I går, mandag, nåede jeg at komme på cyklen igen, sidst på eftermiddagen, da Kenny insisterede på at runde Enø i det noget varme / lumre vejr.
Varmt var det sgu, men ikke mere end det stadig var en behagelig tur. Indover broen, halløj hvad er nu det, et gangbrosstykke var monteret, jamen så når de måske alligevel at færdiggøre gangbroen til den 10 juni i år…..
På Enø kystvej er der hastigheds begrænsning på 40 km i timen, ikke at det er problem for os, som sådan, vi overholder altid grænsen, men vi ville sætte stor pris på at billisterne kunne læse, og så overholde disse hastighedsgrænser, men som Kenny nævnte, jo, men hvorfor skulle de det, det har jo ingen konsekvens at negligere disse grænser.

Ingen billeder eller pauser, da vi havde et lyd og lys show ventende i horisonten, så op med farten, under 40 altså, og så mod hovedstaden i bondelandet…
Vi nåede lige akkurat at komme i hus, inden showet begyndte. Timet og tilrettelagt i bedste Olsen Bande stil.
Et enkelt billedet blev dog taget ved hjemkomsten ind over genboens hus.
Tæppe, forestillingen kan begynde….