14. november. Mandag, 8 grader, meget gråt og vinden er let og kølig fra sydvest. 
Hører ikke trissen, men vågner alligevel på et tidspunkt man falder dog i søvn igen og vågner så ved syvtiden. Så må vi i gang med dagens ritualer. Vi har en tur til Vadestedet foran os. Alt lykkes i en gasovn og vi ruller fra Figenvej i god tid efter at have fodret katten og han har lagt sig i kurven i stuen. Pas nu på huset missemand. 
Vi sætter Aase på cyklen og så kommer Pernille og vi går i gang med ultralyd og massage og lidt snak. 
En halv time senere og godt mør, lister jeg ud i lokalet og venter på at Aase skal komme tilbage fra sin seance med John. Så er vi klar til at rulle mod Figenvej og vente på tagrenderenseren som har meldt sin ankomst i eftermiddag. Vi når lidt frokost ingen han dukker op og han går straks i gang. Han spilder sgu ikke tiden. Støvsuger i overstørrelse, slanger og mundstykker monteret med kamera og skærm, så han kan se hvordan der ser ud i tagrenden og tage billeder af resultatet. Synes sådan set det er et genialt og enkelt koncept, som enhver kan bruge hvis man gider. Tak for hjælpen og jeg har allerede fået regningen og billederne fra tagrenden.  
Eftermiddagskaffe og et lille hvil som katten deltager i. Jeg forsøger at rense han ene øje for sekret og får den tanke at smøre øjendråberne på et stykke gaze og tørre omkring hans øje. Det må forsøges, da han tilsyneladende ikke har noget imod jeg tørre over hans øje. 
Suppe, steg og is er dagens menu, troede du måske, næh, vi nøjes med suppen. 
Lidt tv-aviser og så lidt blogindlæg og så gider jeg ikke mere i dag. 

15. november. Tirsdag. 7 grader, gråt og blæsende fra sydvest. 
Hører svagt en trisse og har så lidt vanskeligheder med at sove igen. Urolig søvn indtil jeg står op lidt før syv. Sætter rutinerne på start, da vi forventer en fodterapeut kommer på visit ved halvtitiden. Vi er næsten klar da hun dukker op et kvarters tid før aftalt. Vi får klaret negle og fødder og Jane ruller videre og vi drikker en tår formiddagskaffe inden Aase går i gang med de 15 runder, samt 15 knæbøjninger hvor jeg deltager. Så snupper jeg lige Pernilles øvelser efter at katten og jeg har ’snakket’ en times tid. 
Et gevaldigt drøn på et vindue i Aases værelse antyder at en fugl har ramt det og desværre ja, udenfor ligger en solsortehun med brækket hals. Sorte er ovre og se lidt på fuglen, men han viser ingen interesse for at gøre noget ved den, hvilket jo er det sikreste tegn på at fuglen er død. 
Hopper 2 x 10 minutter på hhv. løbebånd og cykel og da jeg forsøger at strække musklerne i højrebenet ud, får jeg nærmest sved på panden. For satan hvor gør det ondt. Tror jeg skal høre Pernille om der kan gøres noget ved det ben, eventuelt med ultralyd. 
Aftensmaden er kylling og pasta leveret af Gordon. Bestemt spiseligt. 
Pensionisterne kaster sig over tv-et et par timer og katten får aftensmad og så er det sengetid. 

16. november. Onsdag. 7 grader, kraftig vind fra sydøst og det er lidt gråt og mørkt. 
At det er mørkt, skyldes jo nok den omstændighed at klokken kun er seks. 
Har ikke hørt trissen, men har atter sovet meget dårligt og kun lidt. Vi står altså op ved sekstiden, da jeg skal være til tandlæge klokken ni. Rutinerne gennemføres og jeg når at være klar til afgang i god tid. 
Parkerer på Sundhedscenterets p-plads og smutter så over gaden til tandlægerne. Kommer ind næsten med det samme og tandlægen giver den gas og jeg synker længere og længere ned i stolen, men endelig er vi færdige efter tre kvarter. Betaler, gisp, og får en tid til Aase inden jul. 
Bodil B. har haft ringet mens jeg var i stolen og jeg ringer til hende da jeg kommer hjem. Hun kommer forbi med banankage i løbet af formiddagen og får en sludder over kaffen og den gode banankage. 
Så kommer medicindamen og gør medicin klar til 14 dage, men mangler noget som bestilles og vi aftaler at vi selv fylder kasserne op med det manglende. 
Så går jeg i gang med at fodre fuglene og reparere det ene fuglehus. Noget omstændigt. 
Så er det kattens tur til en eftermiddagssnack. Så er det min tur til at tage min INR som er 2,5 i dagens anledning. Hvilket er ganske normalt. 
Aase drøner de 15 runder og hopper så selv på cyklen. Dejligt. 
Nu snupper jeg lige lidt forsinket frokost. Bilka leverer aftensmaden og er mørbradgryde med kartoffelmos. 
Atter nogle tv-aviser ruller over skærmen, men det er sgu sjældent man bliver klogere. 
Lidt Bonderøv og Rick Stein og jeg er klar til at gå til køjs efter at fruen er puttet og katten også. 

17. november. Torsdag. 5 grader, blæsende fra sydøst og det er mørkt og fugtigt. 
Hører ikke trissen, men sover ikke specielt godt. Gider ikke kabaler i dag og står så op ved halv ottetiden og vækker Aase. Ritualerne tager sin begyndelse og efter morgenmaden drøner jeg en tur i Harald Nyborg efter en varmeblæser samt et par andre småting. Den ene af de to varmeblæsere vi har stod af i morges. 
Hjemme igen og vasker og tørre lidt tøj. Så et bad og vi er klar til en tur til Vadestedet. 
Jeg skal møde en halv time før Aase, men hun kan cykle lidt imens. Da Pernille er færdig med at masserer min ryg ser jeg at John har nået at tage Aase under behandling samtidig da han havde et afbud. Godt. 
Så er vi hjemme til eftermiddagskaffen og katten som gerne vil ud i blæsten. Gordon har leveret aftensmaden, hvor hovedbestanddelene er Kylling og ris. Atter et velsmagende måltid. 
Så er der tv-aviser hvor ingen kan blive enige om hvem der var synderen i at sende et missil til Polen, hvor det dræbte to mennesker. Inkompetente fjolser, atter bliver handlingen politiseret. 
Lidt ligegyldig tv og vi belaver os på at gå til køjs, også katten som er lidt forkølet. 

18. november. Fredag. 3 grader, blæsende, regnfuldt med lidt sol i perioder giver flotte regnbuer. 
Er vågen flere gange i løbet af natten, men hører ikke trissen. 
Indleder ritualerne og efter morgenmaden ruller jeg en tur i Aldi for, blandt andet, at købe lidt ’billigt’ kylling til katten. Imidlertid viser det sig at kødet er 10 dage gammelt og formodentlig uegnet til menneske føde, og hvis jeg eller kender katten godt, gider han heller ikke æde noget sådan. 
Ruller hjemad og vi får lidt frokost inden jeg har aftalt med Kenny at hente ham på Hvedevænget. Vi går en hurtig runde i lejligheden, som han muligvis har fået solgt, når problemet med lugtgener er løst. 
Vi har en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor vi spiser en af de bedre pizzaer til aften inden Kenny, rulles til stationen.  Hjemme igen, hvor katten og jeg sætter os for at se lidt tv-avis efter han har fået lidt at spise. 
Efter ca. 20 minutter vil han gerne ud. Så er der Inspektor Frost og bagefter Barnaby. Ser den første og optager den anden og så er det sengetid og katten har valgt at sove bag sofaen i stuen. 

19. november. Lørdag. Minus 1 grad, og det lufter lidt fra sydvest men er lidt gråt. 
Hører trissen, men slumrer videre til ved sekstiden og lægger så alle kabalerne inden jeg står op og sætter gang i både Aase og ritualerne. Efter morgenmaden går jeg i gang med Pernilles øvelser, som der efterhånden er fem af og bagefter snupper jeg lige 2 x 10 minutter på totur redskaberne. Aase går de 15 runder og cykler en times tid. 
Lidt kaffe og så er der cykelcross for både kvinder og mænd, det kan jeg godt lide at se. 
Lidt mad til aften, burgere og så lidt risalamande til dessert. 
Et par tv-aviser smutter over skærmen med de samme kedelige budskaber. Katten ser med. 
Så er der Den Stor Bagedyst finale til Aase og Ørkenens Sønner til mig. 😊 
Så lister vi ellers til køjs alle sammen inklusive katten. 

20. november. Søndag. Minus 1 grad, kølig let vind fra sydøst og lidt gråt. 
Hører trissen ganske tydeligt, men slumrer hen igen og vågner ved sekstiden og lægger alle kabalerne. Gider ikke stå op, men posten skal ud, så op med dig og sæt gang i ritualerne. Vejfolket i tv-aviser sagde samstemmende i går, at vi får store mængder sne fra Sydsjælland og ned mod sydhavsøerne, men til morgen kunne sneen knapt dække hustagene. Heldigvis. 
Starter opvaskeren fra morgenstunden selvom strømmen ikke er billig. Venter dog med tøjvasken indtil det kan konstateres om der er billig strøm i morgen, da appen ikke var opdateret til morgen. 
Aase snupper også de 15 runder i dag og cykler lidt og jeg er totalt flad for energi, så jeg planter mig i stolen foran tv-et og ser godt to timers cykelcross. 
Så har Gordon været på visit og vi spiser millionbøf og kartoffelmos med grønne ærter. 
Lidt håndbold til fruen og jeg ser Ørkenens Sønner. Katten går tidligt i seng og vi følger eksemplet.  
 
Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata