I sidste uge, hvor sommeren viste sig fra sin gode side, nåede jeg faktisk at komme til Enø hele 3 gange, tirsdag, lørdag og om søndagen sammen med Kenny, ind i mellem hækkeklipning og efterfølgende besøg på lossen.
Efter sidste tur og ret nøje granskning af Græshoppegangbroen, er konklusionen vist, nu er den endelig færdig. Slut på den historie…..
En lidt anden historie, og noget mere kedelig, er at jeg synes det står skraldt til med færdselskulturen, ikke mindst på cykelstierne til / fra Enø….
En god gammel regel for gående / løbende / rulleskøjtende har altid været og det skal det sgu forsætte med at være, at disse bevæger sig i modsatte side af den kørende trafik, dvs. med ansigtet vendt mod trafikken. For satan, hvordan kan voksne få sig selv og børnene til at gå med ryggen til knallerter som ofte kommer med 40-60 km / timen…livsfarligt….smiley
Når der kommer modkørende trafikanter, så flyt dig dog ind på én række de få sekunder det varer, og det gælder for alle, også de cyklister som mener de bør følges ad 3 af gangen, samtidig med at de taler med hinanden og i mobiltelefon.
Forleden mødte jeg 2 tosser som mente at de burde køre i den forkerte side af cykelstien ved siden af hinanden lige før et sving, den ene på en p…. ulovlig knallert og cyklisten som vist var godt stiv, det er måske en undskyldning, meeeen, for h……, kun ved mit brøl og min stadig rimelige reaktions evne, undgik vi et knusende nederlag…
Sidst men ikke mindst, når du står af cyklen, så lad dog være med at stille den fra dig midt på cykelstien, ind til siden med havelågen.
Det er dog ganske simple ting der skal til, så som, lad egoismen blive hjemme.!
Og så lige en enkelt bemærkning, lukker man flere biler ind på Enø, synker den sgu da…..smiley