Så er der atter gået en uge, og også i den uge blev det kun til en enkelt torsdags cykeltur til Enø med gummiben, der mangler stadig 47 km for at nå de 1500 km i denne sæson. Motivationen er sgu lidt lav når temperaturen er 6-8 grader, og solen glimrer ved sit fravær. Dog var vejret ganske dekorativt ved aftentid.
Til gengæld har jeg nået, med fruens hjælp, at fælde vort elefantgræs og køre det på lossen. Har så også været til synsprøve hos optikeren, oh skræk og rædsel.
Efterfølgende blev det til en investering i nye briller, en ny brille hedder det vist, købte jo kun et enkelt par. Et enkelt par, det lyder helt forkert…!. Hvor kan jeg hente mine skolepenge….?
Er ved at udfylde ansøgningen om fødevare tilskud til resten af måneden….smiley
Montering af vinterdæk på bilen blev klaret hos Lysen Biler. Mens jeg ventede afsøgte jeg lige området for emner, så er mit valg klar, når jeg vinder den store gevinst.
Et billede nedenfor viser et ret interessant emne, en Nissan Roadster årgang 2005 med 6 cylindre, 272 heste, 3,5 liters motor, og så kommer det kedelige, 430000 kr…..
Fredagen blev blandt andet brugt til at køre, på Suzukien, til Dalmose for at overvære indvielse af Fodsporet.
Men må have misforstået tidspunktet, for jeg kom for sent, heldigvis, så var jeg fri for at høre politikerne ævle…….jeg synes dog at de ca. 50 millioner som er ofret på projektet er givet godt ud, modsat de 5 milliarder som nogen har misbrugt på indkøb af helt ubrugelige IC4 tog.
Ufatteligt at det er muligt at være en så arrogant ignorant, og så ikke drages til ansvar…smiley
Fredagen var også den dag da Kenny valgte at udføre sæsonens største stunt. Ved hjælp af en gren, slog han en kolbøtte med cyklen på skovstien ved Strandskoven.
Han er vist sluppet nådigt fra det, men husk nu hjelmen for eftertiden..!
Lørdagen stod i mc’ernes tegn…mere om det i et selvstændigt indlæg.