28. november. Mandag. 6 grader, gråt og vinden er let fra sydøst.
Vågner ved godt to tiden og går en lille tur og har ikke hørt trissen. Sover periodisk til klokken seks og så er det kabalernes tur. Står op lidt før halv otte og sætter rutinerne i sving så vi kan blive klar til at vi begge skal til Vadestedet ved frokosttid. Katten får tidlig morgenmad og lægger sig i stuen.
Det er noget køligt, men bilen bliver hurtig varm. Finder en p-plads og så er det bare om at komme i gang.
Mig først, ultralyd og massage samt en ny øvelse og så sætter jeg mig og venter på at fruen skal blive klar. Vi ruller en tur via Rønnebæk inden Figenvej nås.
Slapper lidt af om eftermiddagen og jeg får besøg af katten som spinder mens han ligger hen over mig en lille times tid inden han får lidt at spiser og så går han ud.
Til aften indtager vi farseret porre med kartofler og skysovs. Lidt tv og så sniger vi os køjs.

29. november. Tirsdag. 6 grader, gråt og vinden er let fra sydvest.
Hører ikke trissen, men er oppe en tur i løbet af natten og så er det kabaletid inden vi starter ritualerne op.
Gør lidt rent hist og her og omkring middagstid kommer Helle medbringende en rigtig god italiensk rødvin og så pudser hun vores vinduer indvendig og nogle stykker udvendigt. Tusinde tak Helle, det er virkelig en dejlig hjælp. Vi snupper en kop kaffe med Bodils banankage til. Hun ringer for øvrigt og siger at hun kommer forbi med lidt suppe i morgen aften. Mægtigt.
Vi spiser let til aften, burgere, men med et glas italiensk rødvin til.
Skriver til Linda, vores nabo, og tilmelder os lidt julehygge, hvis dagsformen er til det.
Vi ser tv og jeg har valgt Barnaby. Katten går tidligt til køjs under sofaen i stuen og vi andre lister også ad sted til vores sovesteder.

30. november. Onsdag. 4 grader, lidt gråt og vinden er svag fra sydvest.
Hører trissen og har svært ved at falde i søvn igen. Slumrer dog til omkring halv seks og lægger så alle kabalerne også den Aase mangler. Står lidt tidligere op, da vi har en seance med en øjenlæge klokken 11:15. Rutinerne gennemføres og vi ruller mod Næstved Storcenter hvor øjenlægen residerer. Vi er som altid i god tid til vores arrangementer, hvilket i dag kommer os til gode da vi starter de indledende undersøgelser før den aftalte tid. Hos øjenlægen får Aase at vide at hendes syn er forbedret 50% siden sidste ’eftersyn’. Det var dog positivt. 😊 Vi går en tur i centeret og jeg går ind i Synoptik og får rettet lidt på brillerne.
Hjemme igen og så kommer Maria fra Hjemmeplejen og dosserer medicin til Aase, hun er som altid rar og deltagende. Nu venter vi så på Bodil som kommer med suppen.
Miss Lassen kommer med suppen og koger nudlerne og så er vi parat til at spise.  Det er en form for græskarsupper, men jeg kan ikke lige huske hvad den kaldes, men smagte ganske fortræffeligt.
Et par hyggelige timer går hurtigt selvom vi efterhånden er ved at være lidt trætte.
Lidt ligegyldigt tv og så er det sengetid. Katten har været her flere gange og er vist lidt skuffet over jeg ikke har givet mig tid til at snakke lidt.

01. december. Torsdag.4 grader, noget gråt og vinden er svag fra sydvest.
Tror jeg hører trissen og har atter vanskeligheder med at falde i søvn igen. Småslumper til ved halvsyvtiden og så lægges kabalerne inden rutinerne startes op. Efter morgenmaden ruller jeg en tur i Aldi for at supplere beholdningerne. Let frokost og vi slapper lidt inden vi ruller mod Vadestedet. Vi bliver behandlet efter alle kunstens regler og ruller så mod Figenvej og eftermiddagskaffen.
Til aften spiser vi hamburgerryg og flødekartofler og drikker lidt vin til.
Katten og jeg ser tv-aviser inden han atter går ud. Så ringer Kenny og vi får lige en snak om løst og fast.
Hjælper fruen til køjs og jeg sniger mig også ind for at sove. Katten sover i fitness rummet.

02. december. Fredag. 4 grader, også gråt i dag og vinden er let fra sydvest.
Hører ingen trisse og sover til klokken godt fem, hvor jeg går en lille tur og møder katten som synes det ville være rart med tidlig morgenmad. Lægger kabaler og småslumrer så til klokken halv otte. Ritualerne startes og så går fruen ellers i gang med at tørre støv af og støvsuge med den lille støvsuger. Jeg gemmer mig på værelset imens og vasker et par hold tøj, selvom strømmer koster en formue i dag, men kunne ikke vente mere, dat vasketøjskurven var godt og vel fuld.
Ser lidt tv via computeren og katten kommer og holder mig med selskab. Det er altså hyggeligt misser, når du kommer og spinder til den store guldmedalje.
Aftensmaden er rester fra med Bodils suppe. Så lidt tv-aviser, hvor de holder stilen med krig og ufred på alle kanaler. Rend mig.!
Ser en film, Danny Collins, med Al Pacino og Anette Bening samt Christopher Plummer. Det var en af de sjældne tilfælde hvor jeg virkelig synes filmen var rigtig god.

03. december. Lørdag. 3 grader, vinden er let fra nordøst og er selvfølgelig skidekold når den kommer fra den kant.  Hører den mandlige trisse og har som så ofte før vanskeligheder med at falde i søvn igen.
Ved sgu ikke hvad jeg drak i går, men det var ikke alkohol, men måtte op og lade vandet flere gange.
Katten kommer på et tidspunkt og får lidt morgenmad inden han lægger sig i kurven i kurven op ad radiatoren. Det forstår jeg godt knægt. Kabalerne studeres og så småslumres der lidt mens jeg drømmer rædselsfuldt. Op og sætte gang i rutinerne og får klaret hovedet.
Efter morgenmaden ruller jeg en tur i Aldi. Fruen går de 15 runder og cykler tre kvarter. Jeg udfører Pernilles øvelser og snupper 2 x 11 minutter i fitnessrummet.
Vasker og tørrer tøj og kører også en tur med opvaskeren selvom elpriserne er gået amok i denne tid, fatter ikke at det kan tillades at nogen rider på Putins bølge og groft udnytter de danske borgere. Håber de bliver gjort ansvarlige når den idiotiske krig er endt med Ruslands udslettelse. Vi spiser Gordons mad til aften og er godt tilfreds.
Katten kommer og vil hygge lidt mens vi ser tv-avis og lokal tv. Tro mig, det er lise for sjælen.
Nu har han lagt sig for natten. Aase lægger kabaler og jeg ser lidt af Ørkenens Sønner inden sengetid.

04. december. Søndag. 3 grader, og vinden kommer fra nordøst og det er ganske mørkt.
Hører svagt trissen og bliver så vækket af katten som gerne vil ud og lidt senere gerne vil ind og det scenarie gentager sig efter et par timer. Lidt groggy lægges kabalerne inden fruen banker og synes vi burde går i gang med dagens ritualer. Også i dag går fruen de 15 runder og cykler en lille time. Jeg snupper 2 x 12 minutter i træningslokalet, mens jeg ser cykelcross for kvinder. Lidt senere er der også cykelcross for mænd, men fra sofaen sammen med katten.
Mad leveret af Gordon finder vej til vores maver og i dag var det samosa med diverse tilbehør. Det er en form for indisk forårsrulle som smagte ganske godt om end lidt stærkt.
Tv-avisen flimrer hen over skærmen og bagefter ser jeg noget om en kup foretaget af Jan Hellesøe.
Tidligt til køjs og det gælder alle.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata