Nogen ville måske mene at al den cykling til Enø er ved at tage overhånd, og de har ganske ret.
Så i denne uge har træneren bestemt, at det er motions- og cykel- fri uge.
Det skal dog nævnes, for fuldstændighedens skyld, at jeg onsdag den 24. & 31. august rundede Enø, samt at jeg den 2. september gik lidt amok, og pedallerede en lang tur, synes jeg da selv.
56 km. blev det til, samt den gule fører trøje.
Næstved, Enø, Bistrup, Fodby, ad Fodsporet og pløjemark til Herlufsholm, videre til Holme Olstrup og for sidste gang (vejen lukkes i dag) gennem Kalbyris skoven mod Østre Ringvej, op ad den væmmelige bakke mod vandtårnet, ned ad den dejlige bakke mod Præstøvej, og så ad Nygårdsvej til klubhuset på Figenvej.
Kort efter vandtårnet passerede jeg en stor rotte, nej det var ikke ham i firehjulstrækkeren, men en rigtig rotte, som minsandten lå og flød og også død midt på cykelstien.
Da jeg fortalte fruen det, synes jeg at kunne spore en anelse overbærenhed. Jeg havde i sidste uge fortalt, at jeg havde mødt en hvid italiener, altså en høne, som gik og hyggede sig ved rundkørslen på Præstøvej, og nu en rotte, ikke hvid altså, men brun, hvad mon det næste bliver lød spørgsmålet, en elefant…?
Den slags skal man bare ignorere…………smiley
P.S. I øvrigt er Fodsporet ryddet for blommetræer og brændenælder, men Henrik nævnte i går, da vi var til ynglingsdatterens fødselsdag, at det ikke er tilladt at bruge Fodsporet, da det havde stået i “Hest og Provst Tidende” at strækningen endnu har status som arbejdsplads, og følgelig er skiltningen ikke tilendebragt med den usikkerhed det medfører for færdslen…