09. januar. Mandag. 4 grader, gråt og det regner periodevis, vinden er let fra sydvest.
Hører trissen, hun er her ved to tiden. Slumrer til klokken fem og så kniber det lidt med at falde i søvn igen.
Står op ved godt syvtiden og begynder at forberede at vi skal ud ad døren sidst på formiddagen. Aases træningsdag, men jeg venter til næste uge.
Ringer til fodterapeuten, som var syg i sidste uge og det er hun så også i dag. Mie lover at aktivere Jane, når det er muligt.
Vi ruller til Vadestedet i pisse regnvejr og jeg betaler en regning fra sidste år og Aase går i gang med cyklingen, men da vi var sent på den i dag, blev det ikke til meget.
Vi ruller til Figenvej og slapper lidt af, jeg gør i hvert fald, har ikke sovet godt i nat.
Aftensmaden er flødekartofler og en svineschnitzel og alt det vand vi kunne drikke.
Lidt tv og katten samt pensionisterne går til sengs.

10. januar. Tirsdag. 4 grader, gråt, svag vind fra sydvest.
Hører ingen trisse og dog. Sover til klokken fem og vågner med feber. Satan og helvede, hvad er nu det?
Har svedt i nat, så det er ikke overraskende at der er lidt feber, 37,7 er lidt over min normal.
Lægger kabaler og står så op ved ottetiden og sparker gang i dagens ritualer.
Da de er overstået, drøner jeg en tur i Aldi, hvor kattemaden selvfølgelig var udsolgt.
Hjemme igen og Aase træner det bedste hun har lært, 15 runder og tre kvarter på cyklen. Jeg holder lidt lav profil da også maven er lidt utilbens.
Sover en lille times tid sammen med katten inden han får noget at spise og lister ud.
Vi spiser suppe til aften og Risi Frutti til dessert.
Lidt tv til pensionisterne og vi går til køjs samtidig med katten.

11. januar. Onsdag. 5 grader, gråt og det regner og vinden er frisk fra sydvest.
Sover til klokken fire og lægger så kabaler og småslumrer videre til fruen banker.
Rutiner startes og så skiftes sengetøjet og det brugte vaskes og tørres.
INR tages og den er inden for normalområdet.
Så får vi for eftertiden leveret medicin direkte fra apoteket hver 14. dag. Dvs. at vi ikke længere får besøg af medicindamerne mere. Det er jo både godt og ondt.
Aase lægger kabaler og jeg slapper lidt sammen med katten. Hverken katten eller jeg synes at være helt på toppen. Aftensmaden er hurtigmad fra Aldi.
Lidt ligegyldigt tv og så er det sengetid. Katten virker utilpas og spiser næsten intet og sover meget.

12. januar. Torsdag. 5 grader, mørkt og regnfuldt, vinden er frisk fra sydvest.
Hører trissen klokken to og sover lidt afbrudt til klokken fire og lægger så alle kabalerne inden jeg forsøger at slumre videre indtil ritualerne startes ved otte tiden.
Vasker og tørrer tøj til den store guldmedalje. Ringer til et par fodterapeuter, men dem jeg ringede til tog ikke nye kunder før til jul. Forsøgte så en tredje gang og denne gang var der bingo. Jeg fik en aftale i morgen og Aase om 14 dage. Mine store tæer er ved at forhindre mig i at gå normalt. Nedgroede negle hedder det vist. Hende vi havde fra starten af, har vi aldrig hørt mere til.
Vi spiser kylling nuggets med kartofler og karry dressing fra Gordon. Det smagte fortræffeligt.
Tv-aviser og jeg ser en Barnaby.

13. januar. Fredag. 5 grader, mørkt og det blæser kraftigt fra sydlige retninger.
Vågner flere gange i løbet af natten og har ondt i mine store tæer. Det er sgu godt at jeg har en aftale i dag.
Rutinerne startes og så smutter jeg i bad og vasker tæer. 😊
Ad sted til fodterapeuten og hvis det ikke havde gjort ondt tidligere, kom det sgu til det nu.
Hun renser omkring neglene og påsætter en bøjle på begge tæer og så skal jeg komme igen om ca. seks uger. Jeg ruller hjem og håber smerterne tager af i løbet af aftenen.
Katten befinder sig tydeligvis ikke rigtig godt tilpas og småsover forskellige steder og vil ofte ud. Hvis han ikke får det bedre, kommer jeg vist til at få en dyrlæge til at se på ham i næste uge.
Vi spiser flødekartofler og en krebinet med citronfromage til dessert.
Noget tv til pensionisterne og vi lister tidligt i seng samtidig med katten.

14. januar. Lørdag. 5 grader, solen kæmper for at gennembryde mørket og vinden er frisk fra sydvest.
Hører trissen og må op en tur, men sover så til klokken seks. Kabaler og så rutinerne.
Jeg er fuldstændig tom inde i hovedet og kan ikke tage mig sammen til en skid. Jeg har i denne uge atter nået at nulstille den giftige smertestillende medicin, men betaler vist prisen endnu engang. Snupper en halv dosis af en de Tramadoler jeg har tilbage, for i det mindste at komme op til overfladen. Efter en times tid hjælper det lidt. Det er vist farligt stof jeg har indtaget i små fire måneder. Min tilstand i dag kan vist minde noget om en form for depression tror jeg. Øv, øv.!
Tvinger mig ind på løbebåndet i 10 minutter og så 10 minutter på spinningscyklen. Indtager noget energidrik undervejs.  Kaffe og Bodils banankage er altid godt.
Til aften Basmatiris og sammenkogt kylling smagte ganske udmærket. Så forsøger vi at finde lidt underholdning til aftenen i tv, jeg fandt en Barnaby og Aase X-Factor.
Katten ser vi ikke så meget til og han spiser intet, men ser ikke ud til at mangle noget. Jeg er dog lidt bekymret for den ældre sorte herre.
Vi går til køjs i fornuftig tid.

15. januar. Søndag. 4 grader, blæsende til stormagtige vindstød fra sydvest og ind i mellem pisker regnen ned.  Hører trissen og har vanskeligheder med at sove videre. Søvnen bliver afbrudt periodevis og da jeg står op ved halvottetiden, er jeg sgu mere træt end da jeg gik i seng. Fruen banker og så er det bare at komme i gang med ritualerne. Da vi er gået over til timeafregning af el, er det bare at gå i gang med opvasker, vaskemaskine og tørretumbler da strømmen er billig i dag.
Lidt frokost og så går fruen de 15 runder og cykler lidt og jeg når i bad og en tur til Aldi og glemte min huskeseddel hjemme. Linda kommer med gule ærter og flæsk som hun har tilbudt os at smage, da en veninde som har en restaurant, har fået lavet for meget. Smager fint, men det bliver vist aldrig en ynglings ret. Lidt Barnaby til undertegnede og Aase ser noget underholdning. Så nærmer vi os sengetid.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata