01. april. Mandag. 6 grader, svag vind fra øst og det er lidt gråt.
Vågner ved halvtretiden, den kolde hvidvin slår til igen. Når lige i seng inden nattrissen kommer på besøg. Vågner så igen ved halvsyvtiden og lægger nogle kabaler inden jeg står op og aktiverer ritualerne. Jeg giver mig til at vaske og tørre både hvidt og sort, da prisen på el er på dagens laveste niveau. Let frokost og så vi går begge i gang med motionen. Senere sætter vi os og ser cykling med både damer og herrer. Katten kommer og får en ordentlig snack og en lur mens cykelløbet kører over skærmen. Den venlige frøken forlader huset igen da vi skal til at spise sprød kylling, kartofler og grønne bønner. Et stykke chokolade udgør det for desserten.
Underholdningen overlader vi til fladskærmen som blandt andet viser Forsvundne Arvinger.

02. april. Tirsdag. 5 grader og det har sjaskregnet siden i går aftes og vi har nået godt 15 millimeter her til morgen. Vinden er let fra østlige retninger. Vågner først ved halvsyvtiden og ser lidt på kabalerne. Mangler en enkelt, da jeg står op og pisker ritualerne i gang. Vi har heldigvis ingen faste aftaler i dag, så vi lader dagen råde. Jeg lægger noget tøj på plads, som jeg ikke nåede i går og bestiller varer fra Rema, som ankommer halvanden time senere. Jeg gad simpelthen ikke at skulle ud i det pissevejr. 😊
Slapper lidt og Aase motionerer og jeg slapper lidt inden eftermiddagskaffen og banankagen og cykelløbet fra Baskerlandet Rundt.
Aftensmaden er svine schnitzler, kartofler og ærter. Let underholdning resten af aftenen fra Waoo.

03. april. Onsdag. 2 grader, lidt gråt og vinden er svag fra øst.
Hører trissen og må op en tur da hun er gået. Forsøger at sove videre, men er ikke rigtig heldig med det forehavende, men i løbet af en times tid hjælper det. Vågner ved halvsyvtiden og lægger nogle få kabaler inden ritualerne aktiveres. Vi skal en tur til Rikke på GHR og står lidt tidligere op så vi kan komme i god tid. Aase behandles og vi aftaler at forsætte behandlingen en gang om ugen i et stykke tid, samtidig med at Aase går ned til John og får træning primært i forbindelse med venstre ben.
Hjemme igen og fruen cykler lidt til frokosten og cyklingen på fladskærmen.
Vi ser det meste af cyklingen til omkring klokken halv seks. Let aftensmad, et par stykker med røget forel og Skagen Salat. Jeg ser en film med Clint Eastwood inden sengetid.

04. april. Torsdag. 5 grader, lidt gråt og vinden er svag fra sydlige retninger.
Vågner ved fire tiden og går en lille tur. Slumrer videre til omkring klokken syv. Vågner med feber på over 38 grader, hvad fanden er nu det.? Er noget slatten men får da efterhånden taget mig sammen til at starte ritualerne op. Bagefter lægger jeg mig igen og fremstiller en enkelt frokost til os begge og Aase går turene og cykler som vanligt og jeg lægger mig på sengen og har ondt af mig selv.
Ser noget cykling som er præget at et kæmpe styrt som sætter de fleste af favoritterne ud af spillet.
Vi spiser mørbrad i porresovs og kartofler.
Underholdningen flagrer over fladskærmen og så nærmer vi os sengetid.

05. april. Fredag. 8 grader, lidt gråt og der trues med regn fra sydøst.
Vågner ved tre tiden og lister en tur og kan ikke falde i søvn igen. Lægger kabaler og forsøger at slumrer lidt inden ritualerne skal igangsættes. Katten møder op til morgen og får lidt spiseligt, men vi har ikke så meget tid til snak om morgenen frøken. Hun lister så ud igen i det forholdsvis lune vejr og vi gør klar til en tur til Rikke. Vi møder som altid op i god tid og i dag skal Aase prøver noget spejl terapi. Rikke tegner et bogstav bestående af to linjer, så der kan tegnes inde i selve bogstavet. Øvelsen foretages med den gode arm og ved KUN at se i spejlet når der tegnes eller rettere ved at følge konturerne i bogstavet. Det er sateme svært, for jeg fik lejlighed til at prøve også og tror faktisk at Aase var bedst. Interessant var det at prøve. Det var den sidste seance vi på forhånd havde aftalt med Rikke, men har jo aftalt at forsætte en gang om ugen indtil videre. Vi ruller lige ind til 365 på hjemvejen og når lige kaffen inden dagens etape i Baskerlandet Rundt starter, uden Jonas Vingegård som desværre har brækket et kraveben, brækket 6 ribben og punkteret en lunge. God bedring lyder det herfra.
Vi spiser hurtigmad og vasker så op, eller opvaskeren gør. Ser en film med Sylvester Stallone indtil vi taber vores internetforbindelse omkring klokken 22. Gik i seng.

06. april. Lørdag. 8 grader, svag vind fra sydvest og det er lidt lysegråt, men soler titter frem.
Vågner klokken halv fem og går den lille tur. Tilbage og lægge nogle kabaler og småslumre lidt.
Står op ved otte tiden og sætter gang i ritualerne og bagefter lidt vask af håndklæder samt tørring.
Mener det er Betty fra Rønnebæks fødselsdag i dag. Så jeg hvisker forsigtigt et tillykke. Fodrer fuglene og slapper lige en lille time efter fruen har fået en ydmyg frokost inden hun starter på cyklingen. Både hende selv og på fladskærmen, drøner ryttere af begge køn ad sted.
Katten møder op og får lidt håndspålæggelse en lille times tid inden hun atter går udenfor i det gode vejr. 18 grader stod der på termometeret. Vi spiser en hjemmelavet burger og lufter lidt ud inden vi planter os foran hver sin fladskærm. Aase vil se Den Store Bagedyst for de små og jeg har halvdelen af filmen til gode, som jeg blev forhindret i af se færdig i går. Vi går forholdsvis tidligt i seng.

07. april. Søndag. 14 grader, svag vind fra sydvest og solen arbejder på at kommer frem. Det lykkes lidt senere. Er vist oppe ved halvfiretiden, men kravler tilbage under dynerne igen. Sover til klokken næsten syv og lægger en del kabaler inden ritualerne tager sin begyndelse.
Bagefter er der atter vasketøj, både hvidt og sort. Lidt administration, hvor den trådløse printer absolut ikke ville printe noget som helst. Fik ikke løst problemet helt, men konfigurerede den om til USB-printer. Mærkværdigvis kan den godt printe trådløst fra min mobiltelefon. ???
Gider ikke bruge mere tid på den lige nu. Vi ser en masse cykelløb, Paris Roubaix, hvor vi naturligvis hepper på Mads Pedersen. Han blev nummer 3 efter Matthieu Van Der Pool og Jasper Phillipsen. Det er altid et godt cykelløb og det er det en dages løb jeg bedst kan lide at følge.
Vi spiser kalkunfrikadeller og kartofler til aften. Jeg ser lidt Barnaby inden sengetid.
   
 Vejrdata kan ses her. Vejrdata