29. april. Mandag. 8 grader, nogen sol og vinden er let fra sydvest.
Vågner ved halvsekstiden og forsøger at lægge et par kabaler. Småblunder lidt og står så op ved halvottetiden og sætter gang i ritualerne. Vi har en aftale med John omkring frokost og det er det vi indretter os efter. Ad sted i god tid og vi når at få et kvarters træning inden vi atter forlader Næstved Fysioterapi. Kører ind til Rema 1000 ved Åsen for første gang siden Aldi blev ændret til Rema. Finder de fleste varer, men det tager sin tid. Hjemme igen og det gode vejr har inspireret katten til at vente på os og hun kommer med ind og får lidt spiseligt, men må ellers klare sig selv da jeg skal fremstille lidt frokost og til sidst går hun altså ud igen.
Frokosten indtages og vi ser lidt kvindecykling fra Spanien. Jeg går ud og tester om den gamle plæneklipper virker og klipper så lige kanterne hele vejen rundt, men resten må Jørgen tage på onsdag.
Fjerner ukrudt fra terrassen og fejer den.
Aftensmaden er kalkunfrikadeller, men de er sgu efterhånden noget bette. Desserten var ananasfromage.
Ser for en gangs skyld tv-aviser, men der er ikke noget fornuftig nyt under solen.
Ser Forsvundne Arvinger og bagefter et par afsnit af Frasier.

30. april. Tirsdag. 8 grader, nogen sol og vinden er let fra sydøst.
Må op en tur ved halvseks tiden og forsøger at slumrer videre uden det store held. Lægger nogle kabaler og sætter så gang i ritualerne. Vi har en aftale med Susanne om at klippe vores hår, men først i eftermiddag. Slapper lidt og så klar til turen til frisøren. Ankommer i god tid og vi bliver begge klippet og får sludret lidt. Så går det hjemad igen og her venter katten og hun kommer med ind og får lidt spiseligt og håndspålæggelse til kvindernes etape i Vueltaen som i dag vindes af Marianne Voss.
Vi snupper en rejemad til aften samt en ostekiks. Underholdning fra fladskærmen resten af aftenen.

01. maj. Onsdag. 12 grader, let vind fra øst og solen skinner for det meste.
Vågner ved fire tiden, tror trissen var her, men slumrer videre til klokken halv seks. Kabalerne lægges og så slumrer jeg atter videre til klokken halv otte. Ritualerne aktiveres og havedøren åbnes på klem, det er fint vejr selvom det blæser en halv pelikan. Får taget mig sammen og rydder lidt op udenfor og fylder jord i en stor potte og drysser så en masse frø ud i den. Nu bliver det spændende at se hvad der kommer op af jorden. Cyklen på fladskærmen og katten kommer og vil kæle og vi sætter os selvfølgelig og kæler mens cykelløbet drøner forbi. Lidt senere sætter vi os udenfor og hygger os i solen inden frøkenen atter lister hjemad. Frankfurter og pølsebrød er aftenens menu.
Let underholdning via fladskærmen.

02. Maj. Torsdag. 13 grader, frisk vind fra øst og solen skinner for det meste.
Vågner en gang i nat, men slumrer videre til klokken halv seks. Nogle få kabaler og jeg blunder videre til fruen banker og vi sætter fut i ritualerne.
Så er det sønnikes fødselsdag og solen skinner selvfølgelig og herfra lyder et trefoldigt længe leve.
Det er også Lasses fødselsdag og vi kvitterer med fem hurra.
Aase kaster sig over rengøring med klud og hånstøvsuger og jeg flygter ind i fitnesslokalet.
Katten har været her et par gange, men om morgenen har jeg ikke tid til at lege. Hun når lige at komme til cykelløbet om eftermiddagen.
Vi kom lidt sent i gang til morgen så efter badet er det faktisk næsten kaffetid, så frokosten springes over. Et stykke banankage og et par kokosmakroner, så er der dækket op til dagens etape i Vueltaen for damerne. Senere en god dansk aftensmad, med kartofler, sovs og en hakkebøf.
Så er der underholdning via fladskærmen.

03. maj. Fredag. 13 grader, blæsende som de andre dage fra øst. Derfra kommer der sgu ikke noget godt. Vågner ved halvfemtiden og kæmper med dæmonerne og kabalerne og forsøger så at sove et par timer mere. Falder som tidligere først lidt i søvn ved syvtiden og må så op ved otte tiden. Ritualerne gennemføres og vi gør os klar til en tur til Rikke lige efter frokost. Helle havde vi aftalt med skulle komme og fjerne lidt ukrudt i indkørslen, men jeg synes sgu det var for blæsende og koldt, så jeg foreslog hende at vente til en anden dag. Den var hun med på, da hun havde nok af andre gøremål. En tur til Bergen står for døren.
Vi lander hos Rikke i god tid. Aase tester tegning via spejl med højre arm, mens Rikke har påsat elektroder på hendes venstre arm. Vi bliver enige om at sige ja til Botox sidst på måneden. Så går det hjemad via 365 og Rema. Katten venter på os og hun får lidt spiseligt, mens vi sludrer lidt med Linda og hun fortæller at yngste sønnen Lauritz, er blevet konfirmeret i sidste uge uden vi har bemærket det. Vi må forsøge at finde et kort og en skilling inden længe.
Svenske kødboller og kartoffelmos er aftenens menu. Så er der fri underholdning via fladskærmen.

04. maj. Lørdag. 12 grader, blæsende fra øst, men dog mindre en de foregående dage. Lidt sol.
Vågner allerede klokken halv tre. Men det gider jeg ikke så jeg forsøger at snuppe et par timer mere. Lægger nogle kabaler og så en kort gåtur inden fruen banker. Ritualerne aktiveres en times tid før normalt, hvilket giver mig muligheden for at komme en tur i Sct. Jørgens Park inden der bliver overfyldt. Ruller en tur til Næstved Vinhandel og indløser et par skrabelodder, køber en flaske Chablis samt et konfirmationskort til Lauritz og har så stadig penge i overskud til at lægge i kortet til den unge konfirmand. Lidt tekst fremstilles ved hjælp af computeren og jeg går ind og putter kortet i postkassen.
Tidlig eftermiddagskaffe og så tændes tv’et, så vi kan se noget Giro. Katten kommer og vi får en lille ’snak’ inden hun atter vil ud.
Aftensmaden er en svine Mignon, kartofler og sovs. Endnu engang bliver fladskærmen aftenens underholder.

05. maj. Søndag. 11 grader, næsten vindstille fra øst og solen titter frem.
Sover til klokken halv tre, men efter en tur til det lille hus slumrer jeg videre til klokken halv syv. Kabalerne undersøges og så står jeg op og sætter rutinerne på aktiv. Katten kommer på en kort visit.
Bagefter der vask og tørring af håndklæder samt lidt frokost og fruen motionerer.
Jeg slapper lidt efter badet og så er der cykling på skærmen. Atter møder katten op, denne gang har jeg mere tid, men hun går alligevel inden aftensmaden som i dag består af forårsruller, ris og karrysovs. Opvasken tager Aase sig af, hun tømmer opvaskeren og så møder katten sgu op for tredje gang i dag og får noget dåsemad inden vi hygger os til en gammel dansk film, Nyhavns Glade Gutter. Katten går atter ud og jeg ser et par afsnit Frasier inden sengetid.

Vejrdata kan ses her. Vejrdata