06. marts. Mandag. Minus 8 grader ved seks tiden, klart vejr og svag vind fra nord.
Hører trissen, som er snaksalig. Sover til ved firetiden og går en tur. Vågner igen ved godt sekstiden og lægger alle kabalerne.
Rutinerne startes, vi har en tur til Vadestedet foran os. Lander i god tid og mens Aase cykler lidt, besøger jeg Pernille, som har være influenzaramt i hele sidste uge.
Efter pinslerne er overstået ruller vi en tur gennem Rønnebæk inden vi lander på Figenvej. Så fik vi da rørt bilen en smule.
En let frokost og vi ser masser af cykling på fladskærmen fra både Italien og Frankrig.
Har simpelthen glemt hvad vi spiste i det skrivende øjeblik. Nåh jo, det var veganerbøffer og flødekartofler.
Jeg ser en film og Aase holder øje med tv-aviserne og så er det sengetid.

07. marts. Tirsdag. Minus 2 grader, mørkt med en anelse sne og en kraftig vind fra nordvest.
Hører ikke trissen, men hun glemmer at låse døren da hun gik. Må atter op ved firetiden, lægger kabaler og slumrer videre. Aase banker og vi starter rutinerne. Jeg er stort set tom for energi, da flimmeren har generet mig i nat og stadig gør det. Kender vist årsagen og den er i al sin enkelthed, for meget motion. Kører vist for hårdt på i forhold til det sædvanlige niveau. Vi spiser hurtigmad fra Aldi og så er der tv-aviser, i dag tager jeg det hele med, mens der slappes af.
Ser en Inspektør Frost og hjælper fruen til køjs og jeg følger eksemplet.

08. marts. Onsdag. Minus 7 grader, delvis sol og vinden er svag fra nordvest.
Hører trissen, men sover videre til klokken halv seks. Kabalerne trynes og jeg slumrer til fruen banker og rutinerne sættes i sving. Hjælper Aase med at klippe negle på fingrene og så går hun i gang med at lægge kabaler. Jeg springer i fitness lokalet og snupper 12 x Pernille øvelser, samt let vægttræning inden de 2 x 15 minutter på redskaberne. Kunne godt mærke at flimmeren generer, bliver alt for hurtig forpustet.
Aase er nu i gang med de 15 runder og hun forventer at cykle en god halv time bagefter.
Cykling på fladskærmen og Jonas Vingegård begår en taktisk bommert og bliver sorteper i forsøget på at vinde dagens etape i Paris – Nice.
Vi spiser suppe og Linda sms’er om vi kunne tænke os en gang brunkål med flæsk og det kan vi og Christian kommer lidt senere og leverer måltidet til i morgen. Tak for det.
Også i dag ser jeg Inspektor Frost, men det er resterne af udsendelsen fra i går. Sengetid.

09. marts. Torsdag. Minus 6 grader, svag vind fra nordvest og solen skinner for det meste.
 Hører trissen, men slumrer videre til klokken fire. Lægger nogle af kabalerne men gider ikke dem alle og slumrer videre til klokken halv otte. Så går vi i gang med rutinerne og jeg er næsten flad for energi, men får dog samlet mig sammen til en indkøbstur til både Aldi og Rema. Slapper lidt og så skal vi ad sted til Aases træning på Vadestedet. Fruen får en tur ved barren og en gåtur rundt i lokalerne, men hun synes det går for hurtigt. Vi ruller til Figenvej og drikke kaffe til cykelløbene inden vi går over til aftensmaden som jo er brunkål med flæsk og pølse. Det smagte såmænd ganske udmærket, men vi synes dog at der mangler lidt smag i det hele taget. Men det bliver jo nok ikke som i ’gamle dage’.
Tv-aviser som fortæller det samme igen og igen. En film til underholdning og så nærmer vi os sengetid.

10. marts. Fredag. Minus 2 grader, svag vind fra nordvest og solen bokser lidt med skyerne.
Hører ikke trissen, men vågner som sædvanlig ved godt firetiden, men vender mig om på den anden side og slumrer videre. Tror jeg vågner ved sekstiden og lægger kabalerne på nær en enkelt. Det er FreeCell på ekspertniveau, den banker man ikke bare lige.
Fruen banker, men jeg er oppe og så startes menageriet. Sætter lidt vasketøj over og så går jeg i motionslokalet. Let håndvægt træning, 15 x Pernilles øvelser og så 2 x 15 minutter på redskaberne og den gamle er godt stegt. Lidt udstrækning mens Aase går sine 15 runder og gør klar til den halve time på cyklen.
Let frokost og jeg slapper lidt foran fladskærmen til noget cykelløb fra Italien. Cykelløbet fra Frankrig var aflyst pga. storm i området. Lidt kaffemik og vi nærmer os aftensmaden fra Sundtakeaway, som i dag var paneret sprød kylling med græske kartofler, grønne bønner og tzatziki.
Aase ser tv-avisen og holder mig orienteret hvis der sker noget udover det sædvanlige.
Ser resten af filmen fra i går og ser så Inspektor Frost. Godnat.

11. marts. Lørdag. 0 grader, let vind fra nordvest og der er blus på den store lampe.
Hører ikke trissen, som var en herre, fortalte Aase senere, vi har ellers en aftale om kun det er damer som kommer og skifter fruen. Sætter gang i ritualerne og bagefter sættes vasketøj over og så gå vi begge i gang med motionen. Aase med de 15 runder og jeg med håndvægte, Pernilles øvelser og 2 x 15 minutter på redskaberne.
Resten af eftermiddagen står i cyklingens tegn, men på fladskærmen altså.
Aftensmaden er leveret af Gordon og er mørbradgryde og lidt rødvin.
Efter lidt tv til pensionisterne, vakler vi begge til køjs.

12. marts. Søndag. 0 grader, det lette vind er fra vest og solen dukker op ind imellem skyerne.
Hører trissen som også i nat er en herre, men jeg sover dog videre til klokken halv fire. Lægger nogle kabaler og slumrer så videre til fruen banker. Rutinerne overtager vores søndag og så går Aase sine 15 runder og cykler lidt og jeg foretager mig ikke en dyt udover at fremstille lidt frokost og så bruge eftermiddagen på at se cykling på fladskærmen. Aftensmaden er burgere med et glas øl til.
Lidt ligegyldigt tv og vi finder køjen.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata