07. marts. Mandag. Minus 2 grader, sol over det hele og vinden er svag fra vest.
Hører trissen, men falder i søvn igen. Vågner ved godt fem tiden og lægger lidt kabaler og småslumrer ind i mellem.
Ved halvottetiden banker Aase og vi sætter sving i rutinerne.
Lægger lidt vasketøj i maskinen og går så i bad. Bagefter gør vi os parate til en visit hos John og Næstved Fysioterapi for første gang i halvanden måned.
Det er dog noget af et forhindringsløb at komme ud ad indkørslen, da der jo som så ofte før er nogen der har parkeret et køretøj overfor og er gået i gang med at grave et hul i genboens fliser.
Vi kommer dog ad sted og Aase får en tur på briksen med udstrækninger og bagefter nogle gå ture.
Hjem ad igen og vi slipper dog ind i vores indkørsel med lidt besvær.
Så er det cykling fra Frankrig, Paris Nice er navnet. Så er der dog lidt at se på om eftermiddagen.
Vi skulle ellers have haft besøg af en murer som skulle se lidt på husets sokkel, men han meldte fra.
Kommer på fredag i stedet. Så har vi lavet en aftale med Næstved Haveservice om et besøg, for at se på hvad der kan gøres ved baghaven. De kommer i morgen.
Flødekartofler og frikadelle er aftenens menu. Ser så lidt krigs-tv-avis sammen med katten, men han bliver sgu træt af al det ævl og hopper efter en kort slummer ned på gulvet og vil ud.
Mens Aase ser noget underholdning i tv’et er jeg gået i gang med at lægge et par ugers blogindlæg på nettet. Tror jeg er ved at være på omgangshøjde.
Vi går tidligt til køjs, også katten.

08. marts. Tirsdag. Minus 2 grader er efterhånden ved at være standarden for morgentemperaturen. Solen skinner og vinden er svag fra vest.
Hører trissen men slumrer hen igen. Vågner ved seks tiden og lægger alle kabalerne. Aase banker og vi starter tirsdagen med de sædvanlige rutiner. Efter morgenmaden ruller jeg en tur i Aldi, hvor der er del tomme hylder. Da jeg ikke kunne finde proteindrikken, spurgte jeg en Aldi medarbejder om de var udsolgt, men nej det var de ikke, de stod på køl sammen med grøntsagerne.!!! Ja selvfølgelig, hvor skulle sådan en drik dog eller stå. Nu har de stået i køledisken sammen med mælk og lignende i flere år. Der ikke meget hoved eller hale på organiseringen i Aldi.
Vi nyder eftermiddagskaffen og det sidste stykke pandekagelagkage samtidig.
Så er ser vi cykling fra Paris Nice og minsandten om ikke Mads Pedersen vinder dagens etape.
Æggekage til aften, som fruen synes var lidt tør, må jo desværre give hende ret. Er før sluppet heldigere fra den ret.
Så er der krig og ulykker på skærmen, guderne må vide hvornår dette idioti holder op.
Ser Barnaby og så går vi i seng.

09. marts. Onsdag. Minus 2 grader, solen skinner delvis og vinden er svag fra nordøst.
Hører trissen, men slumrer videre til ved fem tiden. Kabler, og så står jeg op og vækker fruen.
Så går det ellers over stok og sten. Efter morgenmaden skiftes sengetøj og det bliver fyldt i vaskemaskinen, det snavsede altså. Så er det INR-tid og den er, som for det meste, ganske normal.
Aase går de 15 runder og cykler en time bagefter. Jeg fodrer Bror lidt med tørkost han er efterhånden fast gæst en eller to gange om dagen.
Vi venter på medicindamen, men jeg går alligevel i fitness rummet og forsøger at få cyklet og gået de 2 x 15 minutter. Det når jeg fint og katten er næsten med hele vejen, men da jeg satte farten op på løbebåndet det sidste minut, synes han alligevel det larmede for meget og gik ud på badeværelset.
Vi ser lidt enkeltstart fra Paris Nice løbet og katten kommer og får en god snak imens.
Aftensmaden forbi går jeg i tavshed. Hurtigmad fra mikroovnen.
Ser lidt af tv-avisen med ulykker og krigshandlinger. Ser så en film færdig med Bruce Willis fra Netflix.

10. marts. Torsdag. 0 grader, nogen sol og vinden er let fra sydøst.
Hører trissen ved tre tiden men slumrer videre til klokken godt halv seks. Kabaler, mangler dog en og lidt læsning i det nyeste MC blad. Så banker fruen og vi starter på at færdiggøre dagens morgenrutiner.
Efter morgenmaden ruller jeg ruller på lossen med papkasser og nogle andre småting, nåede minsandten også på have lossen med en affaldstønde indeholdende haveaffald fra sidste år.
Hjemme igen og frokosten nærmer sig. Vi skal til Vadestedet en time tidligere end sædvanligt efter ønske fra John. Aase bliver pisket rundt i Vadestedets lokaler og får udstrakt denne venstre arm / hånd inden vi atter kører mod Figenvej. Kaffe og cykelløb inden vi går over til aftensmaden, bestående af et stykke franskbrød med ferskrøget laks og grønne asparges samt en ostekiks. Et par snapse løb også ned sammen med det kølige øl og jeg blev mægtig træt i ansigtet. Fik dog set lidt Ukraine krig og blev i dårligt humør af at overvære psykopaten Putins krig via tv-avisen. 

11. marts. Fredag. 1 grad, nogen sol og vinden er frisk fra sydøst. Det er simpelthen skidekoldt.
Hører trissen men sover videre. Vågner ved sekstiden og lægger alle kabalerne. Så banker fruen, hun er våd til op over begge ører. Vi sætter kursen mod toilettet og sætter så gang i ritualerne.
Putter sengetøjet i vaskemaskinen og får så en frisk seng ud af anstrengelserne.
Jeg går udenfor og roder lidt i baghaven. Kasserer stort set alle planter sat i plastkrukker og altankasser.
De skal alle på lossen når de er nogenlunde rengjort. Så kommer murer Rene og ser på soklen og er ikke imponeret af den mørtel der er blevet brugt. Det har manglet cement mener han. Han kommer med et tilbud på omkostningerne ved at reparere soklen som jeg finder acceptabelt og aftaler at han kommer og fikser det når vejret bliver varmere. Fornuftig herre at tale med.
Jeg ruller på lossen med et rimelig stort og gammelt haveplastbord og mere kunne der ikke være i bilen i denne omgang.
Roder lidt udenfor da Bodil B.L kommer en tur forbi og hun får lige en kop kaffe og et hjembragt stykke drømmekage. Så får vi får talt lidt om en ny Toyota Yaris som hun er lun på. Hendes bror har anbefalet hende at købe hybridversionen og da hun spørger mig om hvad jeg ville vælge, er jeg helt klar i spyttet, en hybridversion er alt andet lige at foretrække.
Aftensmaden er lasagne fra Bilka og den er bestemt ikke at foragte. Vi skyller ned med lidt med rødvin.
Lidt snak med katten til krigshandlingerne i Ukraine og så går fruen til køjs, mens jeg ser Frost.

12. marts. Lørdag. 2 grader, masser af sol og en pivende kold vind fra sydøst.
Hører ikke nattrissen, men jeg trisser en tur op alligevel. Kan ikke falde i søvn igen, så kabalerne bliver lagt. Småslumrer lidt og så banker katten på vinduet og er vist sulten.  Aase banker også og vi går atter i gang med ritualerne.
Aase rydder op og rengør køkkenet og jeg lister ind på motionsredskaberne i 2 x 15 minutter.
Fruen giver sig til at cykle en times tid og indtager den lette frokost samtidig. Så er der cykling på fladskærmen og jeg bænker mig i sofaen og ser de sidste 40 km.
Kaffe og et stykke drømmekage inden Aase atter giver sig til at motionere, denne gang med rollatoren, men det bliver kun til 10 runder i dag, da venstrebenet er blevet træt efter cyklingen. Så træner vi med ’Lars’, altså den venstre arm og det kan godt mærkes at musklerne har haft ’godt’ af botox behandlingen. De er blevet blødere og mere villige til at ’arbejde’. Resterne af lasagnen fra i går er aftensmåltidet.
Katten kommer og får sin aftensmad.   
Tv’et viser stort set kun musik fra Rådhuspladsen i København til støtte for Ukraine. Ca. 165 millioner kr. kom der i kassen, det må siges at være et højt beløb.

13. marts. Søndag. 2 grader, sol og en frisk vind fra sydøst.
Hører trissen, men sover videre til omkring klokken godt fire. Lægger kabaler og småslumrer indtil jeg står op ved halvottetiden. Søndagens ritualer begyndes og katten får morgenmad og gå i seng igen.
Vi starter opvaskeren, vaskemaskinen og tørretumbleren efter vi har indtaget morgenmaden. Fruen går de 15 runder og er nu i gang med en times cykling. Jeg smutter i bad i et ubevogtet øjeblik.
Lægger mig og læser i det sidste nye MC-blad og småblunder lidt. Så kommer katten og vil ’snakke’ og vi småblunder begge to. Ruller en tur ned og henter Kenny så vi kan se cykelløb mens vi drikker kaffe samt spiser en af Kenny hjembragt kanelkage. Den var ikke så ringe.
Aftensmaden står Pyramiden for. Kører Kenny til Hvedevænget og ser om han har nogle skruer jeg kan bruge. Ja, ja, jeg har en skrue løs. 😊
Lidt krig på skærmen og så vi går alle sammen tidligt i seng.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata