07. februar. Mandag. 2 grader, blæsende fra nordvest, men solen titter frem.
Et glas koldt hvidvin kort før sengetid har fået konsekvenser, så må op en tur ved godt to tiden.
Klokken halvtre kommer trissen og en halvtime senere er der nogen der larmer voldsomt med en bil ude på vejen. Slumrer dog til klokken seks, hvor de fem kabaler må tage et nederlag. 😊
Står op ved halvottetiden og vækker fruen og så går vi atter i gang med ugens første faste ritual.
Vi taler lidt om ændring og flytning af kommoder, for bedre at få plads til det tøj vi bruger for det meste og for at få kasseret / givet væk, noget af mit, både nye og brugte cykeltøj, som jeg ikke bruger mere.
Så går fruen 15 runder med Tor og cykler en time, mens den lette frokost fortæres. Jeg stiger på spinningscyklen og ruller 15 minutter, uden at det generer katten som sover godt en mester fra cyklen, men da jeg står på løbebåndet, har han fået nok og lægger sig i stuen under sofaen. 2 x 15 minutters let træning er nok for i dag. Slapper en times tid i værelset og katten kommer og slapper med.
Let aftensmad og vi drøfter lidt oprydning i skuffer og skabe.
Ser en par optagne udsendelser om Kong Frederik den 9. Får lidt ny viden om tiden fra 1940 til 1947.
Sengetid for os alle.

08. februar. Tirsdag. 5 grader, gråt og vinden er let fra sydvest.
Hører ikke trissen og vågner ved godt halvsekstiden. Kabalerne trynes atter og tænker så lidt over hvad jeg bør foretage mig i dag. Tror jeg lader dagen råde. Står op omkring 07:30 og katten ønsker lidt morgenmad inden jeg vækker fruen som sover tungt i dag.
I gang med rutinerne og så er det tid til at skifte og vaske sengetøj.
Aase har fyldt opvaskemaskinen og den startes.
15 runder til fruen i stuen. Let frokost mens Aase cykler en time. Jeg er gået tænkeboks for at finde ud af hvor de møbler vi får i morgen skal stilles. Beslutter mig for at de må ind i soveværelset / fitness lokalet, når kommoden er flyttet en gang i morgen.
Ser cykling på fladskærmen om eftermiddagen og forsøger at slappe lidt af.
Aftensmaden er karbonader og flødekartofler og som dessert indtager vi en citronfromage. Katten kom og han spiste citronfromage af hånden. Tror sgu der er lidt hund i ham. 😊
Lidt Barnaby til mig og fruen lister tidligt til køjs.

09. februar. Onsdag. 5 grader, gråt, men solen er undervejs og vinden er let fra sydvest.
Heller ikke i nat hører jeg trissen, men vågner omkring klokken fire og løber en kort tur.
Slumrer videre og ved halvsyvtiden bimler vækkeuret, som er iPhonen. Vi står lidt tidligere op da frisøren og jeg har en aftale klokken ti. Rutinerne gennemføres og et kvarter før ni ruller jeg ad sted til min aftale. Det er normalt ikke noget der tager mere end et kvarter og så er jeg på fri fod igen. Ruller mod Toyota for at få et nyt batteri i startnøglen, da den efterhånden var meget træg til at åbne og lukke låsen på bilen.
Hjemme igen og jeg tømmer mit tøj fra den hvide kommode i soveværelset i plastposer og forsøger så med en møbelhund at balancere kommoden ind i stuen, så Aase kan tømme sine tre skuffer. Den er sateme tung at løfte op på ’hunden’ og skubbe gennem huset. Ryggen protesterer vildt, men må finde sig i det for en kort stund. Jeg fortryder nok i morgen.!
Kommoden er tømt og jeg ringer til Blå Kors og spørger om det har interesse, sammen med et par mindre borde og et musikanlæg samt noget tøj. Det har de og kommer så og ser på det på fredag.
Så kommer medicindamen og gør pillerne klar til de næste fjorten dage.
Så ringer de fra Jysk for at fortælle at de kommer om ti minutter med lidt gods som vi har bestilt. Alt lykkes i en gasovn og så er pakkerne på plads i soveværelset, nu skal møblerne bare samles. Aarrrggghhh.
Katten har følt sig lidt forfulgt det meste af dagen, men er nu faldet til ro igen.
Vi forsøger at rydde op og snupper en hurtig gang biksemad til aften.
Så lidt tv og sengetiden nærmer sig med hastige skridt.

10. februar. Torsdag. 4 grader, lidt sol og vinden er let fra sydvest.
Trissen høres tydeligt og jeg har lidt vanskeligheder med at slumre videre. Lægger et par kabler og forsøger så at snige mig til en time mere på øjet. Lykkes kun delvist. Står op ved halvottetiden og vækker fruen og så er rutinerne gjort aktive.
Jeg rydder op i klædeskabet med mere og putter i klare sække og da jeg er færdig giver jeg poserne til Aase som skiller skidt fra kanel. Jeg ruller en tur i Aldi og handler for en mindre formue, det er tydeligt at priserne er steget betydeligt i de seneste måneder. Da jeg ruller fra Aldi, lykkes det mig at skrabe bilens plastbagskærmsbeskytter og dørbeskytter mod en lav jernbøjle som beskytter lys tanderne. Nu har jeg passet på de bøjler i ualmindelig lang tid, men i dag gik det altså galt. Plastskærmene blev løse og faldt af de klemmer de er sat fast med. Så nu er det Toyota der må finde et par friske.
Let frokost og så samler jeg sammen til en tur på lossen og bilen er atter fyldt til bristepunktet, men jeg slipper af med det meste uden de store problemer og ruller hjem igen. Vi hører lige lidt fra et pressemøde med Mette, så vist går på at USA gerne må stille tropper og materiel på dansk grund.
Vi samler lige lidt mere til lossen og atter ruller den skrabede model ad sted og også denne gang lykkes det mig at slippe af med det medbragte, selvom der er en noget nidkær tilsynsførende som holder usædvanlig godt øje med hvem der smider hvad, hvorhenne. Jeg havde heller ikke helt rent mel i posen, men det opdagede han nu ikke.
Lasagne til aften og så ser vi lidt Rusland Tv-avis. Jeg ser en udsendelse om Ruths hotel og Aase kigger lidt på Løvens Hule.
Vi nærmer os sengetid og katten får lidt sen aftensmad.

11. februar. Fredag. 3 grader, gråt og vinden er vist i sydvest. Når nu det bliver lidt lunere og mindre blæsende, må jeg altså op og hente vindmåleren ned, så den kan få nogle nye batterier.
Hører trissen, men slumrer lidt videre til ved halv sekstiden. Kabalerne klares og jeg gennemgår dagens kommende opgaver i hovedet.
Der skulle gerne komme nogen og hente nogle af vores overskuds materialer inden frokost, bland andet kommoden og et serveringsbord i mahogni samt et ministereo anlæg og et hav af tøj og sko som stort set aldrig bliver brugt.
Så skal jeg en tur til Toyota for at få vurderet skaden, samt en tur i Kræftens Bekæmpelses butik med en næsten ubrugt smoking samt helt nye sko.
Senere på dagen skal vi jo en tur til frisøren med Aase.
De første tre opgaver er afsluttet. Let frokost og så skal der skrives en skadesanmeldelse til forsikringsselskabet. Også klaret.!
Træder vande og så er det ellers ad sted til frisøren. Aase får stylet sit hår og vi er på vej hjem igen.
Rester af lasagnen fra i går indtages og så en slags risalamande til dessert.
Tv’et tændes og der er X-Factor til Aase og Barnaby til mig. Aftensmad til katten og så er det sengetid.

12. februar. Lørdag. 0 grader, klart vejr og vinden er frisk fra sydvest. Kort og godt, det er skidekoldt.
Hører trissen, men sover lidt videre. Nå, den gik ikke, må op en tur og lægger så kabalerne.
Vækker Aase og så tager ritualerne over. Havde tænkt mig at køre i Bilka, men ændrer det til at rydde op på mit værelse, samt tørre støv af og støvsuge. Det går resten af formiddagen så med. Ruller lige en tur over hele huset med støvsugeren bagefter. Smider nogle gamle MC-blade ud, samt nogle gamle brugsanvisninger på noget vi har kasseret for længe siden.
Sætter mig på spinnings-cyklen i 15 minutter og snupper lige 15 minutter på løbebåndet også. Badetid og så er der cykel-cross på fladskærmen det meste af eftermiddagen.
Aftensmaden er et stykke med ferskrøget laks og bagefter en ostekiks, et par af de klare samt en pilsner smuttede med i samme varme.
Aase ser Versus og jeg ser en Olsen Bande film. Katten får tidlig natmad og så går vi til køjs.

13. februar. Søndag. 1 grad, lidt sol og vinden er let fra sydvest.
Hører trissen for hun taler i mobiltelefon og klokken er fem! Slumrer dog lidt videre, men går så i gang med kabalerne. Vækker Aase og søndagsritualerne gennemføres og efter morgenmaden ruller jeg en tur i Bilka ToGo.
Hjemme igen og fruen går de 15 runder og cykler en time til en let frokost.
Jeg ser lidt på ugens regnskab og tænker så på at hoppe på spinningscyklen og en tur på løbebåndet.
Ser lidt cykelcross samtidig med turen på cyklen og løbebåndet.
Aftensmaden er flødekartofler og frikadeller.
Så er der tv til alle som gider. Ser den Klassiske Musikquiz og går til køjs.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata