27. marts. Mandag. Minus 4 grader, klart vejr og vinden er let fra vest.
Hører trisse Susanne, men slumrer videre til klokken næsten syv. Nå du, så kan jeg ikke nå at få lagt kabalerne inden vi skal starte ritualerne. Fruen banker og vi er i gang.
Vi skal begge til Vadestedet omkring frokost og for mig er det sidste gang at Pernille giver mig ultralyd og massage, da hun stopper vikariatet på fredag.
Vi møder op til tiden og Aase får noget udstrækning og en gåtur i lokalerne mens jeg bliver behandlet af Pernille.
Så er vi atter på vej til Figenvej, men kører via den store Aldi og køber lidt ind. Hjemme til en minimal frokost og så holder vi ellers fri. Aase lægger kabaler og jeg digter et blogindlæg og har ellers ondt i højre knæ aht.
Et par burgere og rester af den lækre lagkage fra i går er aftenens hovedmenu.
Jeg ser Frost og Aase Lykkehjulet.

28. marts. Tirsdag. Minus 2 grader, der ligger lidt hvidt derude og vinden er svag fra nordvest.
Hører ikke trissen, men vågner ved fem tiden og lægger kabaler inden jeg snupper en time mere. Aase banker og dagen går i gang med ritualerne. Til morgenmaden spiste vi rester af søndagens lagkage og den smagte mindst lige så godt som i søndags.
Modtager en pakke hvori der er et par sko købt på via Internettet. De passer fint.
Rydder lidt op mens Aase går de 15 runder og cykler en halv time.
Jeg holder lige en pause i motionen, da ryggen skaber sig lidt mere end sædvanligt.
Aftensmaden er burgere og det sidste af lagkagen. Aase ser Hammerslag og jeg ser Barnaby og så er det tilladt at gå til køjs.

29. marts. Onsdag. 5 graders varme, noget gråt med finregn og vinden er let fra sydvest.
Hører trissen og sover i det hele taget ikke specielt godt. Kabalerne bliver næsten lagt til morgen og så startes ritualerne ved otte tiden. Efter badet bestiller jeg varer fra Rema som Dennis tager sig af.
Venter på et par pakker som PostNord skal komme med i løbet af dagen.
Helle møder op og har lovet at pudse vinduer indvendigt, hvilket de bestemt også trænger til.
Hun tager sgu også de udvendige på langsiden mod vest. Tak Helle, det er bestemt værdsat.
Så kommer Næstved Haveservice og fraser vores elefant græsser op. Selvom de nu nok mangler i landskabet, er de næsten ikke til at holde nede og om vinteren sviner de hele haven.
Vi nedsvælger lige en kop kaffe inden Helle drager hjemad for at spise sammen med Morten.
Når lige at se lidt cykling gennem Flandern.
Vi spiser lidt hurtigmad fra Rema, fruen spiser frikadeller og jeg spiser et par forårsruller. Et par glas rødvin forsvandt også. Så lidt tv-aviser, som ikke fortæller en skid om sandhederne.
Aase lægger kabaler og jeg ser Barnaby fra lageret. Sengetid, godnat.

30. marts. Torsdag. 5 graders varme. Gråt og regnfuldt, vinden er let fra sydvest.
Hører trissen og har vanskeligheder med at sove videre, lægger et par kabaler og slumrer så et par timer mere. Kablerne tages frem og så lægges de sidste og jeg står op og begynder på dagens rutiner.
Efter morgenkaffen beslutter vi os for at få trænet i dag. Det gør vi så, Aase med de 15 runder og cykelturen og jeg med 2 x 16 minutter på redskaberne samt Pernilles øvelser og lidt let vægttræning.
Så kommer Postnord med gods til Aase, som de ellers skulle have leveret i går, men det kan vel smutte.
Ingen cykling på fladskærmen så vi restituerer lidt om eftermiddagen.
Aftensmaden er leveret at Sundtakeaway og er græske frikadeller, kartofter, grønne bønner og rødbede tzatziki. Uanset hvilken type frikadeller der serveres, er de i særklasse. Et glas rødvin hæver altid nydelsen.
Lidt underholdning til fruen på fladskærmen og jeg ser en Sci Fi film, men har svært ved at holde øjenlågene oppe.

31. marts. Fredag. 6 graders varme, gråt og fugtigt og vinden er svag fra syd.
Hører trissen langt væk, men sover videre til ved fire tiden og må op en tur. Slumrer så til klokken godt seks og går så i gang med månedens sidste kabaler og de går alle op.
Jeg står op, og sætter ritualerne i sving. Aase rydder køkkenet og går i gang med kabalerne mens jeg går i fitness lokalet til dagens tortur. Pernilles øvelser, let vægttræning og 2 x 16 minutter på hhv. løbebånd og spinningscykel. Fruen har i mellemtiden sat gang i de 15 runder med rollatoren. Efter den lette frokost, lidt kaffe med lidt småkager til og vi slapper begge lidt.
Aftensmaden er en laksemad samt et stykke med rejer, en ostekiks afslutter måltidet. Et glas øl samt et par snapse supplerer måltidet fint. Så er X-Factor til Aase og en Barnaby til mig, derefter godnat.

01. april. Lørdag. 6 graders varme, solen forsøger med noget held at slippe igennem skyerne og vinden er let fra nordøst.
Hører ikke trissen, er dog vågen på et tidspunkt og må op en tur, det kolde velsmagende øl har sin pris. Sover til ved sekstiden og lægger kabaler inden jeg står op og i dag måtte jeg vække fruen. Rutinerne tager over og så er det træningstid for Aase og bagefter for mig. Vi snupper dog lige en lille bid frokost først.
En herre har ringet og er interesseret i gyngestolen og vi aftaler at han henter den her i formiddag og det gør han så. 2 x 16 minutter på redskaberne, Pernilles øvelser samt lidt vægttræning og så er motionen på plads. Helles nypudsede vinduer består soltesten, hun pudser dem sgu noget pænere end vinduespudseren.
Så er der lidt cykling fra Spanien på fladskærmen og bagefter stegte kylling overlår og pasta fra Sundtakeaway. Aase ser bagedyst og jeg snupper en Inspektor Frost og så godnat.

02. april. Søndag. 0 grader, solen skinner godt nok, men vinden er let fra nordøst.
Hører trissen, som kører op og ned med sengen. Sover dog videre til ved fire tiden og går så en lille tur. Småslumrer til klokken halv otte og står så op og aktiverer rutinerne.
Har ikke den bedste dag, så er lidt vrissen, nok mest på mig selv. Men Aase går sine 15 runder og cykler en god halv times tid. Jeg bader og laver en let frokost og så er der cykling på fladskærmen fra Belgien, Flandern Rundt. Mads Pedersen bliver nummer 3 og så er den eftermiddag gået.
Aftensmaden er en gryderet leveret af Gordon. Ved ikke hvad Aase så på skærmen, men jeg så en Barnaby.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata