19. februar. Mandag. 6 grader, lysegråt og der er kommet et par millimeter regn.
Vækkes i nat af trissen og fruen, da det ikke er muligt at låse yderdøren via elektronikken da trissen går. Jeg står op og låser den. Lægger et par kabaler og sætter så gang i ritualerne.
Vi gør klar til en tur på Vadestedet. Katten kommer på en kort visit.
Så ruller vi ud i det danske fugtige vejr. Det finregner. Vi er som altid i god tid og Aase når at cykle godt 10 minutter inden John kommer og guider hende gennem øvelserne i godt et kvarter. Vi ruller hjemad igen uden svinkeærinder. Kontakter VISP og låsesmeden og han forventer at komme i morgen. Let frokost og så er der cykling på fladskærmen og katten viser sig atter og lægger sig i fitnesslokalet. Menuen til aften er tortilla med noget udefinerbart fyld samt creme fraiche, til fruen store utilfredshed. 😊
Underholdning til pensionisterne og katten, som er svært tilfreds med at vi har masser af tid foran skærmen og hun går først omkring ved 21-tiden. Det er sgu noget af en kælemis. Fruen hjælpes til køjs og jeg ser et par afsnit af South Park og Fraiser.

20. februar. Tirsdag. 6 grader, lysegråt og vinden er svag fra sydøst.
Hører trissen som i dag ikke har problemer med yderdøren, men jeg venter nu at høre hvad låsesmeden siger. Vi er også sat på pause fordi vi venter på gasfyrsservice fra OK.
Han viser sig ved halvellevetiden og renser samt skifter et par småting i fyret. Ellers var han godt tilfreds med fyrets tilstand. Det fungerer fortrinligt og man skulle ikke tro det var 19 år gammelt. Mægtigt. Vi har også besluttet os for at droppe fjernvarmen og eller varmepumpe installationen. Begge dele er alt for kostbart for os med den alder vi har.   
Aase går de 15 runder og cykler bagefter. Så kommer låsesmeden og renser og smører låsen og får mine nøgler til at fungere. Tak for hjælpen.
Jeg drøner i fitnesslokalet og bruger 45 minutter så sveden hagler, næsten da.
Så laver Aase kaffe og vi mæsker os i banankage.
Lidt senere spiser vi farsbrød med bulgur. Heller ikke fruens livret.
Så kommer katten og vi sætter os og ser South Park, mens hun nyder at her er roligt og kan ligge op ad mit ben. Hun går så ud inden Aase går til køjs. Jeg ser et afsnit af Frasier og finder så også køjen.

21. februar. Onsdag. 6 grader er vist den nye standard. Svag vind fra sydlige retninger, og solen skinner periodevis.
Hører atter trissen tydeligt og det var Karen, vikaren. Hun havde vist ikke været før. Vågner igen ved firetiden og så ved sekstiden og læger fire ud af fem kabaler. Står op og overvejer at starte ritualerne lidt tidligere, men det når jeg ikke. for Aase banker og så er vi i gang.
Beslutter at rulle en tur i 365 og bagefter en tur i LIDL. Hjem og fremstille en ydmyg frokost til os begge og Aase går runderne og cykler bagefter. Katten kommer og vi holder lige siesta en times tid og så vil frøkenen ud igen. Vi drikker kaffe og nedsvælger en berliner. Så aktiveres Toyotaen igen og jeg kører en tur til slagter Kyhn i Sct. Jørgens Park og køber to gange kalvelever med sovs og kartofler.
Vi spiser tidligt og det maden smagte udmærket, men Aase var lidt uheldig med sejer i leveren.
Ringer til Helle og vi får lige opdateret situationen og med Josefine, som desværre ikke rigtig har det nødvendige held med job forberedelser og kørekort.
Underholdningen glider over skærmen og så er det sengetid. Jeg er ualmindelig træt.

22. februar. Torsdag. 6 grader, svag vind fra sydlige retninger. Det er mest gråt.
Hører intet og sover til klokken seks. Ser lidt på kabalerne og småslumrer så til klokken otte hvor ritualerne aktiveres. Har besluttet at dagen skal tages med ro og det bliver den stort set. Der er cykling fra UAE fra omkring middagstid og det vil jeg gerne set. Let frokost og fruen går sine runder og cykler og hun ser så også cykling. Katten møder op og får også sin dosis cykling. Hun er lidt urolig men virker ellers glad for at jeg stryger hende over pelsen og klør hende lidt på maven. Jeg springer eftermiddagskaffen over og noget senere gør jeg aftensmaden fra Det Danske Madhus klar, i dag medister, kartofter og rødkål med flødesovs. Det smagte fortrinligt.
Katten forlader os efter at have spist en dåse gourmet kattemad. Har vist købt for lidt.
Underholdning for pensionister driver over skærmene.

23. februar. Fredag. 6 grader, frisk vind(blæsende) fra sydvest og solen skinner periodevis.
Hører intet før klokken fem og går så en lille tur. Kabalerne lægges og jeg småslumrer en lille time mere inden rutinerne startes. Så kommer katten, men misser, jeg har ikke så god tid om morgenen, men vi når alligevel at holde en times siesta og frøkenen synes vist det var for lidt, for hun vandrer hvileløst rundt i huset og så opdager Aase at hun er hoppet op på den øverste del af reolsystemet og der er sgu i 2 meters højde. Henter trappestigen og løfter hende ned. Til sidst må jeg næsten skubbe hende ud ad døren, så vi kan nå noget andet end at passe kat. Så ringer de fra Næstved Rygcenter, som jeg skrev til i sidste uge, og fortæller at de gerne vil forsøge at hjælpe Aase med venstre arm i næste uge og så 2 gange om ugen de næste seks uger. Det er dog selvbetalt.
Aase motionerer som sædvanlig og jeg får sgu også taget mig sammen til 45 minutter i fitnesslokalet.
Badetid inden jeg skal se cykling fra Spanien. Jonas Vingegård vandt dagens etape.
Hakkebøf fra Det Danske Madhus er aftenens menu og så med citronfromage til dessert.
Atter engang lader vi fladskærmen underholde os. Katten var med og gik sidst på aftenen.

24. februar. Lørdag. 7 grader, nogen vind fra sydvest og atter gjorde solen sin entre.
Hører intet før jeg vågner ved godt fem tiden. Kabalerne lægges og så blunder jeg en times tid og starter så ritualerne. Er umanerlig træt og ugidelig, så det bliver en smule vask og tørring af det lyse vasketøj.
Så nærmer tiden sig for at det meste af dagens forskellige cykelløb starter og jeg bænker mig efter at have fremstillet en ydmyg frokost til os begge. Aase træner og jeg slapper til cykelløbene. Vingegård vinder også i dag det spanske fire dages cykelløb og en gammel kending hos kvinderne, Marianne Vos vinder damers belgiske cykelløb. Katten lukkes ind af Aase og hun kommer straks og lægger sig hos mig så vi kan kæle lidt. Et par timer hygger vi os og så vil damen ud igen.
Til aften står den på hurtigmad og rester. Ser lidt på de nye film Viaplay, men synes ikke det var noget og gik over til South Park og Frasier. Katten vendte tilbage og vi så tv lige til klokken 23.

25. februar. Søndag. 4 grader, en del sol og vinden er frisk fra syd.
Vågner ved halvfiretiden og kunne sgu ikke falde i søvn igen. Lagde kabaler og forsøgte at snuppe et par timer mere med skiftende held. Nå, så er det op og starte ritualerne.
Bestiller varer via Rema og de leveres hen på formiddagen. Så sætter jeg gang i vaskeriet og tørringen af et par hold vasketøj. Malte møder op og hilser venligt inden han smutter ud igen. Så kommer kælepotten og vi sætter os og ser cykling fra Belgien inden vi spiser kyllingefilet og pasta. Katten vil så ud igen, men kommer nok tilbage lidt senere.
Nå det gjorde hun så ikke, så jeg måtte se tv alene. Godnat.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata