11. marts. Mandag. 4 grader, pelikan fra øst og det er lidt gråt.
Vågner ved fire tiden, men slumrer så videre til klokken seks. Kabalerne får vente og jeg blunder til klokken halv otte. Gang i ritualerne og jeg kontakter Hjælpemiddelcentralen for at høre om der er kommet nye hjul. Det er der ikke og sekretæren lover at vende tilbage når der er nyt. Efter badet kommer katten på visit og vil bare ’snakke’ og slappe af på sengen og det gør vi så en god times tid.
Så forlader ’damen’ huset og vi spiser en minimal frokost. Vi har jo en aftale med Rikke på GHR først på eftermiddagen. Nå, atter var det spærretid, fjernvarmen spærrede atter Nygårdsvej i små ti minutter, men vi er jo i god tid, så det var fint nok. Alting går godt siger Rikke, Aase reagerer på stimuli som forventet, måske endda lidt bedre.
Hjemme igen og snupper en kop kaffe inden aftensmaden som var noget mørbrad i flødesovs, men uden fløde vist. Katten kommer og vi kravler ind i stuen og ser lidt mere om flyulykken i Holland inden katten atter går sin vej.

12. marts. Tirsdag. 4 grader, også lidt pelikan fra øst i dag, men dog mindre end i går. Det er gråt.
Vågner ved tre tiden, men sover dog videre til klokken halv seks. Småblunder lidt og står så op ved halvottetiden. Gang i ritualerne og bagefter vaskes der tøj til den store guldmedalje. Sengetøj, hvid tøj og til slut sort tøj. Alt ryger igennem tørretumbleren inden det lægges på plads. Let frokost, jeg fremstillede en skinketoast til mig selv i airfryeren, og den var faktisk god.
Fruen går sine runder og cykler.
Katten møder op og mens vaskemaskinen og tørretumbleren snurrer, snupper vi en time på langs. Så går frøkenen igen og jeg flader lidt ud mellem opgaverne. Har rædsomt ondt i den ryg i perioder.
Så ringer fru Jensen og vi aftaler at de kommer på visit den 23. marts.
Aase spiser hurtigmad og jeg luner et par stykker pizza i airfryeren.
Vi ser lidt på fladskærmen inden sengetid.

13. marts. Onsdag. 5 grader, svag vind fra syd og det er lidt gråt.
Vågner igen ved tre tiden, men sover videre til klokken halv seks og ser lidt på kabalerne. Nå, gider ikke rigtig og slumrer så til klokken godt syv. Ved halvottetiden startes ritualerne. Vi har en aftale med fodterapeuten klokken 12:30. Vi når at være klar og ruller mod Hvedevænget. God behandling og vi ruller ad sted med kursen sat mod Rønnebæk, for lige at se om det eksisterer endnu. Det gør det og så sættes fartpiloten og kursen til Figenvej hvor katten venter. Hun får lidt mad og lægger sig i stuen og venter vist på at jeg skal komme og se cykelløb og snakke lidt. Det gør vi så i næsten to timer. Det er umådeligt afslappende at have hende liggende med poterne på mit ben, mens hun spinder og virker umådelig tilfreds med situationen. Da cyklingen er færdig, går jeg i gang med at lave aftensmad og den ’unge’ dame går ud i de nu 10 graders varme.
Vi spiser raspet kylling og stegte kartofler. Ser Frasier, hvor jeg synes at de senere afsnit ikke har den kvalitet som der var i de første 6-7 sæsoner. Hjælper fruen til køjs og går så selv samme vej.

14. marts. Torsdag. 7 grader, vinden er let fra sydvest og det er gråt.
Vågner ved halvfemtiden og går en lille tur. Sover videre til klokken godt syv, gider ikke kabaler her til morgen. Slapper lidt inden jeg står op og starter ritualerne. Det var min hensigt at rulle en tur på lossen, men energien rækker ikke helt, så da vi har spist den ydmyge frokost, går Aase i gang med hjemmetræningen og bagefter går jeg i fitness lokalet og maser mig igennem tre kvarters udmattelse.
Så er der cykling fra Belgien, brosten og smattede veje, og katten kommer og ser med en god times tid og så vil hun ud igen. Vi spiser kylling ragout, som smagte af absolut ingenting.
Lidt underholdning fra fladskærmen og vi går begge tidligt til køjs.

15. marts. Fredag. 7 grader, solen skinner en del af morgenen. Vinden er svag fra sydvest.
Sover til klokken godt halv fem og forsøger så at sove et par timer mere, men det kniber.
Lægger alle kabaler og står så op omkring ved halvottetiden. Ritualerne aktiveres og vi har et par aftaler vi skal ramme. Frisør klokken tolv og Aase til el-simulering klokken fjorten.
Så er det Bjarnis fødselsdag og herfra lyder et højlydt tillykke. Tror han blev 91 år.
Jeg ringer til Hjælpemiddelcentralen og forhører mig om status på Aase forhjul til kontorstolen. Hjulene er ankommet og på mandag kommer der en og udskifter de gamle.
Katten kommer kort før vi kører og får lidt spiseligt og lidt håndspålæggelse, inden vi forlader Figenvej.
En hyggelig time hos Susanne og vi forsætter til 365 i regnvejr og køber lidt ind inden vi ruller videre til Rygcenteret i regnvejr. Vi er i god tid og kort efter kommer Rikke og sætter strøm til Aaes venstre arm og Rikke er tilfreds med hvad hun ser. Jeg tager et billede af fruen under seancen.
Hjemme igen og vi snupper lige en kop kaffe og en berliner mens vi ser noget cykling fra Belgien.
Så står den på stegt flæsk og persillesovs fra Det Danske Madhus og det smagte faktisk ganske udmærket.
Underholdning på fladskærmen og så er det sengetid.

16. marts. Lørdag. 8 grader, frisk vind fra sydvest og det er lysegråt.
vågner ved halvfiretiden og må op en tur inden jeg sover videre til klokken godt fem og forsøger at lægge et par kabaler inden jeg blunder videre til omkring halv otte.
Så sættes ritualerne i sving. Bagefter ryddes der lidt op og fuglene fodres. Fruen går sine runder og cykler lidt og vi indtager en ydmyg frokost undervejs. Ser lige starten på cykelløbet Milano San Remo og slapper lidt indtil midt på eftermiddagen hvor jeg bænker mig foran fladskærmen og ser de sidste 70 km af det førnævnte cykelløb. Rigtig godt løb og det vindes af Jasper Phillipsen og ind på fjerdepladsen kommer Mads Petersen. Det er han nok ikke helt tilfreds med.
Så møder katten op og vi sætter os og ser sejrsceremoni og kæler lidt og blodtrykket falder mærkbart, på mig i hvert fald. En lille time og så må jeg i gang med aftensmaden som er kylling, aspargessovs og kartofler samt broccoli, hvilket ikke faldt i fruen smag, broccolien altså.
Som de andre aftener underholdes vi via fladskærmen.

17. marts. Søndag. 2,5 grader, det var ikke meget, men til gængæld skinner solen og vinden er svag fra nord. Vågner ved tre tiden og må op en tur. Slumrer videre til klokken seks og lægger et par kabaler inden jeg blunder en halv time. Så sættes der gang i rutinerne og så møder katten op, men hun vil bare have lidt morgenmad, så lister hun ad sted igen. Synes ikke jeg har den store energi, men får dog sat et par hold vasketøj over mens strømmen er til lavpris.
Fruen går runderne og cykler og jeg smutter i fitness lokalet i ca. tre kvarter. Så kommer Gordon med maden til de næste dage, så jeg må vist hellere hente det ind inden solen får varmet det hele.
Lidt cykling fra Eurosport og solen skinner ind, så man ikke kan se en skid på fladskærmen.
Kylling inder filet og kartofler med noget kold sovs til og aftensmaden er hjemme.
Atter er fladskærmen kilde til underholdning.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata