08. april. Mandag. 12 graders varme, nogen sol og vinden er svag fra sydvest.
Vågner ved halvtretiden og må altså op en tur. Forsøger at sove videre, men det bliver sgu lidt afbrudt, men vågner så ved syvtiden og kabalerne får en tur.
Ritualerne startes og vi gør så klar til en tur til Vadestedet og Næstved Fysioterapi, som øjensynlig er blevet en del af FysioDanmark. Aase cykler som så ofte tidligere og så kommer John og vejleder hende et kvarters tid og så ruller vi atter hjemad. Ved hjemkomsten sætter vi os udenfor og får en tår og drikke i det gode vejr, 18 grader med en svag vind fra sydvest.
Slapper lidt om eftermiddagen, men et par døre står lidt på klem så der kan blive luftet ud.
Aftensmaden er Marokkansk grøntsagsgryde. Spiseligt.
Katten kommer midt i maden og jeg har jo ikke lige tid til den store gang håndspålæggelse, så det bliver noget halvfærdigt snak.
Underholdningen flagrer over fladskærmen inden sengetid.

09. april. Tirsdag. 13 grader, en anelse gråt og vinden er let fra sydøst.
Sover minsandten til klokken seks og lægger så kabalerne inden jeg blunder en time mere.
Vi har ingen faste aftaler i dag, men jeg forventer at kommer en tur på lossen med blandt andet pap og en tur for at aflevere flasker og dåser. Efter ritualerne går jeg i gang med at læsse bilen og så ad sted til lossen. Glemte en gammel haveslange, den kommer nok med næste gang. Hjem og hente den tomme emballage og så ad sted til pantstationen, Der var for godt 200 kr. tom emballage. Samlet på to måneder. Lidt cykling fra det sydlige Italien og lidt afslapning inden aftensmaden som står på frikadeller stegt af Pia og flødekartofler fra 365.
Jeg ser Rejseholdet fra DRTV. God serie som jeg husker det for små 20 år siden. Derefter godnat.

10. april. Onsdag. 8 grader, lidt gråt og vinden let fra sydvest.
Vågner ved tre tiden og dæmonerne flagrer vildt. Falder først i søvn igen ved fem tiden men vågner kort efter og lægger kabaler. Så skydes rutinerne i gang og vi skal være klar til udrykning ved godt elleve tiden, så vi kan besøge Rikke. Katten når lige at møde op kort før vi skal ud ad døren og får lidt spiseligt, inden jeg må sætte hende udenfor. Det var hun sgu ikke tilfreds med.
Vi når Aases aftale til tiden, men betalingen via den automat der er til rådighed, er noget bøvlet noget.
Hjemme igen og få lidt frokost inden der er cykling fra Italien og Belgien.
Aftensmaden er fisk med kartofler og persillesovs, ikke just fruens livret.
Vi lader os atter underholde via fladskærmen.

11. april. Torsdag. 8 grader, gråt og noget blæsende.
Vågner på et tidspunkt, men slumrer videre til ved sekstiden og lægger alle kabalerne inden jeg står op og sætter ritualerne i start position.
Fruen har dedikeret dagen til at gøre rent i stue og forstue, så jeg gemmer mig i mit værelse og læser nogle artikler fra Ældre Sagens blad. Senere lidt cykling fra Italien og endnu senere aftensmad fra Det Danske Madhus. Fadkotelet i champignon sovs og kartofler.
Ellers springer jeg ikke skalaen for aktiviteter. Katten kommer og ser lidt South Park sammen med mig og da hun lister ud igen, ser jeg Rejseholdet inden sengetid.

12. april. Fredag. 8 grader, gråt og vinden er svag fra syd.
Er atter vågen midt på natten og må op en tur. Slumrer dog videre inden jeg ved sekstiden lægger kabaler og slumrer til lidt i otte. Op og sætte fut i rutinerne inden jeg går i bad, tager lidt infrarødt lys på ryggen, fremstiller en ydmyg frokost, slapper af og sætter mig så og ser cykelløb fra Italien. Så kommer katten og vi sidder en god halv time og kæler lidt inden hun atter vil ud. Aftensmaden var kvielever med sovs og kartofler. Jeg ser atter en afsnit af Rejseholdet. Synes den er tæt på det jeg forstår ved virkeligheden.

13. april. Lørdag. 10 grader, let vind fra sydvest og det er lyst i vejret.
Men jeg er vågen en gang i nat men sover videre til klokken halv syv. Kabler, og så småslumrer jeg lidt igen, men skal passe på, jeg har nemt ved at blunde noget op ad formiddagen, hvis jeg slipper sovegenet løs om morgenen. Nå, op og sætte ritualerne i gang. Så vaskes og tørres der håndklæder og jeg slapper lidt efter af fruen har fået en ydmyg frokost og trænet. Så kommer katten og vi får os en times tid på sengen mens vi kæler lidt.
Ingen cykling på skærmen i dag og jeg ser lige et halvt afsnit af Rejseholdet inden aftensmaden, som var hurtigmad til Aase og forårsruller til mig. Et par glas hvidvin og jeg nåede at blive lidt vissen inden sengetid, men nu var det også godt en uge siden jeg sidst har drukket vin. Når dog at se et afsnit af Rejseholdet.

14. april. Søndag. 10 grader, solen arbejder på et gennembrud og vinden er frisk fra sydvest.
Vågner ganske kort midt på natten, men slumrer hen igen. Går en kort tur ved syvtiden. Lægger kabaler og så gælder det ritualerne. Kommer ikke rigtig op i omdrejninger, har let feber fra morgenstunden, det sker ind imellem, men jeg ved ikke helt hvorfor. Slapper lidt og Aase går sine runder og cykler, mens jeg fremstiller en ydmyg frokost. Så er der cykling for både damer og herrer. Amstel Goldrace i Holland. Damernes løb vandt Marianne Voss, og herrernes vandt Tom Pidcock. Katten så lidt med.
Så er der boller i karry til aftensmad. Bagefter er der underholdning med Ørkenens Sønner. Sengetid.

Vejrdata kan ses her. Vejrdata