10 sekundmeter er faktisk temmelig meget når man får vinden lige ind på næsen. Rullede en tur til Enø for en gangs skyld, for at holde lidt øje med Græshoppe gangbroen, og efter bedste overbevisning kan jeg ikke se at der er sket en s… siden den officielle indvielse. Men selvfølgelig kan jeg ta’ fejl, det ville så være første gang……. smiley
Ud til p-pladsen på Enø, og på Enø kystvej gik det stærkt, vinden i ryggen, så farten steg til svimlende 35 km i timen, men alligevel blev jeg overhalet af 4 biler, alle med det ene hjulpar over de dobbelte optrukne streger, den ene med begge hjulpar, og mindst 50 km i timen…fartbegrænsningen er 40, det kunne ha’ skæppet godt i den slunkne statskasse, hvis jeg havde kunne uddele klip & bøder…
Efter vendingen på p-pladsen, gik farten godt nok noget ned, indtil jeg nåede bakken ved Bornakkeskoven, så var vinden igen i ryggen. Op ad bakken i 3. gear, nemlig, det var første gang i år, 3. gear altså. Nåede lige at se at is huset var åbent nu, og så mod byen. Godt 30 km i timen helt frem til rundkørslen før svingbroen. Ja, 10 sekundmeter er faktisk temmelig meget når man får vinden lige i ryggen….smiley
Jeg tænker ofte, ja ja rolig nu, på en cykeltur med en god ven for mange år siden. Han var begyndt at køre rigtigt cykelløb, og han spurgte mig hvordan jeg helst ville ha’ vejret skulle være når jeg cyklede, og jeg svarede selvfølgelig vindstille, for modvind er dog noget irriterende noget….jamen sagde han så, ved vindstille får du jo modvind hele tiden….!smiley