22. april. Mandag. 3 graders varme, den globale opvarmning har rigtig nok slået til. Lidt sol og vinden er svag fra sydøst.
Er vågen ved halvsekstiden og går en lille runde. Lægger kabaler og småslumrer til klokken godt halv otte. Sætter ritualerne på aktiv og vi forventer at rulle mod Vadestedet ved frokosttid. Katten møder op og får morgenmad, men lister bagefter ud gennem vinduet i mit værelse.
Vi er klar og tager turen til Vadestedet hvor John møder forkølet op og bruger max 15 minutter på Aase. Han går igen uden at sige hverken farvel eller noget andet. Tror sgu vi skal finde en anden ’træningspartner’.
Så ruller vi atter til Figenvej i fire graders varme og Aase sætter sig på cyklen og spiser en let frokost. Jeg gik vist lidt kold og lægger mig en times tid inden cykelløbet Tyrkiet Rundt starter. Katten møder atter op og vi får en ordentlig hyggesnak mens cykelløbet afvikles. Hun forlader atter huset og jeg sætter noget suppe over til aftensmad.
Jeg ser Ørkenens Sønner resten af aftenen og går tidligt til køjs.

23. april. Tirsdag. Da jeg var oppe en tur i nat ved halvtretiden var det 3,8 graders frost. Vinden er svag fra sydvest og det truer med regn, men den kom nu først til aften.
Lægger lidt kabaler ved seks tiden og småslumrer lidt til klokken halv otte. Ritualerne startes og så kommer katten og får en snak inden hun lister af igen. Aase motionerer og jeg holder aktivitetsniveauet på et tilpas lavt niveau. Så er der cykelløb fra Tyrkiet og fra Romandiet og atter møder katten op og er meget kælen. Til aften spiser vi kyllingeragout og pasta.
Jeg ser en Barnaby, som ikke havde den sædvanlige kvalitet i handlingen.

24. april. Onsdag. Sov, med en kort afbrydelse til klokken seks. 4 grader siger vejrstationen og vinden kommer fra sydvest og det er lidt gråt.
Jeg lægger kabaler og står op omkring halv otte. Vi gør klar til en tur til Rikke omkring frokost. Finder et sted at parkere og ankommer ellers i god tid. Rikke vil gerne ændre vores tid om onsdagen en tid om fredagen i stedet og det kan vi godt tilslutte os. Aase gør opmærksom på at hendes venstre arm og hånd har været noget stiv og umedgørlig generelt, den sidste uges tid. Rikke forsøger at kompensere ved at flytte på elektroderne. Hun introducerer os til muligheden for at teste noget udstyr som hun mener vi selv kan anvende på længere sigt og det siger Aase ja til at prøve. Vi hører nærmere.
Vi ruller ind til 365 på hjemvejen og da vi er hjemme, kommer vores pensionær og vil spise og snakke.
Vi ser noget cykling fra både Tyrkiet og Romandiet og til aften står den på kyllingeragout og kartofler.
Katten som gik igen midt på eftermiddagen dukker hun atter op og vi sætter os i stuen og ser lidt tv-avis og senere Frank på Kastanje gården. Ved enogtyvetiden vil hun atter ud. Fruen går til køjs og jeg ser lidt om Bakkens Syngepiger.

25. april. Torsdag. 4 grader, gråt og vinden er let fra sydøst.
Vågner ved halvsekstiden og lægger lidt kabaler og småslumrer til ved godt halvottetiden og så sættes der gang i ritualerne. Røde Leo sidder i vinduet og kommer ind for at sige hej og går igen.
Vi har ikke noget fast på programmet i dag, så jeg drøner ind i fitness lokalet og bruger ca. tre kvarter.  Det er 24 dage siden jeg sidst trænede og det kan sgu godt mærkes. Vi ser noget godt cykelløb og spiser en hvede til kaffen. Så kommer katten og får noget at spise og kommer så ind og lægger sig på sofaen og får lidt håndspålæggelse. Vi slapper af begge to til cykling på fladskærmen.
Aftensmaden består af rester fra de to foregående dage samt et glas vin eller to.
Underholdningen overlader vi til fladskærmen. Jeg ser Frasier.

26. april. Fredag. 7 grader, gråt og vinden er let fra sydøst og regnen truer.
Sover til klokken seks og ser så lidt på kabalerne, men gider ikke rigtigt. Får klaret et par stykker og slumrer så videre til klokken otte. Nå, op og starte ritualerne og bagefter tager jeg mig sammen til at monteret er rustfrit håndtag i badeværelset, der hvor jeg har behov for lidt hjælp når jeg stiger op / ud af badekarret. Let frokost til fruen og hun motionerer og jeg rydder op efter ’håndværkeren’ og sætter mig så for at se cykling fra Tyrkiet sammen med katten. Senere ser vi også cykling fra Romandiet. Den unge dame forlader huset da vi skal til at spise millionbøf og kartoffelmos.
Lidt aftenunderholdning via fladskærmen.

27. april. Lørdag. 4 grader, lysegråt og vinden er let fra sydøst.
Vågner ved fire tiden og lister en tur og slumrer så til klokken halv syv. Lidt kabaler og så går ritualerne sin vante gang. Bagefter vedligeholder jeg maskiner og så sættes der sort vasketøj over. Lidt senere lægges det også i tørretumbleren. Så er der cykling fra Tyrkiet og Romandiet sammen med katten. Danskere Tobias Lund vinder for tredje dag i træk etapen i Tyrkiet.
Eftermiddagskaffe og en hvede og lidt senere stegt flæsk og persillesovs. Flæsket blev tørt dit fjols.
Katten møder atter op til aften og er fuld af tossestreger og kommer og lægger sig på sofaen for lidt ’snak’. Underholdning til pensionisterne, jeg ser Frasier, men kvalitet af indholdet er dalende.

28. april. Søndag. 8 grader, og vinden er let fra sydøst og solen skinner.
Er vågen ved firetiden og dæmonerne spiller mig et puds, så det kniber med at falde i søvn igen. Småbunder og lægger nogle kabaler og står så op ved godt halvottetiden og sætte sving i rutinerne.
Vasker og tørrer håndklæder og så kaster pensionisterne sig over motionen. Bagefter er der cykelløb fra formiddagen til sidst på eftermiddagen. Tyrkiet, Romandiet og Spanien lægger asfalt til cykelløbene.
Udenfor er det 18 graders varme og den gamle mand drøner rundt med kantklipperen og har til hensigt lige at slå græsset op til kanterne, men katten kommer og synes vi skal hygge lidt til damernes Vuelta, hvilket jeg synes er en god ide. Vi ’snakker’ en times tid og så forlader katten atter huset ad havedøren, som står på klem. Vi spiser hurtigmad og vasker op bagefter.
Ser lidt forskelligt og småblunder ind imellem. Går tidligt i seng.

Vejrdata kan ses her. Vejrdata