05. februar. Mandag. 5 grader, gråt i gråt og vinden er svag fra vest.
Hører ikke trissen, men må op engang i løbet af natten. Småslumrer lidt til ved sekstiden og lægger så alle kabalerne. Står op og sætter fut i ritualerne, for Aase skal jo til træning på Vadestedet. Vi bliver klar i god tid og ruller ad sted. Fruen når at træne lidt på cyklen og så kommer John og bruger ca. 15 minutter på de forskellige øvelser inden vi stikker af igen. Vi ruller en tur til Karrebæksminde forsætter derefter til Fodby og kører af Ring Nord til Holme Olstrup inden vi tager Ring Øst og kører til Figenvej. Så fik vi set lidt af Sydsjælland og en del større vandhuller.
Hjemme igen og vi snupper en ydmyg frokost inden vi slapper lidt.
Jeg redigerer blogindlæg for de sidste tre uger og udgiver dem.
Så spiser vi rester og katten er kommet. Så det er tid til lidt South Park. Det sjask regner og katten synes ikke om at komme ud, så vi venter til senere.
Vi ser mere af Hobbitten og vi er nu nået til den sidste film som hedder De Fem Hæres Slag.
Fruen hjælpes til køjs og så misser, stopper vi for i dag og du må liste hjemad.
Jeg ser lidt mere film, men det kniber med at få øjnene med, godnat.

06. februar. Tirsdag. 7 grader, det regner voldsomt og vi har fået 8 millimeter siden midnat. Vinden er let fra sydvest. Den anden vejrstation fortæller af vi har fået 24 millimeter de sidste 24 timer.
Vågner ved fem tiden, går en tur og lægger så kabaler, men mangler en, da jeg sover lidt videre.
Op ved halvottetiden og så er det med at få gang i rutinerne. Katten møder op tidligt, men ved godt at jeg ikke har tid om morgenen, så hun lægger sig på den lille stol i stuen og sover til næsten middag. Vi spiser en let frokost, da Bodil ventes at komme med banankage til eftermiddagskaffen. Katten og jeg snupper lige en times tid på sengen inden jeg går i gang med at ordne nogle småting i huset. Har bestilt varer fra Rema og de leveres omkring middagstid.
Så kommer Bodil med kagen og vi bænker os med kaffe og kage nogle timer, hvor verdenssituationen vendes nogle gange. Bodil har købt en badevægt, ikke i glas, som vi får at se. Jeg ville gerne udskifte den vi har af glas, da jeg er lidt bange for at smadre den i badeværelset. Det har jeg gjort en gang tidligere. Da Bodil forlader os, går katten med ud. Aftensmaden er karbonader og kartofler leveret af Gordon.
Ser det sidste af filmen fra i går. Synes det var 3 film med god underholdning.
Fruen får lidt hjælp til at komme i seng og så lister jeg samme vej.

07. februar. Onsdag. 3 grader, solen og skyerne kæmper deres kamp om pladsen og ind i mellem sner det kraftigt. Vågner ved tre tiden og ved fem tiden og ved syv tiden og så får kabalerne en omgang inden ritualerne startes. Vi har ikke nogen aftaler i dag, hvilket vist er meget godt. Jeg vasker og tørrer sengetøj og får lagt noget frisk på dynerne. Får skiftet batterier på vores dørklokke og smurt hoveddørens hængsler og havde ellers til hensigt at enten træne eller køre på lossen, men slapheden tog sgu over og jeg satte mig sammen med katten og så noget cykling. Hun havde ikke ro på sig, så efter en lille time ville hun ud.
Vi spiser mørbradgryde med ris og vi har fået noget der var mere spændende. Med et par glas vin til, gled det ned. Så smutter vi ind på Interflora og bestiller en buket til Fru Jensen i Hedehusene, da hun i morgen har fødselsdag. Nævner intet om hendes alder på 68 år.
Så er det tid til lidt underholdning, Aase ser vist lidt lykkehjul og jeg tager fat på Carmen Curlers sammen med katten. Vi bliver ved til omkring godt elleve og så lister frøkenen ud. Du er nu en god misser min pige.

08. februar. Torsdag. Minus 1 grad, solen titter frem og vinden er svag fra vest.
Vågner ved sekstiden og det er højvande. Lægger kabaler, men mangler en enkelt, da jeg småslumrer en halv time inden ritualerne begyndes. Vi har ikke noget fast på programmet til i dag, men jeg vil gerne på lossen med pap og på pantstationen med dåser og flasker. Har tre en halv sæk. Ad sted til lossen og jeg kan kun have papkasserne i bilen, der er omkring 20 stk. Ud og aflevere dem og tilbage efter den tomme emballage. Så er det ad sted igen og jeg afleverer for 209 kr. tom emballage som så sættes ind på kontoen.
Hjemme igen og fruens frokost serveres efter hun har foretaget dagens motion. Jeg slapper lidt uden missen. Men sidst på eftermiddagen kommer hun og vi snupper lige en halv times afslapning inden aftensmaden, som i dag er kyllingefilet med pasta og et glas rødvin. Hun lægger sig i barnestolen mens vi spiser. Du er nu en nem missekat. Så er jeg klar til at se mere Carmen Curlers og katten kommer og socialiserer i sofaen imens. Det er nu ganske rart. Midt på aftenen vil frøkenen ud og jeg ser et afsnit mere inden sengetid.

09. februar. Fredag. 3 graders varme, nogen vind fra øst og himlen er med mørke skyer.
Vågner ved sekstiden og lægger alle kabalerne, men gider ikke stå op, men så alligevel. Ritualerne sættes i sving. Bagefter ruller jeg i 365 Discount efter lidt fornødenheder. Slapper lidt og ser så lidt cykling fra i går, gider ellers ikke genudsendelser af cykelløb. Men så kommer missen selvom sneen atter har lagt sit hvide låg på omgivelserne. Vi sætter os og ser resten af cykelløbet som Mads Pedersen vandt. Så et afsnit af South Park inden jeg går i gang med aftensmaden, som i dag består af rester og et glas vin.
Katten lægger sig i barnestolen mens vi spiser og forventer vist at jeg dukker op lidt senere til lidt mere ’snak’ og det gør jeg sikkert også misser. Du er godt selskab når man ser tv.
Vi ser lidt South Park og bag efter lidt Carmen Curlers. Jeg er dog ikke ovenud begejstret for den serie, synes der er huller i handlingen og en hovedperson som får for meget tid til selvpromovering der ikke løfter handlingen, men gør den kedelig. Katten er urolig og efter nogen tid beslutter hun at liste ud. Vi mangler en kattelem. Fruen er hjulpet til køjs og jeg sniger mig også ind i Morpheus verden.

10. februar. Lørdag. 2,5 grader står der på vejrstationen, vinden er frisk fra øst og det er gråt.
Vågner klokken godt fem og lægger fire ud af fem kabaler og lægger mig så til at sove videre. Småblunder til klokken otte og sætter så gang i ritualerne. Starter en vask og tørring af hvidt og lidt senere går håndklæderne samme vej. Så møder katten op og hun venter på at jeg skal gøre frokosten klar til fruen inden vi lægger os lidt på sengen og slapper af en times tid. Så vil frøkenen gerne ud igen. Jeg sætter mig og ser noget landevejscykling som der nu er ved at være gang i syd på. Det er god afslapning og underholdning når man ikke rigtig er oplagt til noget andet.
Aftensmaden er også rester i dag samt et glas godt rødvin sponseret af Henrik sidste år til min fødselsdag.
Aase spørger i forbindelse med cykelløbet Murcia Rundt, hvor længe siden det var vi var på ferie det område. Uha, og Jesus Christensen, til sommer er det 49 år siden frue. Det er fandeme uhyggeligt. Det kræver et ekstra glas rødvin. 😊
Underholdning til pensionisterne og katten. Aase ser noget omkring Melodi Gran Prix og jeg ser South Park og Carmen Curlers. Undervejs forlader katten huset. Fruen hjælpes til køjs og jeg tager endnu et for langt afsnit af Carmen Curlers. Klipningen burde være mere tæt.

11. februar. Søndag. 2,5 grader, let vind fra øst som tiltager og det er gråt i gråt.
Sover til klokken godt fem og gør et kort besøg på det lille hus. Gider ikke kabaler så vender mig om og sover til klokken syv. Et par kabaler og jeg står op og sætter søndagsritualerne i gang. Vasker sort tøj og stikker så en tur i Rema for at købe den kartonvin vi bedst kan lide, når den nu er på tilbud.
Så møder Gordon op med maden for tre dage, blandt andet kalkunfrikadeller, som vist er en af yndlingsretterne. Vi ser en del cykling om eftermiddagen og katten er på visit men går sin vej midt på eftermiddagen. Dagens aftensmad er, rigtig gættet, kalkunfrikadeller, med kartofler og sovs.
Vi vasker op og Aase sætter på plads. Så kommer katten atter på visit.
Katten og jeg ser South Park og Carmen Curlers og så forlader hun huset.
Fruen har vi hjulpet til sengs.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata