26. februar. Mandag. Minus 0,8 står der på vejrstationen. Det er lidt gråt og vinden er svag fra syd.
Vågner flere gange i løbet af natten, har ondt i det ene ben og kan så kun ligge på den ene side.
Lægger kabaler ved halvfiretiden og slumrer så til Aase banker ved halvottetiden. Ritualer startes og så møder katten op og vi får os en god times afslapning på sengen inden hun atter vil ud.
Ingen cykling på fladskærmen, men Aase dyrker motionen til en genudsendelse fra i går.
Jeg flader lidt ud, synes ikke at jeg er helt på toppen, bliver ved med at være træt.
Forsøger at finde ud af hvorledes jeg får trynet Udbetaling Danmark og beslutter mig for at ringe til dem i morgen efter at have samlet en del materiale.
Aftensmaden er frikadeller, kartofler og skysovs leveret af Gordon.
Resten af aftenen står i tv’ets skær, katten bliver ikke så længe.

27. februar. Tirsdag. 3 grader, svag vind fra nordøst, himlen er skiftevis grå og med lidt sol.
Hører trissen som var vikar. Slumrer videre til klokken seks. Lægge alle kabaler og snupper tre kvarter mere på ryggen og så sættes der fut under ritualerne.
Vi skal være klar, så vi kan være hos Næstved Rygcenter til klokken tretten. Vi vil jo forsøge at få gang i Aases venstre arm med hjælp for en fysioterapeut, der er uddannet specielt til at give el-stimulering.
Inden afgang ringer jeg til Udbetaling Danmark og forsøger at trænge igennem et komplet uforståeligt panser af manipulation med tal. Må opgive at forklare den ellers venlige herre at loven brydes med deres måde at opgøre formue på. Jeg taber til sidst tålmodigheden og må så afslutte uden at kunne opnå den mindste smule fornuft. Tænker jeg kommer til at aktivere en advokat.
Så kommer katten for en kort bemærkning og så ruller pensionisterne ad sted til den gamle kasserne. Kommer som altid til vores aftaler i god tid. Bygningen som fysioterapeuten befinder sig i, er noget forfærdelig gammelt møg. Langsom elevator hvor knappen skal holdes ned mens man kører laaaangsomt til destinationen. Når dog frem inden tidspunktet og vi møder Rikke som skal forsøge at hjælpe Aase med den venstre arm. Efter lidt formalia startes behandlingen og ifølge terapeut Rikke, er der muligheder for at vække armen lidt mere. Det ser vi frem til og kører så med elevatoren op til første sal og betaler via en ældgammel betalings terminal, som samtidig skriver kvitteringen ud for behandlingen. Hjemme igen til en kop kaffe og en æbleskive samt katten som atter møder op. Efter kaffen ser vi lidt cykling fra Belgien inden aftensmaden så i dag er rester og tarteletter med høns i asparges.  
 Lidt underholdning til pensionisterne inden sengetid.

28. februar. Onsdag. 4 grader, svag vind fra nordvest og det er lidt gråt.
Hører trissen og kan bare ikke falde i søvn igen. Læser lidt, er oppe et par gange og lægger så kabaler og slumrer meget lidt ind imellem. Står så op og sætter gang i ritualerne. Har ikke den bedste dag og efter morgenmaden skriver jeg til Advodan og forsøger at belyse mine oplevelser med Udbetaling Danmark. Nu må vi se om det kaster noget af sig.
Katten kommer og får lidt håndspålæggelse og Aase træner som sædvanlig og da katten går ruller jeg en tur i 365 og køber lidt fornødenheder.
Kaffe og æbleskiver også i dag. Aftensmaden leveret af Gordon var kylling overlår, kartofler og noget satans stærk kompot.
Underholdning til pensionisterne.

29. februar. Torsdag. 6 grader, svag vind fra sydøst og solen arbejder på at få lov til at dominere.
Hører intet før klokken fem, da jeg nu sover med høreværn. Gider ikke kabalerne og vender mig om på den anden side. Sover lidt afbrudt videre til klokken syv hvor vægge uret lyder.
Jeg har en aftale hos blodbanken i forbindelse med medicin skift klokken elleve, så ritualerne aktiveres ved godt syvtiden.
Vi har som altid god fod på timing så jeg når at komme ud ad døren ved godt halv ellevetiden. Nygårdsvej er i øjeblikket ved at få lagt fjernvarmerør ned og det kan virkelig være noget af et forhindringsløb at komme ind til byen. Det lykkes dog og jeg parkerer på Kvicklys p-område og går det sidste stykke til blodbanken. Efter overstået åreladning går jeg tilbage til bilen, men det skal retfærdighedsvis siges at jeg ikke er god til at gå så langt. Jeg er stort set smadret da jeg når Figenvej og lægger mig lidt for at restituere. Vi skal atter ad sted til el-stimulering med Aase klokken fjorten. Toyotaen startes og vi når som altid frem i god tid. Vi registrerer ankomsten og tager ’ekspreselevatoren’ til kælderen og kort efter kommer Rikke. Aase får elektroder på og så går det ellers derudaf. Heldigvis er Rikke tilfreds med fremgangen så langt og synes der er gode tegn på at positiv udvikling. Vi ruller op og betaler og sætter næsen hjemad mod Figenvej. Vi snupper et par små sorte for en gangs skyld og så møder katten op og vi snupper en times kælen på sengen. Bagefter lidt mad til katten og os andre. Vi spiser lever fra Det Danske Madhus og bagefter abrikostrifli. Katten får atter lidt at spise og lister så ud. Aftenen står i South Park Regi, da jeg falder i søvn. Fruen hjælpes til køjs og jeg burde vist også have haft en hjælper. 😊

01. marts. Fredag. 4 grader svag vind fra sydøst og lidt gråt.
Hører hverken dit eller dat, sover til klokken næsten seks. Det påstås at alkohol giver dårlig søvn, jeg kan bevise det modsatte, i hvert fald i nat. 😊
Lægger kabaler og men gider ikke rigtig. Småslumrer og står så op lidt i otte og sætter rutinerne i gang.
Vi holder generelt lav profil i dag, den forløbne uge har til tider været lidt hektisk. Katten møder op mens jeg sætter vasketøj over og vi snupper en times tid på sengen med fælles afslapning.
Katten forlader parcellen ved frokosttid og fruen går sine 15 runder og cykler efterfølgende og jeg tørrer det vaskede tøj og lægger på plads. Snupper en time på sengen og så møder katten atter op og vi går ind og ser en film på fladskærmen, mens vi kæler lidt. Så er der aftensmad fra Det Danske Madhus, kylling med kartofter og sovs. Katten går ud i det fine vejr. Måske hun dukker op lidt senere.
Heller ikke i dag så vi hende igen.
Derimod ser jeg Dødbringende Våben fra Viaplay inden sengetid.

02. marts. Lørdag. 6 grader, svag vind fra sydvest og det er lidt gråt.
Hører trissen, men sover videre til klokken tre og går så en runden inden jeg sover videre til klokken seks. Lægger nogle kabler og står så op ved godt halvottetiden og aktiverer ritualerne. Jeg har satans ondt venstre ben og ryg og synes lige jeg bør ligge ned en times tid og det passer fint da Aase lukker katten ind, så kan vi slappe af sammen. Vi slapper en times tid og så kommer naboen Kristian og låner den lange stie, så han kan få klippet nogle høje træer. Røde Leo kommer på en visit og kan godt lide tun i vand.
Bodil kommer med banankage og en dunk rødvin som fødselsdagsgave til Aase og mig.
Eftermiddagen går hurtigt med snak om dit og dat. Til aften spiser vi flødekartofler og frikadeller.
Underholdning fra fladskærmen til os begge.

03. marts. Søndag. 7 grader, frisk vind fra øst og det er lysegråt.
Hører intet før ved godt fem tiden og går en kort tur. Lidt kabaler og en let slummer inden søndagsritualer tager over. Malte kommer på en morgenvisit, men spiser ikke noget, synes vist det bare er hyggeligt med lidt håndspålæggelse. Vasker håndklæder selvom elprisen ikke er i bund. Aase starter en lynopvask. Slapper lidt pga. højre ben og ryg. Katten kommer og slapper med og vi ser lidt cykling fra løbet Paris – Nice. Sidst på eftermiddagen forlader katten os igen og vi spiser mørbradgryde med ris, tror sgu de havde glemt mørbraden.
Så kommer katten og vi sætter os og ser film, først Dødbringende Våben 1 og så Barnaby og så ønsker damen at komme ud. Fruen hjælpes til køjs og jeg lister samme vej kort efter.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata