13. februar. Mandag. 4 grader, lidt gråt og vinden er frisk fra sydvest.
Hører trissen, men forsøger at slumre videre til klokken seks. Kabaler og så en time mere i køjen inden ritualerne begyndes.
Vi skal jo være klar hen mod frokost så vi kan komme til Vadestedet i god tid.
Her til morgen er haven blevet til en dyrehave. 2 rådyr spiser lystigt af fuglefoderet.
Vi er klar til turen til Vadestedet og får sat Aase på cyklen inden jeg får massage af Pernille. Denne gang fik jeg ikke så ondt bagefter som sidste gang. Vi ruller en tur mod Aldi bagefter og får købt en del af de ønskede varer med hjem, men langt fra dem alle. Der mangler til stadighed mere og mere på hylderne.
Vi spiser rester til aften og ser så lidt tv-avis som i dag har fokus på Ufoer.
Aase får ringet til et par af niecerne og ser Hammerslag. Jeg ser Den Sidste Breddegrad og De Danske Kamppiloter.

Vor lokale dyrehave.
Rådyr i vores have.

14. februar. Tirsdag. 2 grader, svag vind fra sydvest og det er lidt gråt.
Hører trissen og forsøger at slumrer videre og det lykkes til klokken godt fire. Kabaler og så lidt mere slummer. Står op ved halv ottetiden og sparker gang i ritualerne.
Synes jeg er lidt slap, men formår dog at kommer en tur i motionsrummet og snuppe 2 x 12 minutter på redskaberne og bagefter udfører jeg alle Pernilles øvelser. Aase går de 15 runder og cykler en godt halv time.
Ser lidt cykling på fladskærmen. ”Aftensmaden” er bøfsandwich og Rici Frutti.
Lidt pensionist tv og en Barnaby og så er dagen gået.

15. februar. Onsdag. 0 grader, gråt og vinden er svag fra sydvest.
Hører trissen men sover dog videre til ved godt firetiden. Det er åbenbart ved at være en vane at vågne på det tidspunkt. Lægger kabaler og slumrer så til klokken næsten otte.
Det er nu tre uger siden vi måtte lade Sorte aflive og det plager mig stadig. Savner ham sgu.
Op og i gang med ritualerne og så har jeg til hensigt at rulle en tur på lossen med dele fra overskudslageret.
Det tog ikke så lang tid og så er jeg hjemme for at se lidt cykling fra Spanien og bagefter Portugal.
Kaffe og lidt senere græske frikadeller med tilbehør inden vi i tv-avisen ser den rædsomme virkelighed fra Ukraine, Tyrkiet og Syrien. Forsøger at se lidt Barnaby, men den var ikke i fuld længde, så den blev slettet.
Ikke mere nyt under solen, så pensionisterne går til køjs.

16. februar. Torsdag. 2 grader, noget gråt og det småregner, vinden er let fra sydvest.
Hører ikke trissen og sover til klokken næsten fem. Kabaler, slumrer så videre og vågner sgu først ved ottetiden. Malte kommer på et kort besøg. Ritualerne igangsættes og bagefter springer jeg ind i motionslokalet og bruger 2 x 12 minutter på redskaberne. Så lidt udstrækning og 6 x af Pernilles 5 øvelser.
Har en god dag uden de store ryg og ben smerter.
Lige nu sidder Leo og kigger ind ad vinduet.
Vi gør så småt klar til en tur til Vadestedet, hvor Aase jo har en aftale. Efter en lille halv time rulle vi atter mod Figenvej og eftermiddagskaffen samt noget cykling fra Algarve i Portugal. Danske Magnus Cord vinder dagens etape. Aftensmaden er et stykke med ferskrøget laks samt en ostekiks, begge dele med et glas øl til.
Lidt pensionist tv og så stiles der mod køjen.

17. februar. Fredag. 4 grader, gråt og regnfuldt, 12 millimeter er der kommet de sidste 12 timer. Vinden er frisk fra sydvest. Der er lovet storm / orkan for det nordlige Danmark.
Hører trissen ganske svagt og sover videre til klokken fem. Kabaler, og lidt mere slummer og så er det op og starter ritualerne.  I modsætning til i går, har jeg både smerter i ryg og ben i dag og er skidetræt.
Ingen motion til mig, men Aase går de 15 runder og cykler en god halv time.
Jeg henter Kenny ved Kvickly. Vi har tid til at snakke lidt i dag, da han ikke skal til Maribo. Vi ser lidt cykling og drikker kaffe og til aften nakker vi en pizza. Vi fik snakket og hygget inden sønnike køres til stationen for forhåbentlig at nå Søborg i god behold. Det lykkedes, skriver han.
Aase ser X-Factor og jeg en Barnaby.

18. februar. Lørdag. 5 grader, lidt gråt og det blæser stadig en del fra nordvest.
Hører trissen, men slumrer videre til klokken seks. Kabaler og så faldt jeg sgu i søvn igen og vågnede kvart over otte. Rutine start og efter morgenmaden og have lagt håndklæder med videre i vaskemaskinen ruller jeg mod Aldi. Hvor udbuddet stadig bliver mindre og mindre. Hjemme igen og mens Aase støver af i stuen, smutter jeg en tur i motionslokalet og får 2 x 13,30 minutter til at gå. Så er der udstrækning og Pernilles øvelser x 10.  Let frokost og så er der lidt cykling på fladskærmen.
For øvrigt er det i dag for tre år siden Aase blev kørt ned og invalideret af en møgkælling. Undskyld mit sprogbrug.
Kaffe og fastelavnsbolle indtages og så slapper vi lidt indtil aftensmaden, som i dag er kalkunschnitzler med tilbehør. Tv-aviser som begge siger det samme, Putin er farlig. Jamen så se dog at få taget luften ud af den løgnhals og tag så kineseren XI med i samme varme. Kunne nævne et par stykker mere, men husker ikke navnene lige nu.
Lidt tv til pensionisterne og da jeg har drukket et par glas rødvin, kniber det sgu gevaldigt med at følge med i Barnaby. Godnat.

19. februar. Søndag. 0 grader, klart og vinden er let fra nordvest.
Hører ikke trissen, men hun har været her tidligt ser jeg senere på overvågningskameraet.
Vågner ved fem tiden og lægger kabaler og sover så lidt igen til klokken halv otte. Op og i gang, men fruen er lidt langt væk og der går en lille halv time inden jeg går ind og vækker hende. Ritualerne startes og så ordner jeg lidt regnskab inden Aase går de 15 runder og cykler en lille time. Jeg springer motionen over, næsten. Tager fat til håndvægtene og bruger et kvarters tid med dem.
Så er det min badetid og bagefter er der cykling på fladskærmen. Det går en stor del af eftermiddagen med.
Kaffen springer jeg over og til aften er der lasagne på menuen, men her må jeg have Aase hjælp til at forberede ingredienser i et ildfast fad. Nå, helt godt blev det sgu ikke, pladerne blev ikke bløde selvom jeg fulgte opskriften. Det blev ikke et hit, tror vi vælger den ret fra for eftertiden.
Så er der oprydning og tv-avis. Lidt senere underholdning til pensionisterne inden sengetid.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata