22. august. Mandag. 9 grader, føj for den, lidt sol og vinden er svag fra sydøst.
Hører tydeligt trissen og må op lidt efter hun er gået.
Slumrer afbrudt videre og lægger kabaler ved sekstiden, men kommer til at mangle en enkelt da Aase banker. Rutinerne startes op og vi forventer at besøge John ved middagstid. Mens fruen bader ringer min mobilos og det er John der aflyser dagens og torsdagens træning da han har problemer med den arm der blev opereret for et halvt år siden.
Vi tager det til efterretning og da jeg har allerhelvedes ondt i ryggen, passer det mig fortræffeligt at vi kan slappe lidt af. Den smertestillende medicin jeg har fået kurerer jo kun symptomer og virker bestemt ikke optimalt.
Efter morgenmaden ruller jeg i Aldi for blandt andet at købe en fleks haveslange, men den var ikke kommet på hylderne ved ti tiden, kommer senere i dag oplyser ekspedienten.
Træder vande mens Aase hjemmetræner og forsøger at få lidt styr på smerterne i ryggen. Efter at have indtaget endnu et pat smertestillende piller drøner jeg atter mod Aldi for at se om haveslangen har snoet sig på plads her til eftermiddag. Minsandten den var ankommet og jeg køber en enkelt og drager så tilbage til Figenvej for at teste vidunderet.  Den fungerer umiddelbart efter hensigten og den gamle stive 10 år gamle haveslange kasseres.
Aftensmaden er kold kartoffelsalat og et par frikadeller samt et glas rødvin og en Snøffel til dessert.
Lidt pensionist tv og vi fodrer katten og går til køjs.

23. august. Tirsdag. 14 grader, nogen sol og vinden er svag fra øst.
Hører ikke trissen og sover til klokken fem. Kabalerne lægges men mangler én fra i går og så lidt Sudoku som et alternativ til kabalerne. Har måttet stoppe indtagelsen af de hårde stoffer jeg fik forleden, da jeg nærmest er gået i stå, også i hovedet, anden løsning må findes.
Ritualerne indledes og så går fruen i gang med at støve af i det meste af hytten og jeg flygter udenfor og fylder bilen med ’varer’ til lossen. To gange må jeg ad sted, så er alt gammelt håndværktøj og fiskeudstyr leveret til salg i genbrugsbutikken.
Så er det tid til badning, det nåede jeg ikke i går og bagefter er det cykling fra Spanien.
Aftensmaden er også i dag kold kartoffelsalat, men med veganer schnitzler til, samt et glas rødvin.
Et par ’bomber’ i løbet af dagen til at tage de værste unoder fra ryggen, samt et par glas rødvin til aften og så er jeg solgt til stanglakrids.
Forsøger med skiftende held at se lidt på fladskærmen. Hjælper fruen til køjs og bagefter mig selv.

24. august. Onsdag. 14 grader. Masser af sol og vinden er svag fra sydøst.
Hører ikke trissen, men vinen fra i aftes har sat gang i væske produktionen. Falder omkuld igen, men vækkes kort efter af en stor lastbil som kommer og læsser noget gods af til vor genbo, Hanne. Klokken er nu halv fem, sikke et r—–l siger jeg bare. Er der ingen mennesker mere, der besidder lidt pli og omtanke. Det her er sgu da ikke et industrikvarter.!
Nå, nu er jeg lysvågen og lægger så alle kabalerne også nogle som Aase vist havde glemt.
I dag er det Helles fødselsdag hurra, hurra, hurra. Vi sender de varmeste ønsker om en god og dejlig fødselsdag.
Så kommer der en gravko fører ved halv syvtiden som graver Hannes indkørsel op og han har fået den geniale idé at parkere ud for vores indkørsel. Kan ikke forstå hvorfor man ikke benytter vores gæsteparkering. Dovenskab måske, for så skal vedkommende jo gå 5 meter længere.
Rutinerne indledes og bagefter ringer Charlotte fra Lægecenteret og spørger til mit helbred. Jeg siger som det er, at den stærke medicin er ved at lukke for mit system, så det går altså ikke med at fodre mig med alt den kemi. Vi aftaler at jeg får en henvisning til røntgen og så tager vi den derfra. Forsøger så i dag og de næste dage, at holde min sti ren for medicin og rødvin.
Så kommer Eva fra hjemmeplejen og gør Aases medicin klar til de næste 14 dage.
Jeg futter ad sted til frisøren og er hjemme igen efter en lille halv time.
Går ud og vasker alle de små hår af hovedet og da jeg er færdig er Hanne kommet på visit og har medbragt en flaske hvidvin fra Australien, og en æske Merci chokolade, hvorfra hun vidste at vi sætter pris på Australsk vin er ikke til at vide.
Så er der cykling fra Spanien og vi ser de sidste 50 km inden vi spiser hurtigmad fra Aldi.
Lidt pensionist tv, Aase ser vist Løvens Hule og jeg ser Spise med Price. Katten får tidlig natmad og så går vi ellers til køjs.

25. august. Torsdag. 16 grader, nogen sol og vinden er let fra nordøst.
Hører ikke trissen og vågner ved fem tiden. Kabaler og småslummer indtil genboens kloakmester kommer og larmer ved halvsyvtiden. Gider ikke stå op, men forsøger så ved halvottetiden og rutinerne startes.
Efter morgenmaden startes vaskemaskinen og jeg går ud og fodrer fuglene.
Ved næsten frokosttid starter Aase på de 15 runder og cykler en time mens frokosten indtages.
Jeg snupper lidt infrarødt lys på min ryg og smører den med Voltaren og synes den er blevet en smule bedre. Har fået en tid til røntgen midt i næste måned.
Kaffe og kage til lidt cykling fra Spanien inden vi til aften atter indtager et par burgere forklædt som aftensmad. Citronfromage til dessert.
Katten får aftensmad og går ud igen. Jeg sætter mig udenfor for at læse lidt i de modtagne reklamer, men synes at temperaturen og vinden manglede lidt i varmegraderne.
Atter ser vi tv for pensionister og katten får natmad.

26. august. Fredag. 19 grader, kun lidt sol slipper igennem skyerne og vinden er let fra sydøst.
Hører heller ikke trissen i nat og sover til klokken fem. Lægger kabaler med mere og slumrer så en time mere. Fruen banker og vi starter rutinerne. Har et tandlægebesøg sidst på formiddagen, det kunne jeg godt være foruden, men er jo et nødvendigt onde, som gør ondt både i munden og på tegnebogen.
Går en tur i Aldi på vejen hjem og køber det mest ’nødvendige’, alt er jo relativt.
Hjemme igen og fruen sprinter 15 runder indendørs og cykler en time mens vi indtager frokosten.
Ser cykling fra Spanien og så finder jeg ellers Aase nye iPhone frem og begynder at sætte den op.
Det er et heldags job at konfigurere en iPhone fra bunden. Men jeg ville ikke overføre alt det gamle l… fra Android telefonen. Når det meste i løbet af dagen, men mangler at sætte MitID op. Vi forsøger en 4-5 gange men må give op når vi når til at sammenligne billedet med det på passet. Det vil simpelthen ikke lykkes. Vi bestiller tid på Borgerservice. Rend mig i r…..
Vi spiser kold kartoffelsalat og et par frikadeller til aften.
Så ser jeg Barnaby og vi går begge til køjs.

27. august. Lørdag. 17 grader, lummert som bare fanden, det har regnet og vinden er let fra sydøst.
Sover lidt afbrudt og vågner ved halvsyvtiden.  Lægger kabaler og så banker Aase og vi indleder dagens ritualer. Efter morgenens indtagelse af foder, også til kattene, går jeg til vaflerne med Dysonen i fitness rummet og når så også det meste af huset. Det er bare rigtig godt for ryggen og det jeg synes var ved at blive lidt bedre, er så gået fløjten. Må snuppe en ’bombe’ og lidt senere til den varmrøgede laks med røræg, smuttede der et par glas hvidvin ned. Det hjælper alt sammen.
Vores genbo Hanne kom sidst på eftermiddagen på en kort visit med et stykke hjemmelavet lagkage med friske hindbær. Det smagte virkelig godt. Hjælper fruen til køjs efter hun har tømt opvaskeren. Sætter mig lidt udenfor med lidt hvidvin og lister så ellers til køjs.

28. august. Søndag. 17 grader, smålummert og solen skinner lidt mellem de mørke skyer. Vinden er let fra nordvest.
Hører trissen omkring klokken halvfire, men sover videre til klokken halv syv. Lægger alle kabalerne og så banker Aase og søndagen er sat i gang.
Rutinerne overstås og jeg ser lidt på ugens regnskab. Vi ringer til Anette og spørger om hun vil have et glas hvidvin i stedet for eftermiddagskaffe og det vil hun gerne. Ruller først en tur til Kenny for at hente et Bodum kaffestativ med seks glaskopper og tiltusker mig så den store tøjhund han har stående, tror nok jeg har en plads til den. Ruller videre til Anette og samler hende op og vi ruller til Figenvej til et par hyggetimer inden vi returnerer til Sct. Jørgens Park.
Lidt tv inden sengetid og katten kommer for fjerde gang i dag for at få noget at spise.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata