Nu er det sq 10 dage siden at jeg sidst skrev et indlæg på bloggen, men som nogle få måske har bemærket, har det været TDF tid, og som inkarneret TDF fan, tyv stjæler tv transmissionerne sandelig en stor del af ens tid, og når der så også skal grilles med efterfølgende madfrås smiley og et par flasker med skiftende indhold, ses beklageligvis også tydeligt på vægten, smutter tiden sammen med fedtet, hurtig væk mellem fingrene…

To ture til Enø på cykel og en enkelt tur på MC’en til samme destination er det dog blevet til, mellem bygerne og den stormende kuling. Jo, den globale opvarmning viser rigtig sit grimme ansigt, eller er det bare dansk sommer som det alt for ofte har været..?

Desværre har der også vist sig en tragedie af ufattelige dimensioner i Norge.
Som udenforstående kan man faktisk ikke sætte sig ind i omfanget af en sådan tragedie, det er for uvirkeligt…..selvom medierne i al deres usmagelighed forsøger.

Sidst men ikke mindst, lykkedes det så for Amy Winehouse, at tage livet af sig selv, formodentlig…..
Det er, synes jeg, lidt af et tab. Et af de største talenter / musiske begavelser siden
Billie Holiday, er i en alder af kun 27 år, gået bort, sikke et spild, også af livet.