Selvom jeg hoppede på ryggen af Suzukien, i fredags, er det ikke motorcykler det primært handler om nu. Jeg skulle til indvielse af gangbroen på Græshoppen, og valgte den tohjulede da det så ofte er nemmere at tilsnige sig en p-plads.
Da jeg ikke havde den fjerneste anelse om tidspunktet for indvielsen, var det et skud i tågen at det skulle være om eftermiddagen at vor højtærede borgmester Carsten Rasmussen skulle klippe i den røde snor.
Jeg var dog lidt i tvivl om det ville blive til noget, da håndværkerne myldrede rundt på og under gangbroen indtil ca.10 min før indvielsen…
De omkringstående kunne også høre Carsten nævne at gangbroen endnu ikke var helt færdig, selvom håndværkerne havde arbejdet både nat og dag, men at indvielse var nu..uanset osv……….
Snuppede lige et par billeder incl banner for entreprenøren, til skræk og advarsel, så må i selv om det…..
Et link til Youtube med levende billeder af Gangbro indvielsen.