17. oktober. Mandag. 12 grader, nogen sol og vinden er let fra sydvest.
Hører trissen, men sover videre. Kabalerne lægges inden jeg står op ved halvottetiden. Vækker Aase og sætter ritualerne i gang.
Vi skal være klar til Aases træning på Vadestedet ved frokosttid og det er vi. Jeg betaler min behandlinger for sidste uge og så cykler fruen et kvarters tid inden John kommer og går tur med Aase, samt foretager nogle udstrækninger af venstre hånd og ben. Vi ruller videre i dagens opgaver og en af dem ar at besøge Kennys lejlighed, hvor der ifølge ejendomsmægleren lugtede forfærdeligt i lørdags da han var på gennemsyn med eventuelle købere. Jeg kunne ikke konstatere nogen form for skrækkelige lugte i nogen af rummene og er så lidt uforståelig for de nævnte forhold. Aftaler med Kenny senere på dagen at ejendomsmægleren og jeg må aflægge lejligheden en visit i løbet af i morgen.
Vi forsætter til den store Aldi og handler alt for meget. Hjemme igen og vi spiser de to sidste af Hannes velsmagende boller til en kop kaffe.
Vi slapper lidt om eftermiddagen og jeg forsøger at få ryg og ben til at falde til ro, men har ikke det store held. Aftensmaden er leveret af SundTakeAway og består af græske kartofler, paneret kyllingeruller, grønne bønner og en kold dild sauce. Alt ganske velsmagende.
Tv-avis hvor det i det store hele kun er det kommende valg der tales om.
Lidt tv til pensionisterne og katten får natmad og vi bevæger os i retning af sengen.

18. oktober. Tirsdag. 10 grader, lidt sol og lidt mørke skyer og vinden er let fra sydvest.
Hører nattrissen som er Nanna. Løber en tur ved halvfemtiden og er så tilbage i køjen så der kan lægges kabaler. Men jeg slumrer hen og vågner første ved halvsyvtiden og forsøger endnu engang at få lagt kabalerne. Ved halvottetiden står jeg op og starter rutinerne. Når at komme i bad inden frokost og venter på en telefonopringning fra Danbolig. Vi skal aftale en tur til Kennys lejlighed for at lugte os til eventuelle gener et eller andet sted fra. Opringningen kommer ved halvtotiden og vi aftaler at mødes i morgen klokken 13:30 på Hvedevænget.
Ellers slappes der af og Aase går sine 15 runder og cykler ca. tre kvarter.
Eftermiddagskaffe med chokoladekage til og til aften noget sammenbiks fra SundTakeAway inspireret af Malaysia som smagte ganske fortræffeligt.
Lidt tv til Aase og lidt Barnaby til mig og katten gik også tidligt i seng.

19. oktober. Onsdag. 6 grader, fuld blus på den store lampe og vinden var svag fra sydvest.
Hører trissen svagt, men sover videre til klokken halv syv. Kabalerne lægges i rekordfart og så må jeg ind og vække fruen, som trods min skramlen med glas og porcelæn ikke bare lige vågner.
Ritualerne gennemføres og så ringer Gitte fra Næstved Fysioterapi og aflyser Aase træning i morgen.
Ved frokosttid ruller jeg til frisør og når hjem til frokost inden jeg atter drøner ad sted, denne gang til Hvedevænget hvor jeg har en aftale med Allan fra Danbolig omkring lugten i Kennys lejlighed. Vi bliver dog ikke klogere men aftaler at forsøge at isolere lugten ved at lufte ud og bag efter lukke dørene til de enkelte rum og så ser jeg på det i morgen eftermiddag. Hjemme igen hvor vi får en snak med Pia via mobilen og hun fortæller at de den 9. november drager til Dubai. Aase taler videre med Pia da det ringer på døren og det er genboen Hanne som kommer med lidt æblegrød og får en snak. Det er en god genbo vi der har fået. 😊 Vi spiser en laksemad til aften med et gals øl og en snaps til Aase og et glas hvidvin til mig. Tør ikke rigtig drikke noget stærkt sammen med den medicin jeg tager. Får en sludder med Kenny via mobilen og vi aftaler at jeg giver ham en melding i morgen når jeg har været på Hvedevænget.
Godnat i store og små.

20. oktober. Torsdag. 1 grad, lidt sol og vinden er let fra sydvest.
Hører ikke trissen, men må alligevel en tur op inden jeg sover videre til klokken halv seks.
Kabaler og så er det op og gennemføre dagens rutiner.
Katten får også morgenmad og så er det skifte sengetøjs dag. Venter med at vaske til efter klokken 12 hvor det billigst i dag, hvis men ellers kan tale om billigt når en kWh koster 2,75 kr.
Jeg slapper lidt om eftermiddagen mens Aase steriliserer huset og til aften spiser vi græske frikadeller med diverse tilbehør.
Lidt tv til pensionisterne og så går vi ellers tidligt til køjs, også katten.

21. oktober. Fredag. 8 grader, gråt og det har regnet ca. 8 millimeter i nat. Vinden er svag fra sydvest.
Hører trissen, men sover periodevis afbrudt videre til klokken syv.
Står op og begynder på dagens ritualer og må vække Aase. Vi har en tur til vaccinationscentret foran os så Aase kan blive vaccineret for Covid19 og Influenza. Jeg ruller dog først en tur i Aldi for at købe de nødvendigste varer til livets opretholdelse.
Vi ruller herfra lidt i klokken 14 og er fremme i god tid for at få at vide at centeret har lukket pga. af rotter. Elendige organisatorer, så send dog en meddelelse ud at centeret har lukket, men her til aften er den meddelelse endnu ikke kommet. Det danske sundhedsvæsen, min røv.
Vi ruller en tur til Karrebæksminde og køber lidt sild og røget ål til en lidt sen frokost.
Hjemme igen og vi nyder frokosten sammen med et par snapse og et glas øl.
Lidt tv til alle også katten og så er det sengetid.

22. oktober. Lørdag. 12 grader, gråt i gråt og det er stort set vindstille.
Hører vist ikke trissen og vågner ved halvsekstiden. Kabalerne trynes og så starter ritualerne.
Så er det Lenes fødselsdag og herfra udråbes et trefoldigt leve.
Efter morgenmaden ruller jeg en tur i Aldi og køber lidt fornødenheder.
Så aftaler jeg med Kenny at vi mødes i hans lejlighed for at snuse os frem til hvorfra lugten kommer.
Det lykkes ikke, men Kenny sætter varme på så må vi se om det giver nogen forskel. Kenny tager med til Figenvej og får en snak med Aase inden han rulles til stationen for at snuppe toget til Søborg, vi når det lige akkurat med 3 minutter til togafgang.
Lidt afslapning inden vi også i dag kaster os over en sildemad samt en ålemad og der afsluttes med en ostekiks. Der skylles lidt med snaps og velskænket øl.
Så er der Den Store Bagedyst til Aase og Ørkenens Sønner til mig i tv’et. Sengetid og jeg har satans svært ved at falde i søvn, tror det var fordi jeg blundede lidt for meget til tv-avisenerne.
  
23. oktober. Søndag. 12 grader, gråt og tåget og vinden er let fra sydvest.
Var vågen en del af tiden indtil trissen kom omkring klokken 01:45, lidt tidligt synes jeg nok.
Småslumrer til klokken seks og lægger kabaler inden jeg står op og sætter gang i rutinerne.
Tøjvask og tørring selvom strømmen ikke er specielt billig, og så lidt regnskab mens Aase ruller de 15 runder og cykler en god halv time. Let frokost og lidt senere eftermiddagskaffe.
Lidt afslapning inden Gordon kommer med vores måltidskasse. Vi beslutter at snuppe menuen Fish And Chips. Aase var nu ikke så begejstret for fisken og vi læste senere at det var torsk som var anvendt. Jeg synes nu det smagte udmærket.
En lidt kedelig tv-avis og jeg ser noget af en actionfilm og så er det sengetid.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata