanbrød. 😊
Kører børnene hjem til deres respektive bosteder.
Jeg snupper lige det sidste tilbageværende glas Faustin 1, inden fruen hjælpes til køjs. Ser det sidste af en film jeg har optaget og så sættes kursen mod sengen.

11. november. Torsdag. 10 grader, gråt med finregn og vinden er svag fra sydvest.
Hører nattrissen og må efterfølgende besøge aftrædelsesværelset.
Vasker lidt tøj og fodrer katten med tørkost, som han øjensynlig godt kan lide, hvilket undrer mig en anelse. Den sædvanlige kost, rå kylling filet lader han urørt, hvilket undrer mig endnu mere. Han går ind og sover videre.
Vi gennemfører morgenens ritualer og belaver os på at køre til Vadestedet ved 14-tiden.
Vi ruller ad sted og kommer så tidligt at Aase kan nå et cykle et kvarter. Så kommer John og han fortæller minsandten at han har været testet positivt for Corona. Det var lidt af en overraskelse, havde vi vidst det på forhånd, var vi nok ikke mødt op. Nu må vi se, Aase har fået 3. stik og er formodentlig meget tæt på at være immun og jeg skal have 3. stik i morgen.
Vi viser John den rapport lægen fra skadestuen skrev omkring Aases venstre fod. Aase går et par runder med 4 punkts stokken og så stopper festen for i dag. Vi ruller hjemad og drikker kaffe og fodrer katten med tørkost. Naboens hund Marley slipper sgu gennem maskerne i hegnet da han ser genboens hunde udenfor på gaden og vi må indfange ham og jeg holder ham til Linda kommer med hundesnoren.
Aftensmaden består af anderester fra i går og et par ny stegte kyllingelår samt et glas rødvin.
Aase ser vist noget med landmænd og jeg ser et gammelt Linie 3 show.
Katten får aftensmad, tørkost og kyllingefilet efter vi har ’snakket’ lidt.

12. november. Fredag. 5 grader, næsten vindstille og det er atter lidt gråt.
Trissen vækker mig ved tretiden og så kan jeg ikke falde i søvn igen. Lægger kabaler og spiller Sudoku og står op ved sekstiden, jeg har en aftale om at blive vaccineret for tredje gang klokken 08:20 og fruen skulle jo gerne op inden jeg kommer tilbage, så ritualerne påbegyndes.
Går op til Uglebroskolen i det rigtig gode vejr, køligt men friskt og næsten helt vindstille.
Er fremme i god tid og venter på der åbnes klokken 08:10. Venter vel 6-7 minutter og så er det min tur siger fladskærmen og jeg får stikket og venter de obligatoriske 15 minutter inden jeg bør gå derfra.
Hjemme igen og hviler lidt inden fruen henleder min opmærksomhed på at de er nogle varer i Aldi som vi godt kan bruge. Orangelikør og vitaminer til fruen. Ved hjemkomsten går Aase en tur med ’Tor’, 10 runder i dag og så en times cykling, mens frokosten indtages. Jeg slapper lidt igen, er sgu noget natstående, men kommer dog i gang med at lave lidt eftermiddagskaffe. Noget sener snupper vi en gang biksemad og et glas rødvin inden Coronaavisen, som i dag fortæller at nu er Coronapasset et must hvis du vil ind flere offentlige steder. Arbejdsgiverne vil så også på længere sigt kræve et gyldigt og opdateret Coronapas for at blive lukket ind på arbejdspladsen. Sympatiserer absolut med den politik, Vil du være solidarisk eller skruebrækker.?
Aase ser Vild med Dans og jeg ser lidt af hvert. Sengetid for alle i huset.

13. november. Lørdag. 5 grader, svag vind fra sydvest og det er mørkt og klamt udenfor.
Vækkes først af katten ved tretiden og så af nattrissen ved god halvfire tiden. Katten vil sove hos mig, men der hopper kæden af misser. Henter hans kurv og lægger den på gulvet og løfter ham over i kurven, godnat missemand. Klokken seks vil han ud.
Synes jeg aner nogle influenza lignende symptomer, men måske det bare er fordi jeg ikke har fået sovet så meget. Får dog lagt kabalerne inden fruen banker og ritualerne gennemføres.
Går i bad efter morgenmaden og ’influenzaen’ bliver mere udtalt. Aase går ti runder med rollatoren og cykler en time mens frokosten indtages. Jeg går i bad og lægger mig så på sengen for at hvile lidt. Joh, den god nok, det er dårligt, har fået feber og er usandsynlig træt og har ondt i skroget. Øv, siger jeg bare.
Vi spiser hurtigmad i dag.
Småslumrer foran flimmerkassen og går i seng ved 22. tiden.

14. november. Søndag. 8 grader, noget gråt og vinden er svag fra sydvest.
Har sovet med høreværn i nat, men det forhindrede mig ikke i at måtte op en tre gange pga. af højvande. Synes ikke jeg drak så meget vand i går.? Lægger kabler, men synes sgu jeg har det temmelig varmt og snupper lige temperaturen, halløj du, 38,9, det er vist lidt for meget. Står op og vimser lidt rundt for få temperaturen ned igen. Er både lidt småbims og har ondt i skroget. Fruen banker og søndags ritualerne indledes, men i lidt langsommere tempo end sædvanlig.
Lægger mig lidt igen efter morgenmaden og sover en times tid.
Så er der træning med rollator og Aase går ti runder inden hun cykler en time.
Jeg flader ud imens. Så ringer Kenny og fortæller at Lene er testet positiv for Corona. Det er vel ikke ligefrem et ønske scenarie. Kenny har bestilt en PCR-test til mandag eftermiddag.
Så er der cykelcross for kvinder og mænd, det ser vi lidt på, for det meste.
Aftensmaden er pizza fra fryseren, det er sgu heller ikke ligefrem et ønske scenarie, men det var hvad kokken kunne overkomme.
Ved ikke hvad Aase ser, jeg ser noget fra stumfilmens dage og så en udsendelse om Bodil Udsen. Og går i seng lige efter Aase.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata