05.juli. Mandag. 16 grader også i dag, lidt sol og vinden er i sydøst og der trues med skybrud fra DMI’s side.
Hører Ikke natmanden, men vågner ved godt fem tiden og slår rekorden i 7 meter løb til toilettet. Lægger nogle af kabalerne og så banker fruen. Vi må i gang da vi jo som vanlig har en aftale med John lidt i klokken tolv.
Vi er klar og vejret er ganske lunt, men skybruden står i horisonten. Venter lidt med at komme til på træningscyklen, da den bruges at en bandende og svedig handikappet yngre kvinde, så altid glemmer at spritte redskabet af ved afslutning.
Aase når 10 minutter inden John kommer og går en runde med Aase inden han lægger hende op på briksen og rusker i de træge lemmer. De går atter en tur og så er seancen forbi for i dag.
Vil ruller til Figenvej via Aldi.
Aase går 10 runder med rollatoren og cykler en time, dog i omvendt rækkefølge.
Så er der aftensmad, kartofler, dansk bøf og bearnaisesovs. Ikke vanvittig interessant.
Atter lidt tv og så til køjs.

06. juli. Tirsdag. Minsandten 16 grader, mest skyet og vinden er let fra sydøst.
Vækkes af nattrissen tror jeg, men falder i søvn igen. Vågner lidt i syv. Jøsses, hvad nu, kabalerne får jeg ikke lagt inden fruen banker. Vi gennemfører morgenens plan og så skriver jeg et par e-mails samt foretager en telefonopringning. Så kaster jeg mig atter over at luge ved det nye hegn et par timer. Er ikke færdig endnu, der mangler stadig 5 fag.
Vi spiser en let frokost, mens Aase cykler en god halv times tid. Så tænker jeg det er tid til et bad. Har ikke krudt til mere havearbejde i denne omgang.
Fruen snupper rollatoren og ruller 15 runder, hvorefter vi træner 15 minutter med ’Lars’.
Drikker en kop kaffe og nyder en fransk vaffel. Det regner nu udenfor og bagefter skinner solen, man skulle tro vi var i april måned.
Aftensmaden er frikadeller, kartoffelgratin og lidt bearnaisesovs.
Tv inden sengetid.

07. juli. Onsdag. 17 grader, lidt gråt og vinden er i syd.
Hører en ny nattisse og har satans vanskeligt ved at falde i søvn igen.
Vi må dog op lidt tidligt, da jeg har en aftale med tandlægen om ’udskiftning’ af et par kroner.
Ritualerne udføres og jeg gør mig mentalt klar til tandlægebesøget.
Ad sted til tandlægen som rusker og river i de eksisterende tænder og får efterhånden savet de gamle kroner ned til et minimum. Så kan jeg køre hjem til frokost men kom igen i eftermiddag til montering af kronen. Kører til apoteket og får lidt medicin med hjem til mig.
Vi snupper lige en UZO om eftermiddagen, da jeg ikke må spise noget inden for de næste par timer
Se cykling fra TDF, men fruen er ikke rigtig på toppen, så vi bruger nogen tid på snak.
Aftensmaden er æggekage med kyllingepølser samt et glas vin, eller var det to? Jeg er i hvert fald godt vissen. Det hører der så heller ikke så meget til pga. den medicin jeg indtager. Forbrændingen går uhyre langsomt.
Aase går tidligt til køjs og jeg sætter mig for at se fodbold. Ja, det lykkes at få set ca. 20 minutter og klokken et går jeg til køjs. 😊
Nå, jeg gik vist heller ikke glip af det helt store.

08. juli. Torsdag. 16 grader, svag vind fra sydøst og solen titter frem mellem skyerne.
Aase banker tidligt, men jeg har lige nået at fodre katten. Så er vi i gang med ritualerne.
Jeg er ikke ligefrem sprængfyldt med energi, men får dog samlet mig sammen til at køre en tur i Aldi og købe lidt vin blandt andet.
Så melder Kenny sin ankomst med lidt varer fra Kvickly og en basse til kaffen. Han er klar til at klippe lidt buske og rydde op og det er sgu dejligt at få det gjort, jeg når jo ikke det hele.
Fruen og jeg ruller til Vadestedet og John kommer og herser med Aase efter hun har varmet op på combi cyklen. Så kører vi hjem og nyder kaffen i haven og lidt senere drikker vi et glas rosé og endnu senere bestiller vi lidt mad fra Pyramiden.
Kenny ruller hjemad, tak for hjælpen junior og vi slapper lidt af inden sengetid. Aase løser Ord Guf og jeg ser Frost.

09. juli. Fredag. 15 grader, svag vind fra øst og solen sløres af lysegrå skyer.
Hører nattrissen og hendes telefon, men slumrer så videre inden kabalerne lægges, mangler godt nok en fra nogle dage siden, den må jeg se lidt mere på.
Aase banker ved godt halvottetiden og vi sætter gang i ritualerne.
Katten får sin morgenmad og Aase lægger kabaler og jeg skriver lidt blogindlæg. Både Helle og Kenny har meldt deres ankomst efter frokost. Vi får et par hyggelige timer hvor Coronaen desværre svæver lidt hen over os.
Helle ruller hjemad og sønnike snupper en eftermiddagslur og vi ser TDF hvor Cavendish atter snupper en sejr. Katten møder op og får aftensmad.
Kenny kører hjem for at lave sin egen aftensmad og vi dykker i fryseren og finder noget overlevelseskost.
Lidt kabaler til Aase og jeg ser Barnaby.

10. juli. Lørdag. 15 grader, det regner og vinden er let fra nord.
Fruen skal have lidt assistance ved to tiden, gab. Kan ikke falde i søvn bagefter, så kommer nattrissen og lidt senere katten. Er noget natstående da jeg står op, men vi skal jo i gang.
Ritualerne gennemføres, næsten, for midt i badet forsvinder strømmen og vi rager rundt i halvmørke, men når dog frem til kaffen, men den forbliver kold et kort stykke tid endnu. Efter en halv time kommer der atter lys i det lille hjem. Og morgenkaffen serveres.
Vi er blevet enige om at købe en ledningsfri Dyson, så jeg skal bare lige have fundet den rigtige model.
Fedesens forbandede hund gør og gør, selvom de står ude sammen med dem, er der ingen der forsøger at få den til at holde kæft. Har vist tidligere skrevet hvad jeg mener om den dysfunktionelle familie.
Vi ser lidt cykling til kaffen og lidt senere en let anretning med kold kartoffelsalat og en lun krebinet.
Katten kommer og får aftensmad inden han atter lister udenfor.
Ved ikke hvad Aase ser, men jeg kaster mig over en Barnaby som jeg ikke har set tidligere.
Katten kommer og får natmad.

11. juli. Søndag. 10 grader, nå da, vi nærmer os vist vinteren. Lidt gråt, men solen forsøger sig. Vinden er svag fra nord.
Hører vist ikke nattrissen og vågner ved halvsekstiden. Kabalerne lægges og katten får morgenmad og jeg står op ved halvottetiden og vækker Aase. Bryder rutinerne en anelse da vi bader samtidig, så fruen kan blive vasket grundigt på ryggen med børste, da hun ofte klør lidt vel rigeligt, påstår hun. 😊
Kaffe og bagefter motion, vi ligger skam ikke på den lade side selvom det er søndag. Et kvarter med ’Lars’, 15 runder med rollatoren og så 1 time med ’cyklen’
Eftermiddagen går stort set kun med at se cykling og afslapning, jeg er ualmindelig træt i øjeblikket, hvilket gør at kun det mest nødvendige foretages.
Vi spiser en laksemad samt en ostekiks til aften sammen med et glas hvidvin til at skylle med.
Gider ikke se tv og efter Aase er gået til køjs, sidder jeg lidt udenfor og katten får natmad.

Statistikken er sat i bero indtil videre, men aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata