24. oktober. Mandag. 12 grader, masser af sol og vinden er let fra sydvest.
Hører trissen, men sover til klokken fem og går så en lille tur. Lægger mig igen og synes nok at jeg kunne slumre en time mere. Det blev imidlertid til to timer og så må jeg op og starte rutinerne.
Dagens videre plan er jo at vi begge skal til fysioterapeut samtidig og det lykkes minsandten at slippe ad sted i god tid. Aase cykler og jeg hjælper lidt inden Pernille er klar til at give mig ultralyd og massage på ryggen. I dag fik jeg sgu noget for pengene 10 minutters ultralyd og 20 minutters håndmassage og det var fandme godt. Har det betragteligt bedre i ryggen og delvis også i højre ben.
Vi ruller lige en kort tur til Kennys lejlighed og lufter ud inden der i dag kommer en mulig køber på visit.
Der er endnu ingen sikker plan for hvad der kan fjerne den noget irriterende lugt i lejligheden.
Så til Figenvej og vi indtager en minimal frokost inden der slappes lidt af. Kaffe og kage og lidt senere en bøfsandwich samt lidt risalamande inde tv-avisen ruller over skærmen. Lidt voldsomt regnvejr kommer forbi og giver ca. 5 millimeter på 15 minutter. Det var så det, et par mindre gøremål og det er sengetid.

25. oktober. Tirsdag. 11 grader, lidt gråt og vinden er let fra sydvest.
Hører ikke trissen og sover til klokken fem og lægger så kabalerne inden jeg sover videre til klokken otte.
Nå, det var en længere lur og jeg må igangsætte ritualerne.
Det går hurtigt med at nå frokost, når man står sent op. Aase går i gang med de 15 runder og cyklingen og jeg roder lidt på computeren inden vi ser lidt om slotte i Frankrig. Så er regnvejret tilbage og det pisker ned.
Eftermiddagskaffe med Bodils banankage til, Den er altså god også når den har været fryseren.
Jeg redigerer blogindlæg og udgiver dem på nettet. Havde en del som ikke var offentliggjort.
Bodil B.L. ringer og vi aftaler at jeg henter hende på torsdag og kører hende hjem igen når damerne er tilbage fra Roskilde.
I køkkenvinduet, udenfor altså, sidder en kat siger Aase, som hun mener er Malte. Men nej, det er Tøsen, som vi ikke har set i et helt år. Hun vil gerne indenfor for at få noget at spise og vi har tørkost i massevis og hun æder en hel skålfuld af det. Lidt laktosefri sødmælk drikker hun også og hopper så op i vinduet igen. Gentagne gange sker det samme og hun miaver, spinder og små brummer næsten uafbrudt. Tænker hun måske er smuttet fra sine nye ejere og har fundet ’hjem’ til sit gamle kvarter.
Da vores faste sorte ven kommer for at få noget at spise, ser han jo Tøsen, som er inde i bryggerset, men da hun ser den sorte mand, stikke hun af.
Vi spiser til aften, italienske kødboller, pasta og salat er dagens menu inden tv-aviserne. Lidt om landmænd der søger kærlighed til Aase og jeg har en Barnaby. Derefter sengetid.

26. oktober. Onsdag. 9 grader, solen anes og vinden er let fra sydvest.
Hører trissen, men slumrer videre til klokke tre og må så gå en lille tur. Vågner så klokken fem og går en lille tur. Guderne må vide hvad fanden jeg drak i går, siden alt det renderi.?
Står op ved godt syvtiden og sætter gang i rutinerne. Efter morgenmaden ruller jeg en tur i Aldi og køber lidt til livets opretholdelse. Så ringer Aases telefon og det er en herre ved navn Jannick som fortæller os at vi ikke kan få vaccineret Aase på lørdag, men vi aftaler at det så kan blive næste lørdag. Hmm, lad os nu se.
Vi gør lidt rent i hytten og jeg spritter badeværelserne af og Aase støvsuger med den lille støvsuger og tørrer støv af. Så kommer Helle og vi får lidt kaffe med en basse til og Helle kommer med hjembragte brune kager. Vi har som altid et par hyggelige timer inden Helle ruller hjemad. Vi har aftalt at vi mødes på fredag for at forsøge at vaske gulvet på Hvedevænget for ad den vej måske at blive lugten kvit.
En de af eftermiddagen bruges på afslapning.
Aftensmaden er et stykke med varmrøget laks og en ostekiks.
Lidt tv-aviser og lidt ligegyldigt tv inden sengetid.

27. oktober. Torsdag. 12 grader og en anelse mørkt. Vinden er svag fra sydvest.
Kan ikke huske om jeg hørte trissen, men sover aht. Vågner klokken tre og klokken fem og lægger så kabalerne.
Rutinerne startes og vi forbereder os på at Aase skal en tur til Roskilde for at få Botox. Vi har ’hyret’ Bodil til at tage med Aase, da jeg ikke forventer at kunne side i flere timer i et ubekvemt sæde i en Flextrafik bil.
Derimod ruller jeg en tur ned til Pernille på Vadestedet og får en ordentlig omgang massage.
Henter Bodil midt på eftermiddagen og ved godt 16. tiden dukker Flextrafik op efter planen og ruller pigerne mod Roskilde. Jeg fodrer et par katte, køber en julekalender som en ung mand gerne ville sælge til et godt formål. Taler med Kenny i telefonen og ser lidt tv-avis inden pigerne atter er tilbage ved tyve tiden.
Alt klappede fint og de har haft en rigtig god tur. Godt piger. Vi spiser til aften og siger så tak til Bodil og jeg kører hende hjem. Hjemme igen og vi gør klar til en tur i køjen, en smule senere end sædvanligt.

28. oktober. Fredag. 13 grader, med lidt sol, det er næsten vindstille.
Hører trissen men sover videre til klokken halv seks. Kabalerne lægges og jeg småslumrer lidt indtil Aase banker. Så startes rutinerne og ved halvtitiden ruller jeg en tur i Aldi for at købe et par småting, først i ’vores’ sædvanlige Aldi, men de havde ikke ret meget af det jeg skulle have, så jeg måtte videre til den store Aldi. Der havde de det meste. Tilbage på Figenvej, hvor Tøsen gør sig lækker og kommer med ind og får lidt formiddagsmad. Det er rigtig godt vejr, temperaturen er 18 grader. Helle og jeg havde en aftale om lidt vasken gulv i Kennys lejlighed, så jeg henter Helle og vi ruller til Hvedevænget. Helle vasker gulv til den store gul(v) medalje og jeg inspicerer lige Kennys kælderrum for nogle cykeldæk. Der lugtede altså ganske fælt i den kælder, vil betegne lugten som værende lugt af hundelort.
Vi lufter hele lejligheden ud og ruller Helle hjem igen. Jeg forventer at køre derned i morgen for at snuse lidt. Temperaturen har nu nået de 20 grader. Lidt eftermiddagskaffe med Bodils gode banakage til.
Vi slapper lidt efter at Aase har cyklet et stykke tid og hun har gået de 15 runder.
Aftensmaden er flødekartofler og veganer schnitzel. Så er der tv-avis, men jeg ser kun 10 minutter, så bliver den for kedelig.
Ser Frost mens Aase ser Vild Med Dans og det slutter næsten samtidig. Fruen hjælpes til køjs og jeg går samme vej. Katten får natmad.

29. oktober. Lørdag. 13 grader, lettere overskyet og vinden er svag fra sydvest.
Hører ikke trissen, men vækkes af en kat som mener at der serveres morgenmad klokken 04:15. Jamen det gør da også, værsgo gamle ven, og så kan du godt liste ud igen. Jeg går atter til køjs og falder hen og vågner først ved halvottetiden. Rutinerne startes og efter morgenmaden ruller jeg en tur til Hvedevænget for at kontrollere om Helles anstrengelser er lykkes. Ikke helt må jeg konstatere, der lugter stadig, men dog mindre. Jeg lufter ud og giver Helle og Kenny en besked via sms om tingenes tilstand og ruller så til Figenvej. Aase hjælpes på cyklen og jeg udfører Pernilles øvelser og hopper så på løbebåndet i 10 minutter og bagefter snuppes spinningscyklen i 10 minutter. Dagen motion er tilendebragt. Vi drikker kaffe og jeg går ud og fodre fuglene og Aase roder lidt med nogle julelys. Katten får mad og så gør jeg klar til vi også skal have lidt at spise. Den store menu står på flødekartofler og veganer steak med risalamande og kirsebærsovs til dessert. Pensionisterne ser tv og i dag ser Aase Den Store Bagedyst og jeg ser første del af Knæk Cancer. Katten får natmad og så smutter pensionisterne til køjs.

30. oktober. Søndag. 12 grader, nogen sol og vinden er let fra sydvest.
Hører trissen samt at Aase beder hende om at huske at låse døren når hun forlader huset. Det glemte hun i går. Slumrer lidt videre indtil naturen kalder og så slumrer jeg atter videre. Vågner ved ottetiden, nej for resten, ved syvtiden, vi har skiftet til NORMAL tid. Fruen banker og så går søndagsritualerne i gang.
Så er der lidt cykling fra Singapore og Jonas Vingegård vinder. Regnskabet for ugen kontrolleres og så er der tid til at udøve Pernilles øvelser inden jeg går 10 minutter på løbebåndet og cykler 10 min på spinningscyklen.
Udstrækningen bagefter er et rent helvede for det højre ben. Det mærkes som om alle muskler og sener i lår og knæ har været sammentrukket i lang tid og er en stor knude. Jøsses, det gør sgu ondt.!
Efter et bad ruller jeg over og henter Anette til et glas hvidvin og lidt mundgodt. Hun har rollatoren med for en sikkerheds skyld. Hun har ekstrem dårlige ben, som er tykke af vand som løber hvis der trykkes på dem.
Vi får dog et par hyggelige timer inden hun atter returneres til Sct. Jørgens. Park.
Vi sætter maden over og forventer at spise om en halv time. Lidt valg tv-avis og så nærmer vi os sengetid.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata