27. februar. Mandag. Minus 1, helt klart, og vinden er ikke eksisterende.
Hører ikke trissen og sover til klokken godt fire og går en runde og sover så videre til klokken syv. Ups, hvad så med kabalerne senior. De må vente. Fruen banker og mandagen går i gang med alle ritualerne.
Vi gør os klar til en tur mod Vadestedet hvor dagens mishandlinger foregår.
Efter en halv times tid stikker vi så af igen. Gør holdt ved Rema, gisp, og forsøger at finde rundt i det ukendte land for at se efter tomatjuice som fruen har fået passion for. Køber andre fornødenheder og så går turen mod Figenvej. Hjemme og sætte på plads og fremstille en minimal frokost. Slapper lidt og ser på bonen fra Rema at jeg har købt et ’blandingsprodukt’ til en tyver, men jeg kan sgu ikke finde et sådan produkt i min besiddelse. Jeg må jo spørge, når / hvis jeg ellers viser mig i den biks igen.
Aftensmaden er frikadeller, samt kartofler og sovs og lidt blommemarmelade. Alt sammen ganske velsmagende. Atter lidt tv til pensionisterne, ved ikke hvad Aase ser, men jeg kaster et blik på en udsendelse om gruppen Queen. De var bare rigtig gode. Sengetid.

28. februar. Tirsdag. Nul grader, fortæller vejrstationen. Solen skinner oven over tågen og vinden er svag fra nordvest.
Hører ikke trissen men vågner sgu atter ved godt firetiden og lægger månedens sidste kabaler inden jeg slumrer lidt videre til Aase banker. Op og i gang med ritualerne og så træner vi begge en times tid. Aase med de 15 runder og lidt cykling og jeg med Pernilles øvelser, samt lidt løften håndvægte inden jeg bruger 2 x 15 minutter på bånd og cykel.
Ruller en tur i Sct. Jørgens Park for at købe lidt smørrebrød til pensionisterne i dagens anledning. Runder lige blomsterbutikken og apoteket samtidig.
Hjemme igen og hilser på Sofus, som ofte viser sig når bilen kommen kommer. Man kunne sgu fristes til at tro han kan kende bilerne fra hinanden. Hanne var også hjemme, da hun havde en fridag.
En kop kaffe og en kage frister, da vi sprang frokosten over.
Lidt cykling på fladskærmen og i dagens anledning spiser vi smørrebrød til aften og skyller med en par snapse og et glas køligt øl. Det smager altså godt. 😊
Lidt tv med billedeudfald og så nærmer vi os sengetid.

01. marts. Onsdag. Minus 4 grader, svag vind fra vest og solen skinner gennem lette skyer.
Hører ikke trissen, men må op som sædvanlig ved godt firetiden, slumrer videre til ved fem tiden og lægger så kabalerne. Op og starte rutinerne og bestiller jeg en tid til Aase hos en ny fysioterapeut som er gearet til behandling af inkontinens.
Aase går i gang med rengøring i huset og jeg går i motionslokalet og snupper alle Pernilles øvelser x 12 og lidt vægttræning samt 2 x 15 minutter på spinningscykel og løbebånd. Men i dag var cykelturen ved at tage pusten fra mig. Men det skal vel bare trænes væk? Så er det badetid og om et par timer kommer Peter fra Næstved Haveservice en tur forbi, så vi kan drøfte hvad der skal foretages i haven i indeværende år.
Så kom Peter og vi gik lige en runde og aftalte hvad der forventes foretaget. Vi nedlægger elefant græsset permanent. Lidt afslapning og så gøres aftensmaden klar og bagefter lidt tv og Barnaby, som jeg faldt i søvn til. Fruen går til køjs og det gør jeg så også.

02. marts. Torsdag. Minus 4 grader, rim på græs og tage, solen skinner og vinden er svag fra nordvest.
Hører trissen og må op bagefter. Slumrer videre til ved fem tiden, hvor kabalerne lægges inden jeg slumrer lidt videre. Nå, op og sætte fut i ritualerne. Bagefter lægger Aase kabaler og jeg sprinter til fitness lokalet og går i gang med håndvægte, 5 øvelser x 12 og 2 x 15 minutter på redskaberne.
Eftermiddagen går med lidt cykling på fladskærmen og afslapning.
Aftensmaden er rester fra køleskab og fryser.
Vi ser lidt pensionist tv og der er sgu ikke meget nyt under solen. Ser halvdelen af Barnaby fra i går som jeg havde optaget, men i går faldt jeg jo i søvn. Ser den næste Barnaby fra ’lageret’. Havde jeg været 20 år yngre tror jeg sgu jeg var flyttet til England og de områder der lægger jord til serien. Sengetid for pensionister.

03. marts. Fredag. Minus 2 grader, tåge og svag vind fra vest.
Hører trissen og sover i det hele taget aht. Lægger kabaler og forsøger at sove lidt, men nej. Fruen banker og tagen tager sin begyndelse med rutinerne. Bagefter ruller jeg en tur, først i Aldi og bagefter i Rema. Må jo vænne mig til at handle i Rema, selvom jeg finder det svært. Synes der ofte mangle prisskilte på varerne og alt for ofte er man ved at fylde hylder og frysediske til gene for kunderne.
Hjemme igen og så er det badetid og cykling på fladskærmen. Leo kommer på visit et par gange, men han kan stadig lugte den Sorte Mand på måtterne og smutter så igen.
Henrik kommer på en kort visit og har medbragt vin og chokolade, som vi vil forsøge at kæmpe os igennem. 😊 Tak for visitten Henrik.
Til aften er menuen stegt fisk og stegte kartofler med grønærter og remoulade samt et glas hvidvin.
Forsøger at følge lidt med i tv-aviser samt et par andre udsendelser, men nej, øjenlågene har deres egen vilje. Hjælper fruen til køjs og går så mod min køje.

04. marts. Lørdag. 2 grader, nogen sol og lidt skyer og vinden er let fra nordvest.
Hører ikke trissen, men er vågen på et tidspunkt, men sover så videre til ved seks tiden. Kabaler og lidt småslummer og så er det op og starte rutinerne.
Fitness rummet kalder og jeg snupper lidt vægttræning samt Pernilles øvelser x 12 og så de sædvanlige 2 x 15 minutter på redskaberne. Fruen ved at gøre klar til hendes 15 runder og en god halv times cykling. Jeg forbereder en ganske let frokost.
Slapper lidt om eftermiddagen og ser cykling på fladskærmen. Der står tarteletter på menuen til aften samt et glas vin. Foretager et regnskab check i dag, selvom det normalt er om søndagen, men i morgen venter vi et par gæster. Går i stuen for at se lidt tv ved 18:30 tiden og synes der er noget køligt derinde og ganske rigtigt, radiatoren er sgu kold. Uha, så ud til fyret og se hvad der står i displayet, der står F55 og CO2 censor defekt. Det har vi oplevet nogle gange tidligere og jeg ringer til OK service og de lover at sende en, montør i løbet af aftenen. Der ringer en herre ved navn Kim og lover at være her ved 21 tiden og det er fint nok.
Servicemontøren dukker op som lovet og skifter sensoren og måler på hele systemet og alt fungerer atter. Tak for det folkens, det er jo en fornøjelse når alt går op i en helhed. Vores service abonnement virker som forventet. Det blev lidt sent og vi går begge til køjs.

05. marts. Søndag. 1 grad, nogen sol og vinden er let fra nordvest.
Hører ikke trissen, men må op ved firetiden. Slumrer videre til klokken seks og lægger kabalerne.
Vi er et par stykker der har fødselsdag og råber ud i luften et stort tillykke med fødselsdagen til Mia, som nu hedder Josefine. Håber du får en dejlig dag.
Vi sætter gang i rutinerne og efter morgenmaden gør jeg badeværelser rene og Aase gør klar til et par gæster eller fire. Har sat lidt vasketøj over mens prisen på strømmen er på et rimeligt niveau.
Lene og Kenny dukker op og ønsker tillykke og medbringer en flaske Metaxa 7 års. Det er minsandten mange år siden jeg har smagt en sådan. Så jeg glæder mig til at genopfriske smagen, mener at kunne huske at Ole Eff og jeg snuppede nogle stykke om dagen da vi var på Kreta for mange år siden.
Bodil kommer på visit og medbringer banankage og den type kage synes jeg er rigtig god.  Lene og Kenny drager tidligt mod Søborg og Bodil bliver lidt og får en snak om gamle dage.
Til aften spiser vi kalkunfrikadeller fra Sundtakeaway og det er suverænt de bedste frikadeller vi har fået i flere år. Lidt tv og så er det sengetid.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata