16. januar. Mandag. 4 grader, solen viser sig i korte perioder og vinden en nu på det ’normale’ niveau, let fra vest.
Hører ikke trissen og sover til klokken fire og må ud på en lille tur.
Lægger kabaler og småslumrer lidt og står så op ved halvottetiden. Ritualerne aktiveres og vi gør os klar til en tur på Vadestedet med efterfølgende fysioterapi. Det er lidt køligt men der er jo varme i bilen. Jeg får en tur på briksen hos Pernille, mens Aase bliver fulgt rundt i lokalerne. Hjemme igen og vi spiser en let frokost og så ringer Pia og vi får en snak om jul og nytår samt Pias gode konfekt og bagværk.
Bagefter ringer vi til Bodil B. L. og får en snak og hun kommer en tur her over midt på ugen.
Så slapper jeg lidt mens Aase rydder lidt op. Aftensmaden vælges og i dag er det gullasch og kartoffelmos.
Som så ofte før ser pensionisterne lidt tv-aviser og andet ikke for kedeligt tv.

17. januar. Tirsdag. 3 grader, noget gråt let vind fra sydlige retninger.
Vågner ved firetiden og går en lille tur og snupper så et par timer mere i køjen inden kabalerne lægges og ritualerne igangsættes lidt sent.
Jeg slapper lidt og Aase går i gang med at tørre støv af og støvsuge hvor hun kan komme til det.
Jeg snupper 2 x 10 minutter i fitness lokalet og får ellers ikke foretaget mig så meget andet.
Aftensmaden er, hvis det ellers kan kaldes mad, en bøfsandwich.
Lidt lykkehjul til fruen og jeg ser en Barnaby og bagefter smutter vi til køjs.

18. januar. Onsdag, 2,5 grader står der på vejrstationen og det er morgenens udetemperatur. Vinden er svag fra sydvest og solen kæmper for at komme frem.
Hører trissen og må op da hun er gået. Vågner flere gange og starter så på kabalerne ved godt sekstiden.
Står lidt tidligere op da vi venter at Bodil B.L. kommer på visit i eftermiddag og vi skal have gjort lidt rent i løbet af dagen. Jeg ruller en tur på apoteket og bagefter i 365 for at forsætte til Næstved Vinhandel og blomsterhandleren for at købe en lidt sen fødselsdagsgave til Bodil.
Alt lykkes og Aase har støvet rundt det meste af dagen og jeg kommer hjem og kører en tur med mister Dyson.
Så kommer Bodil medbringende den lækre banankage og vi får et par hyggelige timer.
Vi spiser flødekartofler og marineret svinemørbrad til aften. Og så kaster pensionisterne sig over tv’et.
Noget senere går de til køjs.

19. januar. Torsdag. 1 grad, noget gråt og der kommer lidt sne / slud. Vinden er frisk fra syd.
Hører den mandlige trisse og katten kommer og vil ud.
Slumrer til ved sekstiden og lægger så kabaler. Fruen banker og vi står op og sparker gang i rutinerne.
Det sner lidt, men også kun lidt. Havde tænkt mig at rulle på lossen, men det er pivende koldt, så jeg holder lidt igen med udendørssyslerne. Nå, vover mig alligevel i Aldi, hvor en ’Hassan’ var vred på pigerne og skubbede lidt til den ene, men gik dog sin vej. Han var vist utilfreds med prisen på et eller andet.
Hjemme hvor fruen motionerer det bedste hun har lært. Jeg følger eksemplet og springer adræt på løbebånd og spinningscykel. Uha, siger jeg bare, hvor er jeg i dårlig form.
Rester fra i går udgør aftensmåltidet, samt en gang citronfromage. Underholdning til Aase og Barnaby til mig og så godnat.

20. januar. Fredag. 2 grader, lidt gråt og lidt sol og det er faktisk vindstille.
Er vågen engang midt på natten, men sover så til ved sekstiden. Kabaler og så ritualer. Vasker og tørrer tøj og så mens Aase cykler ruller jeg en tur på lossen med fortrinsvis pap.
Hjemme igen og snupper en let frokost mens Aase går de 15 runder med rollatoren.
Slapper lidt og holder lidt øje med katten som der bestemt ikke er meget krudt i. Han ligger lidt inde på min seng mens jeg roder med computeren.
Vi spiser kalkunfrikadeller, kartofler, rødkål og tyttebærsovs til aften. Meget velsmagende.
Masser af Barnaby til mig og noget om forsvundne arvinger til Aase. Så er det sengetid.

21. januar. Lørdag. 0 grader, svag vind fra sydvest, og det er ikke helt så mørkt som det ofte har været i den seneste tid.
Hører trissen, men slumrer videre og vågner ved fem tiden, går en tur og lægger så kabalerne og småslumrer lidt. Står op ved godt halvottetiden og starter lørdagens ritualer.
Efter morgenmaden slapper jeg lidt, synes ikke jeg har den bedste dag i denne uge. Snakker lidt med katten som virker umådelig uoplagt.
Let frokost og Aase hjemmetræner som sædvanlig. Jeg ruller en tur på Hvedevænget hvor Lene og Kenny rydder op. Jeg tager MB med til Figenvej. Ser lidt film i tv’et og sidst på eftermiddagen henter jeg Lene og Kenny som bestiller pizza til aften og vi får en god sludder og spiller lidt MitÅrti 70’erne, Lene og Kenny vinder. Ruller Søborg borgerne til stationen. Lidt tv og så er vi ved at være udbrændte for i dag.

22. januar. Søndag. 0 grader, svag vind fra sydvest. Lidt mørkt.
Vågner engang i løbet af natten, men sover videre til klokken seks. Lægger kabaler og småslumrer lidt og står så op for at forberede søndagsritualerne. Katten ser vi ikke meget til, men han sover herinde.
Aase går i gang med dagens motionsprogram og jeg hepper.
Ser lidt ubehagelige nyheder fra tv’et og beslutter så at gå i fitness rummet. Snupper 2 x 11 minutter på redskaberne. Så er det tid til aftensmaden, som er kalkunschnitzel, med ris og sød chilisauce. Smagte fortræffeligt. Katten er i dag næsten helt inaktiv og i morgen må og skal jeg finde en løsning på hans tilstand. Atter lidt ulødig underholdning til pensionisterne fra tv’et.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata