I mandags synes jeg det var på tide at se til vor før i tiden meget besøgte badested, sådan lidt uden for den sædvanlige turist vrimmel på Enø.
Der er sædvanligvis fred og ro til at puste ud og / eller bade hvis man er til det.
Tilbageturen lagde jeg over Vesterhave på stier og på den dæmning hvor der principielt er færdsel forbudt. Men det er der vist ingen der overholder….
Som noget nyt, for mig i hvert fald, var der etableret en gangbro til fyret på Vesterhave siden, som jeg naturligvis måtte afprøve, gående….!
Det var lidt mærkeligt at vandre nemt mod fyret, hvor jeg i “gamle” dage har brugt talrige timer på at fiske torsk og rødspætter i spandevis, men dengang måtte man gå på stenene for at komme derud, det gav god balance evne….!
Beklageligvis er der vist ikke en snus at fiske der mere, som følge af erhvervs overfiskning og “fældet” søgræs samt sandpumpning….
På min videre færd via bådbroen til Græshoppen, faldt jeg i snak med en ældre herre (87 sagde han) som ofte motionerede i området, men turde ikke længere cykle, som den unge mand, det var sgu mig han mente…smiley
Rullede derefter en tur over broen for at se det hele lidt fra den anden side, men jeg kunne stadig ikke se nogen gangbro, men da der officielt skal være indvielse den 10 juni, og det er altså i år, må der snart ske noget…!