15. januar. Mandag. Minus 1 grad, blæsende fra nordlige retninger og det er lysegråt.
Hører først trissen og bagefter katten som overnattede, men ville ’snakke’ ved 3-tiden, men misser det er ikke det jeg helst vil på denne tid. Hun lagde sig lidt i værelset og ved firetiden lukkede jeg hende ud.
Faldt i søvn igen og sov til klokken halv ni. Heldigt at vi havde fri for træning på Vadestedet.
Ritualerne gennemføres og jeg rydder lidt op og fremstiller en ydmyg frokost mens Aase træner.
Skruer lige ugens blogindlæg sammen og udgiver det.
Ellers springer vi ikke rammerne for aktiviteter og jeg ser lidt Matador sammen med katten.
Vi spiser Hannes muffin til kaffen og den var sandelig lækker.
Aftensmaden var millionbøf oven på kartoffelmos. Begejstringen fra min side er til at få øje på, da der var laurbærblade i sovsen. Jeg kan ikke døje den form for krydderi.
Katten er vendt tilbage efter aftensmaden og vi snupper endnu et afsnit af Matador inden sengetid.

16. januar. Tirsdag. Minus 8 grader, svag vind fra sydøst. Solen titter frem.
Må op en tur inden trissen kom og hun var her ved firetiden. Det kniber med at falde i søvn igen. Senere må jeg atter op, skulle vist ikke have drukket både kaffe og kold cola i går aftes.
Lægger kabaler og starter så ritualerne. Har til hensigt at rulle en tur i LIDL, men må vente til først på eftermiddagen, da katten kommer og synes vi skal tage en snak til South Park og det gør vi så. Aase går sine runder og cykler og jeg fremstiller en ydmyg frokost. Katten går ud og jeg hopper i tøjet og vil rulle til LIDL. Men næh du, den gik ikke, der er ingen strøm på bilen så jeg må gøre brug af Toyotas vejhjælp og han er der inden for en time og giver kareten et ordentlig boost. Den venlige herre anbefaler mig at rulle til Toyota og få dem til at kontrollere om der er noget galt med batterierne. Ringer til Theis og han synes jeg skal komme med det samme, så de kan kontrollere batterierne. Jeg sætter mig og venter sammen med en Wiener Melange og efter en god times tid er bilen klar. Batterierne er skiftet med nogle mere tidssvarende siger Theis, så den strømfrie situation burde ikke kunne opstå igen. Tak for hjælpen til både vejhjælp og Toyota. Der var ingen slinger i valsen. Kører ind til LIDL på hjemvejen og får klaret indkøbene.
Hjemme igen og kort efter kommer katten og vil hyggesnakke, men jeg skal have noget hurtigmad i mikroen så hun lægger sig i fitness lokalet. Senere kommer hun og holder mig med selskab mens vi ser Matador.
Sengetid og fruen er hjulpet til køjs, men det kniber med at få den unge dame til at liste ud, selvom hun er fuld af spræl. Det lykkes dog.

17. januar. Onsdag. Minus 4 grader, der stiger til omkring 2 grader og vinden er let fra syd med noget gråt vejr og der er faldet et par cm sne. Senere går jeg ud og rydder den smule der ligger.
Sover til klokken fem og lægger så alle kabalerne. Lægger mig til at sove en time mere og ved halvottetiden banker fruen og rutinerne sparkes i gang.
Har ikke de store ting på programmet og synes jeg er lidt træt, så da katten kommer tidligt, sætter vi os og ser et afsnit Matador inden hun går ind og lægger sig i fitness-lokalet.  
Fruen går runderne og cykler, mens jeg ser lidt Spise Med Price. Så går katten ud og når det er så tidligt på eftermiddagen, kommer hun formodentlig retur i løbet af aftenen.
Vi spiser kylling og ris til aften og så kommer den unge dame og vi snupper hele to afsnit af Matador inden sengetid.

18. januar. Torsdag. Minus 8 grader, og vinden er svag fra syd og solen skinner.
Sover til klokken seks og lægger alle kabalerne inden jeg snuer en halv times tid og så startes rutinerne.
Jeg fodrer fuglene og Aase går sine runder og cykler. Jeg springer ’adræt’ ind i fitness lokalet og slider mig gennem 45 minutters udmattelse. Det var ikke den store fornøjelse. Så kommer katten og lægger sig et eller andet sted mens jeg går i bad. Ellers sker det ikke de store ting. Katten kommer og ser et afsnit Matador sammen med mig. Hurtigmad til aften og så et afsnit Matador mere, inden katten går ud og fruen og jeg til køjs.

19. januar. Fredag. Minus 1 grad, nogen sol og vinden er let fra sydlige retninger.
Sover til klokken fem og lægger alle kabalerne og slumrer så lidt videre til ritualerne sættes i gang.
Vi har begge en aftale med frisøren klokken elleve. Katten kommer på en kort visit inden da, men går selv ud kort før vi skal køre. En kort tur til Susanne hvor som altid får en hyggelig sludder. Kort før vi er færdige kommer Henrik og vi når lige at få sludret lidt inden vi ruller mod Figenvej. Ydmyg frokost og jeg ruller en tur til vampyrerne på Omø vej. Blodprøve efter indtagelsen af antibiotika de sidste 10 dage. Svaret får jeg vel på mandag. Hjemme igen og katten dukker op sidst på eftermiddagen og vi ser lige et afsnit af Matador.
Farsbrød og kartofler og en noget tynd sovs udgør aftensmaden inden katten og jeg atter ser et afsnit Matador. Nu mangler jeg kun det sidste afsnit. Den unge dame lukkes ud inden sengetid.

20. januar. Lørdag. 4 graders varme, gråt og blæsende fra sydvest.
Sover til klokken godt fire og må så op en tur. Sover videre til klokken halv seks og lægger kabaler, men mangler en da fruen banker og ritualerne tager deres begyndelse.
Sætter gang i vaskeriet, først hvidt og så sort og så bagefter i tørretumbleren. Fruen går runderne og cykler også og jeg slapper lidt og ser et halvt afsnit af Matador uden min veninde som ikke er dukket op endnu.
Hun kommer sidst på eftermiddagen og holder lidt palaver med Malte inden hun kommer ind. Jeg får også ’snakket’ lidt med Malte, han er og bliver en utrolig venlig sjæl. Ser resten af det sidste afsnit af Matador og de levede lykkeligt til dagens ende. Tror det er første gang jeg har set alle afsnit og kunne i hvert fald ikke huske hele handlingen og slutningen. Selvom der er mange rigtig gode skuespillerpræstationer er Ghita Nørbys og Jørgen Buckhøjs præstationer i særklasse.  
Vi spiser flødekartofler og frikadeller til aften og spiser lidt is som dessert. Nu efterlades et vakuum om aftenen, når jeg nu næsten hver aften har set Matador. Hvad skal missen og jeg dog så finde at se på?
Nå, jeg finder en Barnaby og katten går ud efter vi har hjulpet Aase til køjs. Jeg følger eksemplet.

21. januar. Søndag. 2 graders varme, gråt og en strid blæst fra sydvest.
Vågner ved firetiden og går en tur og lægger så alle kabalerne. Småslumrer så til klokken næsten otte og så startes ritualerne. Håndklæderne vaskes og tørres og jeg rydder lidt op i fitness-lokalet og putter de to juletræer i papkasserne og det hele ender på loftet.
Går en tur med hr. Dyson og det er altid givende. 😊
Slapper lidt uden katten, men da jeg skal til at lave mad dukker hun op og vil kæle. Mens maden varmes i ovnen, ser vi lige et afsnit af South Park og kæler lidt. Hun sover videre mens vi spiser og går ud med skraldespandene og gør min medicin klar til næste uge. Så kan vi godt tage fat på Barnaby misser, jeg er på vej. Vi ser Barnaby færdig og så vil katten ud og fruen hjælpes til køjs og jeg går også mod køjen.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata