25. marts. Mandag. 6 grader, lidt gråt og lidt senere en smule regn. Vinden er let fra sydvest.
Vågner ved fem tiden og efter en lille tur, lægges fire ud af fem kabaler. Småblunder lidt og står så op omkring halv otte. Sætter ritualerne i gang og bagefter starter jeg vaskemaskinen første gang.
Ruller en tur i LIDL og bagefter vasker jeg hvidt og bagefter sort. Alt ryger i tørretumbleren. Så kommer missen og vil ’snakke’, men det kniber lidt med tiden, da vi jo har en aftale med Rikke på GHR. Kæler lidt med katten og så går hun ellers ud igen. Vil ruller mod Næstved Rygcenter og når som sædvanlig at komme i god tid. El udstyret drillede Rikke lidt i dag, så der gik desværre lidt rigelig tid med at fejlfinde etc. Vi ruller hjem igen til eftermiddagskaffen. Senere spiste vi sejfilet, kartofler og persillesovs.
Atter tages fladskærmen i brug for at underholde pensionisterne.

26. marts. Tirsdag. 5 grader, nogen sol og let vind fra sydøst.
Sover til klokken fire og atter kniber det med at falde i søvn igen. Forsøger med kabalerne, men gider ikke rigtig kabaler i dag. Står lidt tidligere op end sædvanligt og gør ritualerne aktive, da vi venter besøg fra Maribo. Mormor og Liva kommer på visit til en let frokost som Kenny medtager.
Så er det Loui’s to års fødselsdag, så herfra lyder det tillykke Loui, det er fint vejr og vi er sikre på du får en herlig dag. Kenny hentes ved halvellevetiden og så sludrer vi lidt inden de to damer ankommer fra Maribo medbringende chokolade og blomst samt et lille skriv fra Liva. Vi får nogle mægtige hyggelige timer og midt på eftermiddagen kører mormor og Liva atter til Maribo og mormor skal i biografen i eftermiddag. Kenny bliver og får en kop kaffe og en lille sort inden jeg kører ham til stationen sidst på eftermiddagen. Tak Kenny, for at du fik arrangeret den lille påskevisit. 😊
Vi spiser kold mad til aften og jeg sætter mig og hygger lidt sammen med katten.
Ser Barnaby og efter en kort stund forlader katten os. Aase hjælpes til køjs og jeg går samme vej.

27. marts. Onsdag. 5 grader, nogen sol og let vind fra sydøst.
Vågner omkring halv fem og lister en lille tur. Slumrer videre til klokken godt syv hvor fruen banker og vi sætter ritualerne på aktiv. Vi gør klar til en tur Rikke og kommer frem i god tid uden de store forhindringer. Aase bliver behandlet efter alle kunstens regler og i lidt længere tid end sædvanligt, men behandlingen skal jo så også vare en hel uge. Påsken står for døren.
Hjemme igen, gad ikke køre nogen steder, da jeg desværre får mere og mere ondt i ryggen og mit højre ben oplever flere følelsesforstyrrelser i knæ og fod.
Hjemme igen og ser noget cykling fra Belgien, som desværre blev plaget af et massestyrt, hvor en del af favoritterne udgik. Katten var med en del af vejen, men ville ud i det gode vejr, hvor temperaturen nærmede sig 14 grader. Vi spiser græske frikadeller, kartofler og bønner og budding til dessert.
Underholdning via fladskærmen.

28. marts. Torsdag. Også kaldet Skærtorsdag. 8 grader, nogen sol og vinden er let fra sydøst.
Klokken er fire da jeg vågner og går en tur. Sover videre, for det meste og lægger så et par kabaler inden jeg får taget mig sammen til at står op og sætte fut i rutinerne. Vi forventer visit af Helle og Morten og måske Freja først på eftermiddagen. Et bad og lidt afslapning og så kommer de besøgende og Morten har sgu bagt en gulerodskage, så nu er Aase rigtig glad. Den er velsmagende og fuldstændig kaloriefattig. Et par hyggelige timer går og jeg synes Freja er en usædvanlig sød pige med nogle meget kønne øjne. Forstå det nu korrekt.😊 Vi spiser kylling og pasta til aften.
Underholdningen står fladskærmen for.

29. marts. Fredag. Langfredag bliver også brugt om denne dag. 8 grader, lidt sol og let vind fra sydøst.
Klokken godt fem vågner jeg og går en lille tur og vender så tilbage til sengen og forsøger at sove videre med skiftende held. For lagt nogle kabaler inden jeg står op ved ottetiden. Ritualerne startes og så står den i afslapningens tegn. Jeg er ved at være godt slidt, så bruger en del tid på langs og lægger nogle kabaler også dem Aase er bagud med. Vi snupper et stykke gulerodskage til eftermiddagskaffen og til aften står den på hjemmelavet smørrebrød, med røget laks, hønsesalat og en ostekiks til sidst. Aase får et glas øl og en snaps til, og jeg drikker et glas hvidvin, har det lidt svært med de stærke drikke i øjeblikket. Underholdning fra fladskærmen, jeg ser en cowboyfilm og hjælper fruen til køjs. Katten kommer på visit en halv times tid.

30. marts. Lørdag. 8 grader, lidt gråt og vinden er let fra sydøst.
Ved fem tiden vågner jeg og går en lille tur. Lægger kabaler, dem alle sammen i løbet af en halv times tid og blunder så videre til klokken næsten otte. Sætter ritualerne på aktiv og bagefter ruller jeg en tur i 365. Fik sgu næsten alt hvad jeg havde planlagt og til nedsat pris for en del af det. Fruen motionerer og jeg galoperer mod fitness lokalet og når minsandten at komme igennem mit normale program.
Badetid og bagefter cykling fra det Nordspanske sammen med katten og så går hun ud og jeg tilbereder et par fiskefileter med kartofler og persillesovs. Går ud med skrald, hvad der dog kan samles i løbet af et par dage eller tre. Vi underholdes som så ofte før via fladskærmen inden sengetid.

31. marts. Søndag. 8 grader, let vind fra nordvest og det er lidt gråt.
Vågner ved fem tiden, nej fire tiden, hvis alt var normalt, men vi er atter gået over til den idiotiske sommertid. Går en tur og sover så videre til klokken otte. Ritualerne startes og så er der ellers cykelløb fra formiddagen til sen eftermiddag. Flandern rundt for både herrer og damer. Pensionisterne tager ikke imod i dag. Aftensmaden er noget sammenbiks med ris til og vaniljebudding til dessert.
Vasker og tørrer håndklæder, mens strømmen er på lidt lavere prisniveau.
Atter kommer underholdningen fra fladskærmen, jeg ser Barnaby, men et par glas vin var medvirkende til nogle billeder og lyd udfald.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata