20. september. Mandag. 8 grader, svag vind fra nordøst, solen skinner fra en skyfri himmel.
Hører ingen nattrisse, men hun har været her ser jeg ved sekstiden. Lægger nogle kabaler og står så op for at vække Aase, da vi jo har lidt træning foran os.
Rutinerne udføres og så går jeg i bad.
Ad sted til Vadestedet hvor vores ’private’ p-plads er optaget, men vi finder en anden. Aase ruller ca. 15 minutter på combi træneren inden John kommer og inviterer fruen til en gåtur rundt i lokalerne inden der skal udstrækkes arme og ben.
Jeg ruller 10 minutter på en kondicykel mens Aase udsættes for terapi.
Så kører vi en tur i det ’nye’ Aldi så Aase kan komme med ud og rode i varerne. Desværre har de ikke den rødvin vi plejer at drikke, katastrofen er overhængende, heller ikke tranebærsaft har butikken. Det er vist nogle elendige bestyrere Aldi bruger. Vi lister forbi den gamle Aldi og køber det manglende.
Hjem til lidt oprydning og lidt cykling på fladskærmen og så er der biksemad med spejlæg.
Redigerer et par blogindlæg og lægger dem på nettet. Lidt tv og aftensmad til katten inden jeg går til køjs.

21. september. Tirsdag. 8 grader, lidt gråt og vinden er svag fra sydvest.
Hører ikke nattrissen og vågner omkring klokken seks. Lidt kabaler og så står vi op og starter dagen på sædvanlig vis. Taler lige lidt med Kenny, som jo stadig ligger underdrejet med snot og nu også en lungebetændelse.
Aase går de 15 runder og cykler en time og så en ganske let frokost inden Helle kommer på en visit et par timer til en snak og en kop kaffe så vi kan høre nyt fra det store ’udland’. Det uden for Figenvej. 😊
Ellers springer vi ikke rammerne for udfoldelse. Aase rydder op på sit værelse og jeg skriver blogindlæg.
Spiser frokost til aften med et par snapse til og ser lidt ligegyldigt tv inden sengetid og vores sorte ven får natmad.

22. september. Onsdag. 8 grader, solen begynder at titte frem, vinden er svag fra sydvest.
Hører nattrissen og slumrer videre. Klokken seks vågner jeg og kabalerne lægges.
Fruen vækkes og dagens rutiner tager sin begyndelse. Havde nogle klare mål for dagen i dag. På loftet efter noget malerværktøj, det fandt jeg, samt et pat sorte poser med spånkurve til blomster og en del papkasser. Ad sted til lossen med ’overskuddet’ Begynder at rydde op i soveværelset og sætter min gamle racercykel til salg på Facebook. Den har godt nok et par defekter som skal behandles. Den kan dog stadig bruges som reservedele og eller som cykel på en smarttræner. Jeg har kørt mange km på smarttræneren med den cykel.
Anette kommer på visit og sludrer med Aase mens jeg roder efter emner til lossen.
Hun har endnu ikke fundet en ny beboelse og huset er solgt pr. 1. november.
Vi spiser fløde kartofter og chorizo pølser og bæller lidt hvidvin til. Jeg får som så ofte tidligere lidt for meget vin, der skal sgu heller ikke meget til, og falder hen mens jeg ser Spise med Price. Nå, men du må i gang med at hjælpe fruen til køjs, og bagefter redigerer jeg blogindlæg og hører lidt muzak fra YouTube.

23. september. Torsdag. 15 grader, vinden er frisk fra vest og solen er fraværende.
Nattrissen høres og så slumrer jeg til klokken halv seks, hvor fruen har brug for lidt hjælp og hvor katten banker på vinduet. Morgenmad misser, lidt tidligt måske.
Lægger kabalerne og slumrer en times tid mere inden vi sætter gang i dagens faste opgaver. Vejrprofeterne har lovet storm, men den synes aldrig at nå Figenvej. Efter frokost gør vi klar til Aases træning, vi må udstyre fruen med et regnslag, da det i korte perioder sjasker ned.
Vi når dog Vadestedet uden de store problemer og Aase varmer op som sædvanligt inden John kommer og slæber hende med ind i det tilstødende lokale mens de øver at gå med krykke / stok. Så en tur i barren hvor det stort set flasker sig for Aase.  Jeg når lige at cykle i 10 minutter inden vi atter vender næsen mod Figenvej. Det er hjemme vejr synes katten, som ikke har været ude siden i morges. Jeg roder ellers lidt i soveværelset, men det anfægter ham ikke. Først da vi skal i gang med aftensmaden kommer han og får mad inden han sniger sig ud. Vi spiser i dag veganer bøffer med kartofler og bearnaisesovs til. Skyller også lidt med rødvin og sangria.
Så er der mulighed for at se lidt tv, men jeg vælger at redigere blogindlæg. Katten har ikke fået natmad.

24. september. Fredag. 12 grader, blæsende fra vest og det er gråt.
Hører ikke nattrissen, for det er en ung herre, som vist har været her tidligere. Han er i hvert fald rutineret i ’montering’ af bleer. Han var her ved tre tiden og jeg kan sgu ikke falde i søvn igen. Satan og helvede. Lægger kabaler og forsøger så at få styr på hvad jeg vil foretage mig i løbet af dagen.
Katten banker på vinduet ved 4tiden og da jeg alligevel ikke er faldet i søvn, står jeg op og fodrer rovdyret som så går ind og sover i soveværelset.
For satan, klokken seks er han der igen og endnu engang får han en lille bid at spise. Så kan du godt smutte missemand. Han lægger sig i atter soveværelset.
Vi starter dagens rutiner og ved 10tiden drøner jeg på apoteket, i Fakta og ender med at gå i Aldi, hvor der er godt proppet med kunder inden jeg når ud.
En af flaskerne med opvaskemiddel lækker og svinder både sko og bæreposer.
Vi ser lidt cykling og i dag er Rolf Sørensen på banen igen. Det må være lidt svært at starte igen med nye medkommentatorer efter Chris Ankers død. Erfarer at Rasmus Staghøj og Rolf skal kommentere VM i linjeløb på søndag. De tre havde skabt en trio som virkelig formåede at nå ud til cykelpublikummet. Jeg synes det er dybt beklageligt at et sådan team skal smadres af en meningsløs ulykke.
Vi spiser en laksemad, en dyrlægens natmad samt en ostekiks, mens vi skyller ned med hvidvin.
Så går fruen over til ’Vild med Dans’ og jeg skriver lidt blogindlæg og vil senere se Frost, men øjnene vil ikke samarbejde og jeg går til køjs.

25. september. Lørdag. 14 grader, noget blæsende fra nordvest og hvide totter flyder over himlen og skygger lidt for solen i perioder.
Vækkes omkring halvtre og hjælper fruen på toilettet. En halv time senere kommer nattrissen og ved sekstiden kommer katten og vil have morgenmad. Han lægger sig i soveværelset og jeg lægger nogle kabaler, men mangler en enkelt da vi står op og starter på dagens program.
Aase mener vi har noget sengetøj som godt kunne trænge til udskiftning og det har Kenny også, så vi har aftalt med sønnike at vi drøner i Jysk i morgen,
Jeg vasker håndklæder og holder lidt øje med fruen, mens hun drøner rundt i huset med rollatoren. Bagefter hopper hun på cyklen og ruller en times tid, mens VM for damer ruller over skærmen.
Jeg flytter vores ’trådløse’ udstyr ind i et skab som jeg købte for to uger siden, men opdager undervejs at ledningsførelsen ikke er hensigtsmæssig når udstyret skal stå i et skab. Det må rettes på et senere tidspunkt, da jeg er nødt til at afbryde for både tv og Internet imens.
Så er der flødekartofler og mørbrad på menuen, samt en god og fyldig Italiensk rødvin fra Puglien indkøbt af Helle. Lidt tv og mad til katten og det er sengetid.

26. september. Søndag. 13 grader, delvis solskin og vinden er let fra vest.
Hører trissen, som var ny her på stedet. Lægger kabaler og slumrer så til næsten klokken syv.
Vækker Aase og søndagen ritualer indledes. Efter morgenmaden og lidt administrativt fedteri, kører Kenny og jeg til Jysk for at Kenny kan købe nye dyner og puder, vi skal også brug en pude og nogle stræklagener.
Går en tur ind til Onkel Harald, når vi nu var i kvarteret. Kenny for at købe silikonespray og jeg for at købe fuglefrø. Så går det til Figenvej via Hvedevænget, for at se noget VM i cykling for herrer.
Det er jo en heldagsforestilling og vi har en del gode danske ryttere med og dem er der stor forventning til, men en del af dem udgår efter styrt og til sidst er der kun Michael Valgreen der kan gøre sig gældende og det bliver til en tredje plads. Aase når undervejs at gå de 15 runder i huset og cykle en time. Lidt kaffe og citronmåne mens cyklingen ruller over skærmen bliver det også til.
Så bestiller vi lidt spiseligt fra Pyramiden og Kenny rulles efterfølgende til Hvedevænget.
Lidt tv med Anna og Anders, der er taget til Færøerne. Lærte mere om de øer på den time end jeg vidste i forvejen. Sengetid for pensionister.

Statistikken er sat i bero indtil videre, men aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata