01 august. Mandag. 16 grader, gråt og det har regnet ca. 3,5 millimeter og truer med mere vand. Vinden er svag fra sydøst.
Hører trissen men sover videre til klokken næsten seks. Ser lidt på kabalerne og står så op og begynder dagen med at gøre klar til morgenmaden. Vækker Aase og vi går i gang, vi skal jo være færdige så vi kan nå Vadestedet i god tid. Alt flasker sig også med en handikap p-plads. Aase går tur med John og får strakt arme og ben på briksen. Så er det hjemad uden svinkeærinder. Let frokost og jeg ruller en tur på lossen med noget tøj som Aase har kasseret. Forventer at rulle en tur mere i morgen med haveaffald.
Slapper lidt og tager lidt infrarød varme på ryggen. Aftensmaden er køleskabsrester.
Katten får lidt aftensmad, han er ikke just begejstret for den kyllingefilet jeg serverer for ham, det skulle ellers være frisk filet fra Bilka, men jeg har gentagne gange haft mistanke om at det enten er pumpet eller skyllet i saltvand og solgt som frisk. Desværre kan noget sådan ikke konstateres med sikkerhed.
Lidt tv til pensionisterne, blandt andet ’ Kender Du Typen’ som denne gang var fra Karrebæksminde / Enø og typen var altså Pia Kjærsgaard. Sengetid.

02. august. Tirsdag. 11 grader, noget gråt og vinden er let fra sydvest.
Hører trissen langt væk og sover til klokken seks.  Sætter gang i kabalerne og så nærmer vi os vores sædvanlige stå op tid. Ritualerne indledes og efter morgenmaden kaster Aase sig over kabalerne og jeg går ud og samler sammen til en tur på havelossen. Tog hattehylden ud af bilen og fik så plads til haveaffaldstønderne. Der var mange på lossen i dag. Måtte kassere den ene tønde da metalstiverne stak ud gennem beklædningen. Efter fruen har gået de 15 runder og cyklet en time, går jeg ud og begynder at se på Bertrams MTB og skifter bagdækket og vil skifte bremseklodserne og selvfølgelig var det de forkerte klodser jeg havde købt, så må på den igen. De koster nu heller ingen herregård. Et kort brusebad og så er der cykling fra det nordlige Spanien. Aftensmaden er et par kyllingeburgere samt et glas rødvin til at tage den værste smag. Så lidt tv-avis hvor alle ’stormagter’ truer hinanden med bål og brand, større samling svagt begavede idioter skal man lede længe efter. ☹
Vi ser lidt underholdnings tv, jeg ser Inspektor Frost, Aase ser noget med huskøb.
Katten ser vi ikke til natten, men vi går alligevel til køjs.

03. august. Onsdag. 18 grader, nogen sol og vinden er let fra sydøst.
Hører atter trissen, men sover videre til klokken godt fem. Op en tur og så ser jeg lidt på kortene inden jeg slumrer en time mere.
Op og i gang med rutinerne, vi har aftalt at det i dag er køleskabets tur til at blive rengjort, så efter morgenmaden og Aase har nået at lægge alle kabalerne, går vi i gang. Det er et større job vi der har indledt os på, for varerne skal jo tages ud og lægges i køleposer og alle glashylder og plast bakker lægges i opvaskeren ad flere gange. Fruen spritter det hele af efterhånden som jeg tager det ud af opvaskeren og så sætter jeg det tilbage i det rengjorte køleskab inklusive kølevarerne og tænder for køleskabet og håber på at alt fungerer. Det gør det imidlertid og i løbet af et par timer er temperaturen nede på 5 grader eller derunder. Det gik så også en tre timer med. Vi sprang så også hjemmetræningen over. For øvrigt er det temmelig varmt, det meste af dagen har temperaturen ligger på omkring de 30 grader.
Ser lidt cykling fra etapeløbet Burgos rundt og så er der aftensmad, som er flødekartofler og en svineschnitzel med et enkelt glas rødvin til.
Ser Inspektor Frost også i dag, men det kniber med at holde fokus. Sætter mig udenfor i 23 graders vare og drikker et glas hvidvin inden sengetid.

04. august. Torsdag. 18 grader, lidt sol og vinden er svag fra sydlige retninger.
Hører trissen og må op en tur bagefter. Sover så til ved godt sekstiden og lægger kabaler. Fruen banker en time senere og vi sætter gang i ritualerne. Katten kommer på visit, men gider ikke spise maden i dag heller. Jeg ruller en tur i Aldi efter livsfornødenheder.
Vi har en tur til Vadestedet foran os og træder vande indtil ved 14tiden. Det er lunt udenfor, 33 grader viser vejrstationen. Luften er tung og det truer med torden. Vi er landet hos John på Vadestedet, som synes vi skal tage det lidt gelinde pga. varmen, så Aase går et par korte ture og så et par gange i barren inden vi ruller mod Figenvej via den ’nye’ Aldi og køber et par småting som den ’gamle’ Aldi ikke havde på lager.
Vi drikker eftermiddagskaffe udenfor ved hjemkomsten, her er bemærkelsesværdigt stille i kvarteret, så vi sidder et par timer i den lune luft. Det er stadig 33 grader.
Aftensmaden er hurtigmad, nemlig et par bøfsandwich og alt det vand man kan drikke. Mens vi spiser, kommer der en kraftig regnskylle, som på 5 minutter giver 3,5 millimeter vand og temperaturen faldet fra 35 grader til 29 grader. Det rumler stadig i horisonten. I den skrivende stund er temperaturen stadig 29 grader og luften er næsten til at skære i.
Junior mangler lidt tæppe til at stille flyttegodset på i Søborg. Jeg kravler på loftet og finder et par tæpper som forhåbentlig kan bruges. Ruller til Hvedevænget og afleverer godset.
Ser lidt tv-avis hvor Verdens største stormagtsfjolser stadig truer voldsomt af hinanden.
Lidt inspektor Frost og så er det sengetid.

05. august. Fredag. 17 grader, lidt sol og også i dag er vinden svag fra sydlige retninger.
Hører trissen, og vågner med en times mellemrum det meste af natten.
Falder dog i søvn hen på morgenen og vågner omkring klokken seks. Lidt kabaler og så startes rutinerne lidt tidligt da jeg har en aftale med Kenny om at komme til Hvedevænget og lukke efter flyttefolkene midt på formiddagen. Alt lykkes i en gasovn, Kenny drager med DSB til Søborg og flyttefolket er færdig omkring halv elleve og ruller så også mod Søborg og jeg lukker og slukker og ruller mod Bilka for at købe lidt kattemad og lidt mad til pensionisterne. Slapper lidt om eftermiddagen til cykelløbet Burgos rundt. Katten kommer og vil kæle og vi bruger et kvarters tid på det inden han får lidt spiseligt. Er en anelse træt oven på den noget afbrudte søvn, så det bliver til en gang flødekartofler og en frikadelle til aften samt et glas vin.
Katten er jo noget kræsen for tiden, så jeg købte en mørbrad på tilbud da jeg var i Bilka og det kan han mærkværdigvis godt æde, den forkælede kat.
Pensionisterne ser lidt tv og så er det sengetid.

06. august. Lørdag. 10 grader. Lidt sol og vinden er let fra vest.
Hørte vist ikke trissen og sover til klokken næsten seks. Fruen banker en time senere og vi går i gang med ritualerne. Har ikke de store planer for i dag udover at vaske håndklæder med mere og så de små gøremål som dukker op ind i mellem. Let frokost til os begge og Aase tuller de 15 runder og cykler en time og jeg lægger lidt tøj på plads og er ikke sprængfyldt med energi, så det bliver med lidt varme på ryggen og en time på ryggen.
Har aftalt med Kenny at hente ham sidst på eftermiddagen ved stationen og så kan vi spise lidt kinesisk til en forandring. Hentes i Wok & Chopsticks og så til Figenvej. Forårsruller og kylling er let kost.
Kører junior til Hvedevænget og jeg ruller hjem og hilser på Sofus og Hanne.
Snupper et glas hvidvin til at skylle tv-avisen ned med. Katten får natmad og vi styrer alle mod køjerne.

07. august. Søndag. 11 grader, noget gråt og let vind fra nordvest.
Hører ikke trissen og Aase nævnte til morgen at hun havde sagt det var koldt udenfor.
Vågner ved godt halv sekstiden og lister en runde i huset. Lidt puslen med kabaler og så banker Aase og vi indleder søndagsritualerne. Taler med Kenny og jeg henter en myggespray til Aase på Hvedevænget og aftaler at vi aftager hans vinglas som jeg kan hente senere.
Kommer hjem og rydder op i vores gamle vinglas og smider en hel del andre glas ud i glas containeren, så vi kan få plads til Kennys glas. Går ud ser på Christians flise lægning i deres indkørsel og det ser godt ud med de store fliser. Han fortæller at han har lavet et mindre fald fra det indre af carporten og ud mod vejen.
Vi spiser flødekartofler og ristede pølser og ser så lidt tv.
Nat mad til katten og pensionisterne finder sengen.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata